R

Çavuş
12 Ocak 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
26 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
R
7 yıl
iPad Mini 4 LCD Ekran Kırılması
Selamlar,

iPad Mini 4'ün ekranına yanlışlıkla basmam sonucu LCD paneli hasar gördü ve ekran kullanılamaz hale geldi. Apple Store'daki Genius'lar, iPad Mini 4'lerde ekran değişiminin yapılmadığını belirttiler. Sorum şu ki, ben bu ekranı nasıl onarabilirim? Apple Store dışında bu onarımı yapabilen ve aynı zamanda güvenilir, titiz çalışan yerler var mıdır? Bu konuda bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim. Zira elimde tamamen bir çöp durumuna gelmiş; fakat temiz ve iyi kullanılmış bir cihaz var.

R
9 yıl
MacBook Pro Klavye Tuşunun Kırılması
Merhaba,

Klavyeyi temizlerken Macbook Pro'nun - ekteki resimde de görüleceği üzere - "esc" tuşu kırıldı. Klavyedeki plastik mekanizmada sorun yok. Yalnızca siyah esc tuşunu yerleştirmeye çalışırken altındaki ufak bir parça kırıldı ve dolayısıyla tuşu mekanizmaya yerleştiremiyorum. Orijinal tuşları satın almam mümkün mü veya ne yapmam gerekiyor? Bu konu hakkındaki bilgilerinizi paylaşırsanız memnun olurum.

Öte yandan Zorlu Center Apple Store'da daha önce almış olduğum Genuis Bar randevusuna gittiğimde bana, "mağazamızda mevcut tuş takımının olmadığını ve önümüzdeki günlerde geleceğini" ifade ettiler; lakin telefon numaramı almalarına ve konuyla ilgili iletişime geçeceklerini bildirmelerine rağmen henüz aramadılar. Bu konu hakkında bir bilginiz var mı? Malum, yoğunluktan dolayı randevu almak pek zor.

< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.