B

Teğmen
08 Ocak 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
9 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
10 yıl
Windows 7 güncelleştirmeler yapılandırılamadı sorunu
Arkadaşlar, tam 1 haftadır bunsozunden uğraşıyorum. Bilgisayar güncelleştirmeleri buldu ve yükle dedim. Herşey yükleniyor, bilgisayar açılıp tekrar başlıyor, fakat güncelleştirmeler yapılandırılamadı diyip yarım saat bekliyor ve tekrardan başlıyor. Ve tekrar aynı işlemleri gerçekleştiriyor. Bunun üzerine bir sürü yazı okudum fakat, hiçbirisi çözüm olmadı. Fikri olan varsa, yardımları için şimdiden teşekkür ediyorum.
B
12 yıl
noLur biri yardim etsin.. 9700 ile ilgili ..
Blackbery 9700 kullaniyorum. Kibris bis servisini
desteklemedigi icin kullanamiyorum. Telefonu
aldigimda opera yukluydu sadece. Operadan nete
giriyordum. Onceden bazi resimleri videolari
izleyebiliyordum ama suanda hicbisey yapamiyorum.
Facede fotografi tam boyutta gor dedigimde bile bt
guvenlik hataasini aliyorum. Izin vermiyor diyor. Operayi guncellemek
istiyorum indirirken blackbery nin kendi browseri
aciliyor. Ve hata veriyor.. Internet paaketi kullaniyorum ssuan. Yardim edin lutfn.
B
12 yıl
blackbery 9700 yardim..
Blackbery 9700 kullaniyorum. Kibris bis servisini desteklemedigi icin kullanamiyorum. Telefonu aldigimda opera yukluydu sadece. Operadan nete giriyordum. Onceden bazi resimleri videolari izleyebiliyordum ama suanda hicbisey yapamiyorum. Facede fotografi tam boyutta gor dedigimde bile bt guvenlik vs. Izin vermiyor diyor. Operayi guncellemek istiyorum indirirken blackbery nin kendi browseri aciliyor. Ve hata veriyor.. Yardim edin lutfn..
B
14 yıl
USB Flash diskten Windows 7 Kurulumu iLe iLgiLi
Arkada$Lar, USB Flash diskten Windows 7 Kurulumu aşamasını hallettim, her$ey cok güzeL.. Cok isime yaradi.. Fakat bir$eyi daha öğrenmek istiyorum..
Peki bu fLash belleğin icine, istediğim exe uzantili dosyaları gömerek, sonrasinda hic ugrasmadan win7 kurulurken, programlarında kurulmasını saglayabilirmiyiz?
Windows xp'de bu meccuttu. N line v lite programlari ile ? Peki ya windows 7'de? Forumu arastirdim, fakat bu konuyla ilgili bir bilgi bulamadım.. Eger yardımcı oLabiLecek varsa, detayli sekilde bana yardımcı oLabiLirmi ?


$imdiden te$ekkür ederim..
B
14 yıl
\u0027\u0027 Orjinal çözünürlük kayboluyor \u0027\u0027 (1440X900) Seçeneklerde YOK!
NVidia Geforce GTS 250 palit ekran kartım ve Philips 190CW 19inc monitörüm var.

Ekran kartını orjinal CD'den yüklediğimde bi sorun yok, 1440x900 yani orjinal çözünürlükte kullanabiliyorum.

Fakat Nvidia'nın sitesinden en son version driverı indirip yüklediğimde 1440x900 harici allah ne verdiyse bütün çözünürlükler mevcut. Bi tek 1440x900'e ayarlayamıyorum çünkü öyle bi çözünürlük gözükmüyor.

Orjinal CD'de ki eski sürümü olduğu için kullanmak istemiyorum.

Yardımcı olabilecek arkadaş varsa gerçekten çok sevinicem,

Denediğim çözümler

1-) Monitörün driverını tekrar yükledim. ( Belki yeni Gpu driver ile uyum sağlamıyordur diye ) OLMADI.

2-) 2 defa Nvidia'nın sitesinden 1 defa başka bi siteden driverı çektim yükledim OLMADI.

3-) Nvidia control panelden elle çözünürlük oluşturdum OLMADI.


Bunun dışında aklıma birşey gelmedi.

