E

Çavuş
01 Ocak 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
12 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
E
14 yıl
Huawei, YASAD’a Üye Oldu

Huawei, YASAD''a Üye Oldu

Dünyadaki en büyük ikinci Ar-Ge merkezini Türkiye''de hizmete sunan telekomünikasyon ağı çözümlerinde dünya lideri Huawei, bilgi ve deneyimini bundan sonra üyesi olduğu YASAD ile de paylaşacak

Operatörlere gelecek nesil telekomünikasyon ağı çözümleri sunan dünya lideri Huawei, Türkiye''de yazılım sektörünün gelişimi ve dünyaya yazılım ihracatının artırılması için faaliyet gösteren YASAD''ın (Yazılım Sanayicileri Derneği) yeni üyesi oldu.

Bu yıl Türkiye''de açtığı dünyadaki en büyük ikinci Ar-Ge merkeziyle sadece Türkiye telekomünikasyon sektörü için değil, Avrupa ve Orta Asya''yı da içine alan geniş bir coğrafyaya hizmet sunan Huawei, Türk telekomünikasyon sektörüne katkısını pekiştirmek üzere gerçekleştirdiği işbirliği çalışmalarına YASAD üyeliğini de ekliyor.

YASAD üyeliği ile ilgili açıklama yapan Huawei Türkiye Pazarlama Müdürü Tufan Ünal; ''Ar-Ge gücümüz, Huawei olarak bizi dünya lideri durumuna getiren en temel sebeplerden biri... Türkiye''nin potansiyeline verdiğimiz önem gereği, dünya çapındaki 15''inci Ar-Ge ve inovasyon merkezimizi de Türkiye''de açtık. Ar-Ge merkezimizde bulunan güçlü ve yenilikçi ekibimizle birlikte, yerel ve uluslararası pazarların telekomünikasyon ihtiyaçlarına yönelik ileri teknoloji ürün ve hizmetlerin geliştirilmesini destekliyoruz. YASAD''a katılımımızla birlikte Türkiye''nin yazılım ülkesi olma potansiyeline daha da katkı sağlama fırsatı bulacağız." dedi.

YASAD Başkanı Şerif Beykoz da yaptığı açıklamada; ''Yazılım Sanayicileri Derneği Türkiye''de yazılım üreten şirketlerin buluştuğu, güçlerini birleştirip yazılım sektörünün büyümesi, Türkiye''nin gayrı safı milli hasılasına ve ihracatına daha fazla katkıda bulunmak için bir araya geldikleri Türkiye''nin en güçlü yazılım sesi durumunda. 200 den fazla şirket bizim çatımız altında ve Huawei gibi bir devin YASAD''a katılması ile bu ses artık çok daha güçlü çıkacak. Bu birlikteliğin sektörümüzün gelişmesi yönünde çok önemli katkıları olacağına inanıyorum." dedi.

 

 

E
14 yıl
TTNET’ten Seçtiğin Süre Kadar İnternet Dönemi

 

TTNET''ten Seçtiğin Süre Kadar

İnternet Dönemi  

 

TTNET''in yeni hizmeti ''Süreli İnternet", özellikle yazlıkçılar ve öğrenciler gibi belirli ya da kısa süre için internete ihtiyaç  duyanlara büyük avantaj sağlıyor. Bu kapsamda, internete 2 ay, 3 ay veya 6 aylık ADSL paketleri ile sahip olunabiliyor.

 

TTNET, hayata geçirdiği ''Süreli İnternet"  hizmeti ile NET4 ve NETLİMTİSİZ paketlerini 2 ay – 3 ay ve 6 ay süreyle kullanıma sunuyor. Böylece, kısa süre için internet aboneliğine ihtiyaç duyanlar, uzun vadede taahhütnameye gerek duymadan ve kısa süreli adres değişiklikleri için internet hatlarını taşımak zorunda kalmadan; ihtiyaç duydukları süre kadar internet erişimine sahip olabiliyor.

TTNET Müşterileri, ''Süreli İnternet" paketlerinden, TTNET''in sunduğu standart internet paketlerine geçebiliyor ve avantajlı kampanyalarından faydalanabiliyor. Diğer taraftan, hizmet kapsamındaki  ADSL paketleri süre sonunda otomatik olarak kapanıyor.

