M

Onbaşı
19 Ocak 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
28 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
5 yıl
Baymak Eco 4 kombi ısı ayarı
Merhabalar,

Evimde baymak eco4 kombi bulunmakta. Kalorifer sıcaklığı olarak 50 yi ayarlayinca, 55e kadar içindeki suyu ısıtıyor ve bu su yavasca 33-34 lere kadar düşüyor. Ve petekler ılık diyebilirim. Bugün arkadaşımın evine gittim. Onda başka bir kombi vardı markasını hatirlamiyorum. 39 a ayarlamış. Ama petekler benim 50ye ayarlı peteklerden daha sıcak. Sanki su sıcaklığı hep 39a sabitlenmiş gibi ekranda sürekli o değer yaziyor. Kendisinin evi 3+1 . Benimki 2+1. Acaba kombi tipleri mi farkli? O 39dan verim alabilirken ben 50den düşük verim aliyorum. Bu arada kombi bakımını yeni yaptırdım bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum.
M
5 yıl
Baymak Eco 4 kombi ısı ayarı
Merhabalar,

Evimde baymak eco4 kombi bulunmakta. Kalorifer sıcaklığı olarak 50 yıl ayarlayinca, 55e kadar içindeki suyu ısıtıyor ve bu su yavasca 33-34 lere kadar düşüyor. Ve petekler ılık diyebilirim. Bugün arkadaşımın evine gittim. Onda başka bir kombi vardı markasını hatirlamiyorum. 39 a ayarlamış. Ama petekler benim 50ye ayarlı peteklerden daha sıcak. Sanki su sıcaklığı hep 39a sabitlenmiş gibi. Kendisinin evi 3+1 . Benimki 2+1. Acaba kombi tipleri mi farkli? O 39dan verim alabilirken ben 50den düşük verim aliyorum. Bu arada kombi bakımını yeni yaptırdım bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.