K

Çavuş
05 Ocak 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
46 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
K
7 yıl
Torpidonun yapış yapış olması
Arkadaşlar Linea aracımın ön konsoluna torpido sütü yedirmiştim, güneş de görmesiyle bu şey yüzünden torpido çok ince şekilde yapış yapış oldu, tozu kiri bırakın parmak izi bile kalıyor. Silseniz tozlar yapıştığı için geçmiyor, dediğim gibi parmak izi bile kalıyor.

İnternetten biraz araştırma yaptım, konular hep eski. Kimisi sıcak su, kimisi fırın temizleyici, saf alkol bişeyler yazılmış. Sıcak suyu denedim biraz etkisi oldu fakat yapışkanlık devam ediyor.

Ne yapabilir bu konuda?
K
7 yıl
Cam filmi sökme (Tek taraf)
Arkadaşlar aldığım araçta ön cam hariç 2 veya 3 numara siyah cam filmi var. Dışarıdan içeriyi görmek çok zor. Geceleri de dışarıyı görmek çok zor oluyor. Fakat adam çok kaliteli bir cam filmi kaplatmış en ufak çizik soyula yok.

Bu nedenle arka cam hariç sadece iç taraftaki cam filmlerini söksem bir sorun yaşar mıyım? Mındar etmek istemiyorum o yüzden sordum.
K
10 yıl
Ev içi uydu bağlantı sorunsalı?
Oturduğum ev apartman dairesi ve kiradayım. Evin salonunda 3 çıkışlı (1i uydu,1 anten erkek,1 anten dişi) merkezi anten çıkışı var.

oturma odasında dsmart cihazım var herşey iyi hoş uydudan ona kablo bağlı.

salona yeni tv aldım. kendinden uydu alıcılı. il başta kablo ile ek yapıpı dağıtmayı düşündüm uyducu öyle çalışmaz dedi. merkezi çıkıştan bir avuç kadar kablo bağladım ucuna çoklayıcı taktım 1 liralık bir kabloyu dsmarta bir kabloyu uydu alıcılı tvye bağladım.

gelelim soruna. tvlerin biri açıkken diğeri açıldığında sinyal yok hatası veriyor bir tanesi. illaha anten almak zorunda mıyım bunun için aparat yok mu?
K
10 yıl
2011 Linea 1.3Mjet Yol Bilgisayarı sorunsalı
Arkadaşlar 2011 model punto evo'da aracın ekranını ortalama tüketimde bıraktığım zaman arabayı 3 gün sonra çalıştırsam bile ortalama tüketimde yani bıraktığım ekrandan devam ediyordu.

Linea'da ise arabayı her çalıştırdığımda ekran tarih saaat konumuna geliyor. Bu normal mi? çözümü bilen var mı?

Teşekkür ederim.
K
11 yıl
Deri kaplama direksiyonun ömrü ne kadardır?
Şekil açısından her ne kadar güzel görünse de ortalama 100TL fiyatlı deri kaplama direksiyonlar ne kadar sağlam? Ömrü ne kadar? O kadar para verip 1 sene sonra bağlarının çözülmesini istemeyiz. Bu konuda deneyimi ve bilgisi olan arkadaşlar varsa paylaşmalarını temenni ederim.

Ayrıca elleri terletiyor mu? Direksiyonda uzun sürede deformasyon oluşur mu? Yapılan kaplamalar gerçek deri mi, suni deri mi?
K
11 yıl
Cam rüzgarlıkları sağlıklı mı?
Arkadaşlar 2011 model punto evo'ma mugen tip cam rüzgarlığı taktırmaya karar verdim. Dış görünüşü çok şık, yağmurda camı açabiliyorsunuz. Yazın açtığınızda da rüzgar yüzünüze çarpmıyor. Böyle etkileri var fakat;

cam rüzgarlıklarının arabanın aerodinamik yapısını bozduğu için tavsiye edilmediğini bir kaç yerde okudum. Düşününce bana mantıklı geldi çünkü araç yüksek hızlarda dikiz aynasının yapısı bile arabanın stabil kalmasını etkiliyor. Ayrıca cam rüzgarlığı takan yetkili servis görmedim! Eğer mantıklı olsa araç firmaları bunu baz donanım (kapıyla bütün halde) veya aksesuar olarak sunabilirlerdi diye düşünüyorum.

Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz. Sonuçta 130-140'ın üzerine fazla çıkmam.Buna ne kadar etkisi olur.
K
11 yıl
Edifier M3200 - X600 - M3300SF izlenimlerim (M3200 aldım)
Arkadaşlar dün itibariyle Edifier taraftarları arasına katıldım.

Bu yazdığım ürünlerin çok araştırlıp, çok yorumlandığını gördüm. Bu konuda diğer herkese bir nebze yardımcı olmuş olurum maksatıyla bu konuyu açtım.