Özellikle yaklaşan yaz aylarında, okudukları şehirden ayrılan öğrenciler, yazlıklarına taşınan aileler gibi kısa süreli internet ihtiyacı olan tüm kullanıcılar bu avantajlı hizmetten faydalanabilecek. ''Süreli İnternet" hizmeti yıl boyunca sadece ihtiyaç duyduğu süre kadar aboneliğe sahip olmak isteyen kullanıcılar için sunulmaya devam edecek.

 

''Süreli İnternet" Paketleri**

TTNET Süreli İnternet

Paket

NET4

NETLİMİTSİZ

Süre

2 aylık

3 aylık

6 aylık

2 aylık

3 aylık

6 aylık

Ücret (Vergiler Dahil)

69 TL

99 TL

179 TL

 

**"Süreli İnternet" hizmeti kapsamında ADSL paketlerinin tüm bedeli, ilk faturaya yansıtılacaktır. Kotalı paketler için kota aşımı ve ek katma değerli servis alımları faturaya ayrıca yansıtılacaktır.

 

E
14 yıl
Numarasıyla Gelene Sadece 19 TL’ye Avea’dan: 19’luk Tarife!

 

Numarasıyla Gelene Sadece 19 TL''ye Avea''dan:

19''luk Tarife!

 

Numarasıyla Avea''ya gelerek faturalı 19''luk Tarife''yi seçen müşteriler, sadece 19 TL''ye her yöne 300 dakika konuşuyor. Üstelik her hafta sonu tüm Avealılarla konuşmak da bedava!

 

Türkiye''nin abonelerini en çok konuşturan operatörü Avea, sunduğu avantajlı tarifeler ve kampanyalarla müşterilerine kazandırmaya devam ediyor. Avea''nın yeni tarifesi; 19''luk Tarife ile de aboneler, sadece 19 TL karşılığında herkesle bol bol konuşmanın tadına varıyor!

 

Yeni 19''luk Tarife kapsamında, numarasıyla Avea''ya gelen veya faturasız Avea tarifelerinden faturalı 19''luk Tarife''ye geçiş yapan aboneler, 19 TL''ye her yöne tam 300 dakika ve her hafta sonu tüm Avealılarla bedava konuşma fırsatı kazanıyor.

 

Avea, benzersiz tarifenin avantajlarından bir an önce yararlanmaları için hem faturalı hem faturasız hat sahibi herkesi, numaralarını Avea''ya taşımak üzere Avea bayilerine bekliyor!

 

Tarife kapsamında sunulan avantajlardan yararlanmak için 30 Haziran 2010 tarihine kadar tarifeye geçiş yapılmalıdır. Benzersiz tarifeyle ilgili tüm detaylar için avea.com.tr''yi ziyaret ediniz.

E
14 yıl
LG Blu-ray Oynatıcı Alanlar Hediye Filmlerin Keyfini Çıkarıyor!

 

LG Blu-ray Oynatıcı Alanlar Hediye Filmlerin Keyfini Çıkarıyor!

LG Electronics''in evde sinema deneyimini FULL HD kalitesinde yaşatan Blu-Ray oynatıcıları BD560 ve BD570, hediye filmleriyle eğlence keyfini doruğa çıkartıyor.

Düz panel ekran ve ses/video cihazları sektörünün küresel lideri ve teknoloji öncüsü LG Electronics, sinema tutkunları için çok özel bir kampanya başlattı.

 

24.05.2010 tarihinde başlayacak olan kampanya kapsamında; BD560* ve BD570** Blu-ray oynatıcılar, Star Trek, Iron Man ve Batman Kara Şövalye filmleri hediyeli.

 

Blu-ray oynatıcılar HD görüntü kalitesi, WI-FI Kablosuz Internet Bağlantısı, 4 TB''a kadar Harici Disk (HDD) içeriği oynatma, NetCast™ özelliği ile internet üzerinden Web Albümlerine ve AccuWeather''a erişim ve DLNA ev network bağlantısı özellikleri ile kullanıcılarına mükemmel bir deneyim sunuyor.

