P

Firma Yetkilisi
26 Şubat 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
48 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
P
5 yıl
Michelin Ana Bayisinden %40\u0027a Varan İNDİRİM - Sakın Kaçırma - Hemen Tıkla
P
7 yıl
Lastik Ebat Değişiliği
Merhabalar, Aracınızın altındaki lastiği değiştirmek istiyorsunuz, Orijinal ebadını bilmiyor olabilirsiniz, yada orijinal ebadı biliyorsunuz ama büyütmek yada küçültmek istiyorsunuz. Bu konu altından tüm ebat değişikliği sorularınıza cevap verebiliriz.

- Güvenlik
- Yakıt ekonomisi
- Konfor
- Performans
- Yol tutuş
- Fren Mesafesi

gibi durumlara beraber yorumlar yapabiliriz. Sorularınızı bekliyorum
P
7 yıl
Lastik Ebatları Değişikliği
Merhabalar, Aracınızın altındaki lastiği değiştirmek istiyorsunuz, Orijinal ebadını bilmiyor olabilirsiniz, yada orijinal ebadı biliyorsunuz ama büyütmek yada küçültmek istiyorsunuz. Araç üreticisinin farklı inch ölçülerinde tavsiye ettiği ebatlar nelerdir? Bu konu altından tüm ebat değişikliği sorularınıza cevap verebiliriz.

- Güvenlik
- Yakıt ekonomisi
- Konfor
- Performans
- Yol tutuş
- Fren Mesafesi

gibi durumlara beraber yorumlar yapabiliriz. Sorularınızı bekliyorum.
P
7 yıl
Lastik Ebatları
Hangi arabanın hangi lastik ebadını kullandığı ile alakalı Türkçe bir site yapmışlar. Aracınızın orjinal lastik ebatlarını merak ediyorsanız lastikebatlari.com sitesine bakmanızı tavsiye ederim. Biz lastikçilerin yoğun kullanacağı sade bir site olmuş.
P
7 yıl
Lastik Hakkında Herşey
28 yıllık sektör tecrübemiz ile lastik hakkında tüm sorularınıza cevap verebiliriz. Merak ettiğiniz her konuyu paylaşabilirsiniz.

Lastik Fiyatları

Lastik Ebatları
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.