Edifier M3200 modeliyle;

Tasarımı gerçekten çok şık biblo gibi duruyor. Ne kadar küçük gibi görünse de işlevi inanılmaz.
LED TV'me bağlı Dsmart HD recivera Logitech Z-506 5+1 takılıydı. Bilgisara da ses sistemi ihtiyaç olduğu, tv'de gerçek 5+1'i yakalayamadığımız, bu fiyatın altına çok çok iyi 2+1 sistemler olduğu araştırınca yöneldim.
Ek olarak alacağınız tek giriş çift sterio çıkış (altın uçlu) kablo ile tv'ye veya uydu alıcısına bağlamak mümkün.

Öncelikle şunu belirteyim ürünü 130tl'ye vatan'dan aldım. İlgili forum yazılarına bakınca 85e alan olmuş ama ürün 2010'nun ürünü ve şuan sanalmarketim ve vatan harici hiç bir yerde yok.

Vatan'da bilindiği üzere ses sistemlerini dinleme ve karşılaştırma imkanınız oluyor. Bu sebeple en çok tartışılan bu 3 ürünü gözlemledim, bir müzisyen olmadığım için sadece eşimle benim kulağıma gelen bir kaç kelimeyle yorumluyorum;
M3200 : ses gerçekten çok temiz, çok ince, söylendiğinin aksine bassı kötü değil, sonuçta apartmanda yaşıyoruz.
X600 : bass'ı daha kuvvetli gibi gelse de ses netliği 3200'den daha aşağıda ve biraz dinleyince farkı anlıyorsunuz zaten.
M3300SF : 3200 ile pek bir farkını göremedim. ayrıca uyduları masaüstü hoparlörüne benzediği için oda da 3200 kadar şık durmayacağını ve 50tl'lik bir fark olmadığını düşünük.

Logitech Z506'yı aldığım günden bu yana 3 ev değiştirdim, pc,laptop tv'de kullandım ve o lanet cızırtı sesinden kurtulamadım. bir çok kişi de bu zzzzzz sesinden muzdarip. M3200'de dip sesin esamesi yok (aldığım altın uçlu kablodan olabilir vatan'da 5tl, ve bu kablo olmadan tv'ye veya uydu alıcısına bağlayamazsınız). Yani sorun tesisatta falan değil, üründe de değil çünkü hoparlör sahiplerinin çoğu dip ses problemini yaşar.

M3200 için son söz; eğer filmleri 5.1 DTS olarak izlemiyorsanız , daha çok tv kullanıyorsanız tercih edebileceğiniz ürünlerin başında gelir fakat PC için aynı şeyi diyemem çünkü Pc oyunları 5.1 desteklediği için yerini tutamaz.

Daha başka sorusu olan varsa elimden geldiğince deneyimlerimi paylaşırım.
K
11 yıl
Arçelik S7510 Su filtreli elektrik süpürgesi?
Arkadaşlar bu ürünü gördüm, haznesini boşaltması çok kolay. Alengirli değil yani. Fakat bir kaç yorum okudum çekiş gücünün neredeyse hiç olmadığını yazmışlar.

Sorum şu bu ürünü kullanan var mı? Tavsiye eder misiniz?

NOT: Şu an Philips Fc 8144 kullanıyorum ve pişmanım. Toz haznesini temizlemesi işkence olan toz torbasız makina.


http://www.arcelik.com.tr/elektrik-supurgeler-su-filtreli-S-7510.html
K
11 yıl
D Smart cihazım hakkında?
Arkadaşlar 2 ay teknosa'nın deneme kampanyasından memnun kaldım, sonra iptal ettirim 539tl'ye 2 yıl boyunca maxi hd kampanyası aldım. Bende ki cihazı aldıkları için yeni cihaz verdiler fakat yeni cihazın plus özelliği var fakat cihaz çok kalitesiz bir şeye benziyor, ekranı yok yani saat veya kaçıncı kanalda olduğunu yazan bir ekranı yok. sadece açma kapama ve kayıt ışığı var.


Ayrıca dikkat ettim ortalama saatte bir 25-30 saniye sürmek üzere görüntü takılıyor. Önceki cihazda bu yoktu, ayrıca kaliteli birşeydi en azından saati kaçıncı kanalda olduğunu gösteren ekranı vardı.


Şimdi size sorum bu cihazı bayiye götürsem bu bu nedenlerle bu cihazı istemiyorum desem bir hak iddia edebilir miyim?
NOT: Bayi katı kurallı veya vurdumduymaz bir bayi değil.
K
11 yıl
Ben bilmem eşim bilirde ki yeni araba?
Evet arkadaşlar arabalar yenilendi ben "ford kuga" diye tahmin ediyorum doğru mudur?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.