S

Er
24 Nisan 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
3 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
12 yıl
win 7 ye ağdaki yazıcıyı yükleyemiyorum
Arkadaşlar 7 8 saattir uğraşıyorum yazıcıyı yükleyemedim. Yazıcı diğer bilgisayarda usb ile bağlı ve ağa paylaştırılmış durumda. hp nin sayfasından

http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/SoftwareIndex.jsp?lang=en&cc=us&prodNameId=1140730&prodTypeId=18972&prodSeriesId=1140727&swLang=8&taskId=135&swEnvOID=4063

download yazan herşeyi indirdim kurdum ama bir işe yaramadı bir el atın lütfen.
windows 7 ultimate 64 bit kullanıyorum yazıcı hp color laserjet 2605
windowsda ağdan görüyorum yazıcıyı driverı yok diyor
indiriyorum driver ı yükleme için özel sayfa açıyor orada inf dosyası istiyor klasöre yönlendiriyor klasördeki inf dosyalarının hiç biri olmuyor.
S
15 yıl
donanım yükleme sorunu
Arkadaşlar merhaba
bilgisayarla beraber gelen application disk ini çalıştıramıyorum.
Mesela şu anda internetten video izleyemiyorum içerisinde bu tür şeylerin oldugunu düşünüyorum.

Application diski açınca dell mediadirect adlı bir başlıkla açılıyor.
yükleme başlıyor %7 ye geliyor ve bi uyarı veriyor;
f12 ye basarak bios ekranından cd yi okutarak yüklemem gerektiğini söylüyor.o ekranı geçen sefer kullandığımda tekrar format atmak zorunda kalmıştım.yanlışlıkla ''C'' yi komple biçimlendirmiştim.
2 seçenek çıkıyor hangisine tıklasam
WARNING WARNING WARNING WARNING
şeklinde uyarı ekranı altında bbişeyler yazıyor nasıl halledebilirim?

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
S
16 yıl
ps3 cafe acacagım,yardım edermisiniz?
merhaba arkadaşlar gaziantepte bi ps3 cafe açmayı düşünüyorum yaklaşık olarak ps3 fiyatları 750-1500 arası degişiyor kalite ve uygunluk yönünden böyle bi kafeyi nasıl açabilirim?illa lcd lazım degil ps3 için...ama görüntünün daha iyi olacagını ve hd olmassa lcd nin de bi farkı olmayacagını biliyorum,yani lcd lerde baya bi pahalı şu an için antepte böyle bir işin çok az yapıldıgını vede yerimin cadde üstünde olması nedeniyle tutacagını biliyorum.Elimde hiç para yok ve bu işe 0 dan girip 5 6 aya kadar geliştirmeyi düşünüyorum.bi kısmı ps3 bir kısmı ps2 olsun diyorum.para harcamayı seven biri degilim,bu yüzden gelen parayı da direk işe yönlendirecegim yavaş yavaş ps2 lerde yerini ps3 e bırakacak yani?sizce 4 ps3 4 ps2 ne kadara mal olur?teşekkürler.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.