T

Er
24 Nisan 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
32 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
T
5 yıl
DD ATRON KOMBİ PARAMETRE AYARI
Atron kombinin yakın zamanda ateşleme trafosu ve ana kartı değişmişti. Yeni farkettim ki tesisat suyu sıcaklık aralığı min. 35 max. 85 derece olması gerekirken min. 30 max. 50 derece. Servisi aradım parametre ayarı yapılması gerekiyormuş. Parametre ayarı konusunda yardımcı olursanız çok sevinirim. Zira son tamir gideri yaklaşık bin lirayı buldu. Bu cihaza daha fazla masraf yapmıyım diyorum. Şimdiden teşekkürler.
T
5 yıl
DD ATRON KOMBİ ATEŞLEME SORUNU
Merhabalar.. Kombiye gaz ulaşıyor, suyu açınca fan çalışıyor, ekranda herhangi bir arıza kodu gözükmüyor. Fakat ateşleme sesi gelmiyor, tabi yanma gerçekleşmiyor. Durum hem kullanım suyu hem tesisat modunda aynı. Sorun nereden kaynaklanıyor olabilir? Yanıtlarınız için şimdiden teşekkürler.
T
7 yıl
ODA TERMOSTATINI SÖKMEK
Merhabalar.. Demirdöküm Atron kombiye bağlı olan oda termostatını söküp, termostatsız kullanmak istiyorum. Termostatı söktükten sonra kombinin parametre ayarlarını değiştirmek gerekir mi? Yanıtlar için şimdiden teşekkürler..
T
11 yıl
ODA TERMOSTATI SEÇİMİ
Merhaba arkadaşlar.. Demirdöküm RF 6001 oda termostatı kullanıyorum fakat memnun değilim, değiştirmeyi düşünüyorum. 'Salus RT-500 RF' 'in-therm MRL 300 RF' ve General HT 300 SET modelleri arasında kararsız kaldım yardımcı olursanız sevinirim..
T
13 yıl
ECA ŞOFBEN ARIZASI
ECA sürgü buton kumandalı şofben su kapalı olduğu halde açıkmış gibi sürekli yanıyor. Sorun ne olabilir?
T
15 yıl
FERROLI KOMBİ SORUNU
ARKADAŞLAR FERROLI DOMIPROJECT F24 KOMBİNİN KAZAN SUYUNU NASIL TAHLİYE EDEBİLİRİZ?? BİLEN VARSA LÜTFEN YARDIM!!
T
16 yıl
ARÇELİK BUZDOLABI SORUNU (ACİL)
MERHABALAR.. ARÇELİK 5006 NF BUZDOLABIM ZAMAN ZAMAN EVDEKİ ANA SİGORTA ŞALTERİNİ ATTIRIYOR.(KAÇAK AKIM RÖLESİ SANIRIM) BUZDOLABININ FİŞİNİ ÇIKARIP ŞALTERİ KALDIRIYORUM SORUN ORTADAN KALKIYOR. BİR SÜRE SONRA BUZDOLABININ FİŞİNİDE TAKIYORUM SORUN YOK. BİRKAÇ SAAT SONRA YİNE ŞALTER DÜŞÜYOR. BU DURUMU ÇÖZEN VARSA LÜTFEN YARDIM ETSİN..
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.