İşletim Sistemi : Windows 7 - 32 Bit
B
14 yıl
Windows 7 yükLerken, ÇOK bekliyorum.
Arkadaslar, iLk önce yardımlarınız icin hepinize tesekkur ediyorum..
Sorunum şu, Elimde bulunan windows 7 cd'si iLe, günde yaklasık 5 6 tane format atiyorum.. Cok sorunsuz akışkan bir selilde kurulumu yapiyorum..
Fakat, kendi pc'me ayni cd ile win7'i yüklerken aşırı derecede bekLıyorum.. Ki sistemim, dukkanda attiğim diğer pc'lerin cok cok daha iyi modelleri.. Isterseniz size sistem özelliklerimide ksiaca yazaim. ANAKART, ASUS p5q-se, Core 2 Quard 2.66 3 MB cache bellek, 4 GB ram Kinghton 800 MHZ, 1 Gb Palit geforce GTS 250, 500 wd 16 mb cache bellek HDD.
Su yazdıgın özelliklere win7'i yüklemeye calısıyorum, gereksiz yerlerde asırı bekleme yapiyor. Ekran donuyor, hdd ısığı ayni ritimde 2 3 saniye arayla yanıp sonuyor.. 10 dakka aradan sonra, kuruluma geciyor fiLan.. Baya sinir bi durum.. Acaba Anakart'da bişileri filan mı tanımaya calişiyorda bu kadar beklıyorum? Farklı hdd ile de denedim aynı seyi yapiyor.. Yardımlarınızı bekLıyorum arkadaslar, tekrardan simdiden tesekkur ediyorum sizlere..
B
14 yıl
işLetim sistemi sorunu (2HDD 2 is sistemi)
Arkadaslar, biLgisayarımda 2 tane hdd var.. 1. HDD 360 GB Seage 2. Hdd 80 GB. Ben 80 GB Lik olanı, isLetim sistemine ayırmısdım ve dğer hdd'i ise depo oLarak kuLLanıyordum.. 80 Gb'e, windows 7'e gecirdim. Fakat, internet baglantım cok yavas oLdugu icin, sorunun windows7'den kaynaklandıgını dusundum. Bunun üzerine, 2. 360 Gb, yedek olarak kullandıgım hdd'e xp'i yükLedim.. Hersey normaL bir $ekilde oLdu, yükLememi gerceklestirdim.. Fakat, sorunumu xp'de cözmedi.. Bunun uzerine, tekrar, 80'likde yuklu olan windows 7 'e dönmek icin, bios'dan hdd boot'u, windows 7 nin yüklü oldugu yani 80'Lik hdd'i seçtim.

Fakat acılırken hata verdi.. Hata'da su, reboot and select proper boot device. Bu hata biLindikdir zaten. İşletim sisteminden bir dosya silindiğinde filan karsina cıkar.. iyi ama ben hicbirsey siLmedim. 2. hdd'e xp yükledim diye, neden ßöyle bir sorunla karsılasiyorumki?? Sonucda 2 ayri hdd. Bunlarin bootlari farklı deiLmi ? windows7nin yüklü oldugu hdd'i secdiğimde, normaL bir sekiLde acıLması gerekmiyormu? Yardımcı olursanız cook sevinirim arkadaslar.. Simdiden ilginiz icin tesekkur ediyorum..
B
15 yıl
Everest Sıcaklık ölcme YARDIM..
Arkada$lar, everest programı iLe isLemci sıcaklıgını göremiyrum.. YAda ben mi buLamiyorum ? yardımcı olabilirmisiniz? Sıcaklıkla alakali birsey yok, anakart'im in desteklememe gibi bir olayi soz konusumudur? yardimlariniz icin simdiden tesekkur ederim..
B
15 yıl
Wireless şifresini unuttum..
Arkada$lar biLgisayarıma girmiş oLDugum wireless şifresini nasiL buLabiLirim?? Şifreyi unuttum, tek hatirladiğim baya bi uzun birsey oLdugu.. Bana yardımcı oLabiLirmisiniz?? Birsürü prog. denedim ama beceremedim.. Daha önce buLmusdum fakat, programı buLamiyorum.. yıldızlı olan şifreleri cozen programlarda işe yaramıyor cunqi, şifre 8 karakterli gibi gorunuyor ama şifre cok daha uzun.. Kısacasi biLgisyara giriLen wireless şifreler nerde tutuluyor arkadaslar.. bi yardimci oLursaniz gercekden cok memnun kaLirim:) şimdiden Donanimhaber ve kullanicilarina cok tesekkur ederim..
B
16 yıl
cok aciL yardim..
Arkada$Lar, Ben ßiLgisyarima format aticam fakat, cod4 oynadiğim icin, LeveLimin gitmesini istemiyorum. 55 LeweLim, maLum tekrardan kasmak baya ßir zamanımı aLır.. ßunun icin ßir arastirma yaptim, cod4'ün icindeki profiLe dosyasini farkLı bir aLana koy dediLer.. ßuraya kadar tamam.. Fakat, formattan sonra, oyunu kurarken, leveLinin uyguLanmasi icin, önceden kuLLandiğin seriaL'i key'i kuLLanmak gerek dediLer.. Fakat ben key'i hatirLamiyorum.. Suan haLa format atmadim, Acaba oyunu kurarken kuLLandıgım key'i, buLmam mumkunmudur ? Yardımcı OLursaniz gercekten minnettar kaLırım.. Ki suphem yok, yardımcı Olanda oLmayanda, bisiLer söyLicekdir (: tesekkur ederim..
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.