 

*Batman Kara Şövalye LG BD560 Blu-ray ile hediye ediliyor.

** Star Tek, Iron Man, Batman Kara Şövalye filmleri ise LG BD570 Blu-ray oynatıcı ile hediye ediliyor.

 

E
14 yıl
Aveaiş’ten şirketlerin tüm iletişim ihtiyaçlarını karşılayacak çözüm

 

 

Aveaiş''ten şirketlerin tüm iletişim ihtiyaçlarını karşılayacak çözüm:

''VIP TARİFE"

Avea, şirketler için hayata geçirdiği VIP Tarife ile ayda KDV ve ÖİV dahil sadece 99 TL karşılığında, şirket içi 5.000 dakika, Avealılarla 5.000 dk, diğer operatör ve sabit hatlarla 3.000 dk konuşma paketi ayrıca HerYöne 1.000 SMS ve 5GB internet paketi sunuyor.

 

Türkiye''nin abonelerini en çok konuşturan operatörü Avea, şirketlere yönelik mobil çözümleri içeren Aveaiş kapsamında hayata geçirdiği avantajlı ürün, servis ve tarifelerini genişletmeye devam ediyor.

 

Avea, yeni VIP Tarife ile şirketlerin konuşma, mesajlaşma ve 3G hızında internet ihtiyaçlarını tek bir paketle çözüme kavuşturuyor. VIP Tarife, ayda KDV ve ÖİV dahil sadece 99 TL karşılığında, şirket içi 5.000 dk, Avealılarla 5.000 dk, diğer operatör ve sabit hatlarla 3.000 dk konuşma paketi, HerYöne 1.000 SMS paketi ve 5GB internet paketi sunuyor.

 

Aveaiş''in birbirinden avantajlı tarife seçenekleri ile kurumsal müşterilerin farklı konuşma ihtiyaçlarına hitap ettiğini belirten Avea Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Hakan Kaplan, sözlerine şöyle devam etti; ''Avantajlı fiyatlarla her yöne rahat rahat konuşturan tarifelerimize, 21 Mayıs itibarıyla bir yenisini daha ekliyoruz. Kurumsal müşterilerimizin konuşma ihtiyaçlarının yanı sıra, mesajlaşma ve 3G hızında internet ihtiyaçlarını da aynı anda karşılayacak olan bu çözüm paketini, müşterilerimize piyasadaki muadillerine göre çok daha avantajlı bir fiyatla sunuyoruz. Kurumsal Pazarda en çok tercih edilen operatör olma vizyonumuzla, müşterilerimize farklı ve rekabetçi teklifler sunarak, onlara işlerinde değer katmaya devam edeceğiz."

 

E
14 yıl
En Cazip Yeni BlackBerry Bold 9700 Kampanyası Avea’dan!

En Cazip Yeni BlackBerry Bold 9700 Kampanyası Avea''dan!

BlackBerry''nin en üst seviyede performans ve özelliklere sahip en yeni modeli 3G''li BlackBerry Bold 9700 avantajlı tekliflerle Avea bayilerinde…

Ayda 79 TL ödeyerek BlackBerry Bold 9700''e sahip olan Avea aboneleri 24 ay boyunca sınırsız internetin de keyfini sürüyor.

 

Türkiye''nin abonelerini en çok konuşturan operatörü Avea, avantajlı cihaz kampanyalarıyla abonelerine kazandırmaya devam ediyor. Avea, Research In Motion (RIM) ile yaptığı işbirliği çerçevesinde, Blackberry Bold 9700 modelini çok özel fiyatıyla müşterileriyle buluşturuyor.

Sınırsız BlackBerry İnternet Servisine 24 ay abone olan Avealılar, en üst seviyede performans, işlev ve özelliklere sahip olan yeni 3G''li BlackBerry Bold 9700 Akıllı Telefon''a sınırsız BlackBerry İnternet Servisi ile birlikte sadece 79 TL''ye sahip oluyor.

