S

Yüzbaşı
18 Mart 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme (?)
11 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
9 yıl
MSİ GP70 2QF-657XTR Kamerası Açılmıyor
Merhabalar arkadaşlar, 2 gün önce msi gp70 aldım windows 10 kurdum direk. Ama şöyle bi sıkıntım var bütün driverları kurdum ettim herşey tamam gibi gözüküyordü ama skype da yada başka bi platfromda webcamı açamıyorum.. Kamera açılmıyor. Sanırım aygıt yöneticisinde de gözükmüyor. Soru işaretli kurulmamış driver da gözükmüyor. İlk defa böyle kompleks bir laptop kullanıcam bilmediğim bir tuş kombinasyonu felan mı var acaba ?

Bu sorunu nasıl çözebiliriz ?
S
9 yıl
Msi gp70 e DVD\u0027Den format atamıyorum
Msi gp70 e DVD'Den format atamıyorum. Leopard Pro modeli. Laptop elime geldi arkadaştan bitane windows 10 usb belleği aldım bitanede windows 8.1 dvdsi biostan gerekli ayarları yapmama rağmen bir türlü DVD'Den başlatamıyorum kurulumu.

Acaba biosda başka hangi ayarları değiştirmem gerekiyor. Bu arada kurulum ekranındayken yüzde 24 de hata veriyor usb den windows 10 kurarken. Yardım edebilir misiniz.
S
9 yıl
3000 TL\u0027ye Titiz bi öneri ?
Selamlar arkadaşlar, kısa bi özetle bişeyler bahsedip tavsiyelerinize sığınacağım. Kız arkadaşım için kaliteli fiyakalı bi laptop arıyorum. Kullanım amacı kesinlikle 3-4 yıl kullanılacak ve photoshop vb programlar kullanılacak. DSLR ile çekilen fotoğraflar daha sonra baskılanacak. Bu yüzden de FULL HD panel olmasını ve şart olarak görüyorum. Bir kaç haftadır sürekli teknoloji sitelerini ve mağazaları geziyorum ama hep aynı modeller karşıma çıkıyor. Önceden bütçeyi 2500 dü şimdi üzerine SSD de taktırmak şartıyla 3300-3400 diyebiliyorum en fazla o yüzden bilgisayara 3000 bütçe yazdım.

Neyse. Özetle şöyle, özellik olarak en çok hoşuma giden laptop Acer Aspire v17 Nitro nx.mqrey.003 modeli oldu.
Bu modelde en çok full hd ips ekran, i5 4210h 2.9 ghz işlemci ve Tabi ki gtx 860 dikkatimi çekti. Klavye aydınlatması, home theatre dolby ev sinema sistemi 4 hoparlör de cabası.. Dez avantaj olarak bataryası yeni nesil akıllı telefonlar gibi gömülü ve 3 hücreli.. Ayrıca kasa da tek parça ssd ram msata ssd ekletmek istiyorum ama kendi asus x550jk'm da kendim yaptığım için aceri nasıl yapabileceğim konusunda da pek elimi sürmek istemiyorum.

Neyse bu kadar hikaye çok fazla oldu, pc yi bir bayan kullanacağı için monster victor'dan sanki biraz şüpheli durdum gibi.

Şimdi asıl problem şurda, acer v nitroyu stoklar da bulamıyoruz. Normalde Bimekste 2700dü bir anda 3000 tl oldu, vatanda da 2800 ken 3100 oldu fiyatlar artınca da ssd ye para kalmadı ve biraz sıkıştık. Pc depo da şuan stokta yok ama tek çekim fiyatı 2500..

Önerebileceğiniz en fazla 3000 tl ye beni utandırmayacak bir laptop var mı sayın arkadaşlar ? Ocağınıza düştüm.
S
9 yıl
Anneme Düşük bütçeli Uzun sarj süreli bir telefon ?
Merhaba. Sorum gayet net açık. Anneme en fazla 600-650 civarların da android ve rahat kullanabileceği, en önemlisi de telefonu az kullandığı için sadece alo diyip yemek tarifleri felan bakıyor, standart bir anne yani. Konuşma süresi felan uzun bir telefon, sarjı uzun gidecek günü kesinlikle çok rahat çıkartacak 1,5-2 günlük bir telefon önerebilir misiniz ? Sarj önemli..
S
9 yıl
Sinema seanslarında ki doluluk ?Hangi seanslar en kalabalık?
edit..........@
S
9 yıl
Sinema seanslarında ki doluluk ?Hangi seanslar en kalabalık?
edit....
S
9 yıl
kusumun kuyrugu kirildi
Selamlar. Bugun kusumla oynarken kuyrugunun kirildigini farkettim. Tam kok kismindan asagi dogru kok ucundan cikmis gibi. Kuyruk yerinde ama dedigim gibi asagi dogru sarkik gibi. Aksama resim atmaya calisirim. Kusum erkek muhabbet kusu 2 aylik. Ne yapilabilir acaba ?
S
9 yıl
Eski .......lerden kim kaldı ? espirisi nerden geliyor ?
Eski .......lerden kim kaldı ? espirisi nerden geliyor ?


Hani böyle bi espiri vardır, mesela geçenlerde arkadaşım yaptı çay içmek çay edebiyatı filan konuşuyoruz öyle, yav eski içiçilerden/ çaycılardan kim kaldı ki ? Sonra işte eski PEScilerden kim kaldı ki tarzı espiriler havalarda uçuştu.

Bu espirim aslında cocukluğumdan beri var sanki, ama kaynağını bilmiyorum yani bu nerden türedi nasıl yayıldı nerden çıktı bileninz var mı? Merak içindeyim araştırıp duruyorum. Fikirlerinizi de merak ediyorum. :)
S
9 yıl
Memoright 240gb SSD mi Hi-Level 240 gb SSD mi ?
http://www.n11.com/hi-level-ultra-240-gb-sata-3-550-530-mbs-7-mm-ssd-P35200553


http://www.n11.com/memoright-240-gb-v3m-sata3-senkr-ssd-530320-P31582243


Arkadaşlar selamlar. Farklı testlere baktım ama biraz kafam karıştı. Şimdi bu markaların fiyatları aynı kapasiteleri aynı fakat konuya çok hakim olamadığım için bi türlü karar veremiyorum. Sizce hangisi ve neden ? Hangi unsurlara dikkat etmeliyim testlere bakıyorum ama sanki pek bişey anlayamadım gibi. ?
S
9 yıl
Autocad 2015 dersleri yerine geçebilecek olan videolar
Arkadaşlar merhabalar. Autocad dersimiz var ilk defa girecem bu derse. Labda ki tüm bilgisayarlarda autocad 2015 yüklü fakat pek fazla ders videosu yada 2015 isimli kaynak çok fazla yok gibi.. Çok aşırı bi tarama yapmadım ama gözüme fazla çarpmadı. Acaba otocad 2010, 2011 gibi ders videolarından bulduklarımı izlesem bana ne kadar faydalı olur ? Yada bu programı öğrenmem hususunda tavsiyeler verebilir misiniz?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.