H

Onbaşı
25 Nisan 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
1 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
H
14 yıl
siena 1.2 el canbus
Selamlar,

Siena ve palio larda canbus obd2 konnektörü nerede?
Torpidoya baktım. Sigorta kutusuna baktım. Direksiyonun kapamayı çıkaracağım.
Nedir nerededir bu bağlantı?
H
15 yıl
jinlun-mondial-250 mi bisan-lifan-250 mi
Selamlar,

Motora yeni başlıyorum. Motorumu da sıfır almayı planlıyorum. Bu iki seçenekten hangisi ve niye diye sorsam? Toplamda (o da hemen değil) 4000-5000 TL gibi bir para harcayabileceğim.

Yardım ve görüşlerinize şimdiden teşekkürler.
H
16 yıl
QuarkXpress 6.0 Passport içinde Türkçe Karakterler
Merhaba,

QuarkXPress 6.0 Passport 'ta Türkçe Karakter Sorunu nasıl aşılır? Book Antique Old 'un bulabildiğim her türünü denedim. Yine de olmadı. Bilen birisi varsa ve yardım ederse çok işe yarayacak.

Sağolun, varolun
H
16 yıl
Terios mu Jimny mi?
Şehir ağırlılkı kullanılacak bir araç düşünüyorum. Kısıtlı bir bütçeye ne tavsiye edersiniz? Jimny ile Terios a kafayı takmış durumdayım şu aralar.
Jimny okuduğum gördüğüm değerlendirmeler sonucu ağırlıkta şu ara.

Servis ücretleri yedek parçalar ne olur? Hadi bu modeller olmadı siz ne dersiniz? Sonuçta hayattan bezmiş yarı depresif, ilk arabası turuncu bir vw1302 olan birine hangisini önerirdinz?
H
16 yıl
birkaç soru
Merhaba Üstadlar,

Bu forumdaki bilgilerin yardımıyla, en sonunda National Geographic dergisine üye oldum. Şu anda Navia 1020'mi Haziranda bekliyorum. Fikirlerini paylaşan herkese buradan teşekkür ederim.

Henüz elimde aygıt yok ama baya bilgi edindim sayenizde.

Birkaç sorum var;

1-) Tamam, bunu yaparsam garantisi biter biliyorum ama yeniden flashlayıp winCE nin daha güzelini yüklemek mümkün olabilir mi? tftp gibi nereden flashlanır bu meretler?
2-) I-Go alsam ve bir file manager ile iki programı çalıştırmak istesem. tam olarak çalışır mı yoksa cengaverlik mi yapmış olurum?
3-) Bu piranha denen ürünü almadığım iyi oldu. Kimdir? Kim getirir? Destek sayfası nerededir bilen var mı? Sadece meraktan. Çünkü aradım aradım bulamadım.
4-) Bu cihazların linux üstünde çalışanı var mı?

Çok teşekkürler.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.