Küçük olmasının yanı sıra multimedya ve bağlantı seçenekleri ile kullanıcıların beğenisini kazanan Blackberry Bold 9700, sahip olduğu en yeni teknolojik özellikleriyle hem bireysel hem de iş amaçlı kullanıcılara işlerini rahatlıkla yürütebilme imkanı veriyor.

Blackberry Bold 9700, e-posta, mesajlaşma, ajanda, internet tarayıcı özelliklerine ek olarak zenginleştirilmiş multi-medya uygulamaları, 3G HSDPA desteği, yeni nesil 624 MHz işlemci, entegre GPS, 3.2 megapiksel kamera, Wi-Fi ve Bluetooth gibi özellikleriyle kullanıcıları en son teknolojiyle buluşturuyor.

Konuyla ilgili detaylı bilgiye Avea bayileri,www.avea.com.tr veya 444 1 500 Avea Müşteri Hizmetleri''nden ulaşılabiliyor.

 

BlackBerry Bold 9700 Öne Çıkan Özellikleri:

·         3G Desteği

·         Wi-Fi, Bluetooth

·         Entegre GPS

·         3,2 MP Auto Focus Kamera (video kayıt özelliği)

·         256 MB Flash Bellek

·         2GB Micro SD Card

·         Entegre stereo kulaklık ve mikrofon

 

 

 

 

E
14 yıl
Avea ve Garanti’den Dünyada Bir İlk

Artık kredi kartı ve daha fazlası cep telefonlarında

 

Avea ve Garanti''den Dünyada Bir İlk

 

Türkiye''nin ödeme sistemleri sektörünün lider ismi Garanti Bankası ile Türkiye''nin abonelerini en çok konuşturan operatörü Avea, Türkiye ve dünyada ilk kez, Yakın Alan İletişimi Teknolojisi''ni (NFC – Near Field Communication) tüm cep telefonlarında hayata geçiriyor! Yeni NFC teknolojili SIM kartlar, Temmuz ayında kullanıcılarla buluşacak

 

Garanti Bankası ve Avea, NFC teknolojisi çalışmasıyla, ödeme sistemlerinde yeni bir dönem başlatıyor.

 

Avea ve Garanti''nin ortak projesi olan, Mastercard ve Gemalto''nun da desteğiyle geliştirilen mobil ödeme çözümü, NFC teknolojisine uyumlu cep telefonu satın alma gereksinimini ortadan kaldırarak, yeni SIM kartlar sayesinde abonelerin hâlihazırda kullandıkları telefonları NFC teknolojisine uyumlu hale getiriyor. Böylece aboneler, kullandıkları cep telefonlarını değiştirmeden, cep telefonlarıyla temassız ödeme terminallerinin bulunduğu Türkiye''de ve dünyadaki binlerce noktada hızlı ve kolayca ödeme yapabilecek, ödeme çözümlerinin sunduğu kolaylıklardan faydalanabilecek.

 

Bununla birlikte, bugüne kadar cep telefonu kullanıcılarına yalnızca pilot uygulamalar çerçevesinde sunulan NFC tabanlı mobil ödeme çözümleri, ilk kez Garanti ve Avea işbirliğiyle Temmuz ayından itibaren tüm abonelerin yaygın kullanımına sunulacak. Dünyada ilk kez aboneler, bu tarihten itibaren Avea bayilerinden alacakları SIM kartlarla telefonlarını temassız ödemelere ve bunu takip edecek birçok yeni uygulama ile uyumlu hale getirebilecek.

 

Bu yenilikle Avea aboneleri, cep telefonlarının Trink özelliği sayesinde ödemelerini temassız yapabilecek. Kredi ve ön ödemeli olmak üzere iki çeşidi bulunan bu yeni teknoloji sayesinde müşteriler, dilerlerse alışverişleri sırasında hangi kartla ödeme yapmak istediklerini de seçebilecekler. Ulaşımda Trink kullanılan şehirlerde, toplu taşıma araçlarında (otobüs, metro, vapur, tren) kullanılabilecek  yeni nesil NFC, ayrıca bina girişleri, stadyumlar, içecek ve yiyecek otomatları gibi birçok yerde geçerli olacak. İstenirse tıpkı telefonlara yüklenen uygulamalar gibi Avea aboneleri cep telefonlarına KGS özelliği de yükleyebilecekler. Ayrıca ''Kampanya" özelliği ile telefonlarına gönderilecek dijital kuponları kullanarak, anında indirim ve hediyeler kazanabilecekler.

