T

Teğmen
17 Nisan 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
8 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
T
16 yıl
www.hitspor.com spor, iddaa ve forum sitesi
www.hitspor.com spor, iddaa ve forum sitesi



Günümüzde sporun bütün dalları yaşantımızın içine girmiş durumda. Evde, iş ortamında, çarşı ve pazarda sporla yatıp kalkar hale gelmiş durumdayız. Sporun verdiği seyir zevki, taraftar olarak takımımızın başarılarında aldığımız mutluluk, başarısızlıklarında duyduğumuz üzüntü hayatımızın bir parçası haline geldi.



Bütün bunların yanında spor, dünyanın her yerinde ekonomik bir güç olarak karşımıza çıkıyor. Milyarlarca liralık rantı olan ekonomik bir hareketlilik. Transfer borsası, yayın gelirleri, reklam gelirleri, iddaa vb. onlarca konu, son yıllarda bahis oyunlarının yaygınlaşmasıyla adeta yeni bir sektör hayatımıza girdi. Televizyonlarda iddaa programları, gazetelerin iddaa ekleri, iddaa ile ilgili yorum siteleri iddaa severlere bir şeyler(?) vermeye çalışıyorlar.



Bizler HİTSPOR olarak yeni bir anlayışla hizmetinizdeyiz. Günümüzde en küçük para biriminin dahi hesabının yapılması gerektiğinin bilincindeyiz. Sizlerin kaybı bizlerin kaybıdır ,sizlerin kazancı bizim kazancımızdır.



Bilgimiz, tecrübelerimiz ve araştırmacı kimliğimiz ile sizlere yol göstermek, ışık tutmak amacındayız. Kesinlikle kuralcı, biz biliriz, biz yaparız düşüncesi içerisinde değiliz ama seviyeli ve düzeyli kimliğimiz ile iddaamızı ortaya koymak amacındayız.



Birçok basın yayın kuruluşu iddaa ekleri yayınlıyor.Hafta içerisinde oynanacak müsabakalar ile ilgili ekler Salı günü, hafta sonunda oynanacak olan müsabakalar için ise Cuma günü gazete bayilerinde iddaa severlere sunuluyor.Bu durumda yorumcular tahminlerini oynanacak karşılaşmadan 4-5 gün önceden yapmak zorunda kalıyorlar. Futbolda gelişmelerin anlık olarak değiştiğini düşünürsek (oyuncu dinlendirme, yedek ve genç oyuncularla karşılaşmaya çıkma, sakatlanma, kadrodan çıkartılma vb.), yapılan tahminlerin ne kadar sağlıklı olduğunun(!) değerlendirilmesini sizlerin taktirlerine bırakıyoruz.



Sitemizin giriş sayfasında yer alan o günün maçlarına ait GÜNÜN MAÇI-GÜNÜN KUPONU-SÜPRİZ KUPON-ALTÜST KUPONU titiz çalışmalar, ince araştırmalar, son dakika bilgileri doğrultusunda karşılaşmalar başlamadan önce sizlere sunulacaktır.



Üyelerimizden beklentimiz; yayınlanan kupon örneklerinden, yazılan yorumlardan istifade etmeniz ve sitemize katkı sağlamanızdır.



HİTSPOR bizim değil sizlerin sitesidir, hepinizin katkılarını bekliyoruz. Forum sayfasındaki liglere bütün üyelerimiz yorumlarını yazabilirler. Kendisine güvenen tipster olarak yorum yazmak , bilgilerini paylaşmak isteyen üyelerimiz bu konudaki taleplerini site yönetimine bildirebilirler. Tipster konusunda şu an çok seçiciyiz, sayıyı zamanla artırmayı düşünüyoruz.



Büyük bir heyecan ve mutluluk içerisinde iddaa konusunda sizlerin kılavuzu, yol göstereni, ışık tutanı olmak istiyoruz. Sizler varsanız bizler de varız..Zaman içerisinde iddaa konusunda “HİT” olmak istiyoruz. HİTSPOR un bütün üyelerimize ve spor dünyasına yeni bir vizyon getireceğine inanıyoruz.



Bütün üyelerimize bol kazançlar dileğiyle ..
T
18 yıl
türkçe oyun yapalım
arkadaşlar ben acemiyim benim gibi oyun yapmak isteyen acemiler arıyorum. ilk önce hangi dili ve kaç kişi olacagımızı kararlastıralım varmı isteyenler.
T
18 yıl
DARKBASIC te X uzantılı dosyalar
arkadaşlar son günlerde darkbasicle ilgileniyorum yalnız oyun hazırlmada kullanılan x uzantılı anismasyon dosyaları bunları hangi program açar bana yardımcı olabilirmisiniz. ayrıca dark baic için türkçe kullanım kılavuzuda arıyorum teşekkürler
T
18 yıl
GAME MAKER OYUN KARDEŞLİĞİ
arkadaşlar gamemaker ile yaptıgmız oyunları burada paylasalım
T
18 yıl
arkadaşlar siemens C45 yardım
elimde siemens c45 telefonum var durduk yere menü tuşları bozuldu ve çalışmıyor oysa rakamlar,kapama,*ve# tuşları çalısıyor arıza nerededir lütfen yardım.
T
18 yıl
www.karasayfa.com sitesine moderatörler aranıyor.
arkadaşlar www.karasayfa.com adresine forum moderatörleri aranıyor. çevresi geniş ve daha önce forumlarda tecrübe yapmış arkadaşları siteme bekliyorum. ayrıca stede söz sahibi olacaklar ve isteklerine karşılık verilecektir. moderatör olmak isteyenler siteye üye olup site yöneticisine (bana) siteden mesaj atsınlar hepinizi bekliyorum.onayını gündüz çalıştığım için akşam 7 den sonra verebilirim haberiniz olsun.Bu arada maaş yok
T
18 yıl
arkadaşlar acil yardım devre şeması
öncelikle herkese slm. arkadaslar elimde AKAI AM-M77 ses anfisi var ücretsiz devre şeması lazım nette çok aradım bulamadım yardımınızı bekliyorum arkadaşa yapacağıma dair söz verdim. simdiden teşekkürler
T
18 yıl
www.karasayfa.com lütfen bir bakın.
arkadaslar benimde artık bi sitem var lütfen bakın yorumlarınızı bekliyorum.

www.karasayfa.com

cep telefonu logo melodi oyun download makale türkiye haritası forum
T
19 yıl
s3 savage 3d
arkadaslar bu kartı tv ye bagladım ama goruntu alamıyorum. driveri tv outu çalıstırmıyor gibi bir ihtimal olabilirmi? eger öyleyse driver yardımı lütfen yorumlarını bekliyorum.
T
19 yıl
ANAKART ARIZASI LÜTFEN ACİL YARDIM
MRB ARKADAŞLAR ELİMDE MSI MS-6545 850 PRO5 ANAKART MEVCUT AÇTIĞIMDA SÜREKLİ DA Dİ DA Dİ DİYE SESLİ UYARI VERİYOR VE EKRAN GELMİYOR. BIOS TAN SÜPHELENMİSTİM VE EPROM YÜKLEYİCİLERLERLE GÜNCEL BIOS ATTIM FAKAT DÜZELMEDİ. İŞLEMCİ VE RAMLARDE KESİNLİK LE SORUN YOK BAŞKA KARTLARDA DENEDİM SİMDİDEN TESEKKÜRLER

< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.