 

Uygulamanın tanıtımı amacıyla, ödeme sistemleri sektörünün kalbi olan ve telekomünikasyon sektörünün de yakından izlediği Cardist Fuarı''nda düzenlenen basın toplantısında konuşan Avea CEO''su Erkan Akdemir, mobil teknolojilerdeki ilkleri gerçekleştirmenin ve müşterilerinin hayatına değer katmanın ilk günden bu yana Avea''nın ana hedeflerinden biri olduğunu belirterek, ''Sektörünün lider markalarından Garanti Bankası ile birlikte yaklaşık 1 yıldır üzerinde çalıştığımız ''Yakın Alan İletişimi Teknolojisi'' projesi vizyonumuzun bir parçası..." dedi.

 

Akdemir, ''Garanti Bankası ile hayata geçirdiğimiz bu önemli proje sadece Türkiye''de değil, dünyada bir ilktir... Geçmişte yapılan NFC çalışmalarında NFC özelliğine sahip cep telefonlarının kullanılması gerekiyordu ve model sayısı çok kısıtlıydı. Biz ise müşteri ihtiyaç ve taleplerini projemizin odağına koyduk ve iş ortaklarımızla birlikte yeni bir SIM kart geliştirdik. Temmuz ayından itibaren müşterilerimiz artık mevcut cep telefonlarını değiştirmeden bu teknolojiiden yararlanabilecekler. Telefonlarını artık Bonus Trink gibi kullanabilecekler. Buna ek olarak Avea hatlı telefonlar, bina giriş ve çıkışlarında kimlik kartının, stad ve konserlere girişte biletin, hatta yemek kartının ve KGS geçiş kartının bile yerine geçecek " diye konuştu.

 

Garanti Ödeme Sistemleri CEO''su Mehmet Sezgin, Garanti Bankası olarak amaçlarının ''nakdi ortadan kaldırmak" olduğunu, bunun için ödeme sistemlerinin hayatımızın içine daha fazla girmesini sağlayacak yenilikçi ürün ve hizmetler geliştirdiklerini söyledi. Sezgin, ''Avrupa''da bir ilk" olarak, 35 TL ve altı meblağlarda hızlı ödemeyi sağlayan Bonus Trink''e, Avea ile yeni bir boyut kazandırdıklarını ifade etti.

 

Mehmet Sezgin yaptığı açıklamada; ''Artık müşterilerimiz cep telefonlarına, kredi ve ön ödemeli kartlarını veya ikisini birden yükleyebilecek. Müşterilerimiz, cep telefonlarıyla ulaşım ve otopark ücretlerini ödeyebilecek, stadyumlara girebilecek, tüm bankacılık işlemlerini gerçekleştirebilecekler. Bugün, bu konuda henüz tüketicilere sunulmamış, deneme amaçlı birçok pilot proje var. Bu çalışma ise nitelikleri açısından mevcut pilot uygulamalardan çok daha gelişmiş bir içeriğe sahip. Müşterilerimize telefondan bağımsız sadece SIM kartlarını değiştirerek faydalanabileceği bir servis sunuyoruz. Yeni çalışmamız, alternatif bir NFC uygulaması olarak değil, NFC çalışmalarında gelinen ''en son nokta'' olarak değerlendirilmelidir. Bu teknolojiyi, ''dünyada ilk kez'' Türk tüketicilerinin kullanımına sunmaktan gururluyuz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

 

Avrupa''da ilk kez temassız ödemeyi Garanti Bankası''nın Bonus Trink Card''ı ile  başlatan  MasterCard''ın, İnovatif Platformlar ve Mobil Ödemelerden Sorumlu Başkan Yardımcısı James Davlouros da; ''Kart sahiplerinin daha rahat ödeme yapmalarını sağlamak için sürekli yeni teknolojiler üzerinde çalışıyoruz. MasterCard PayPass de tüketicilere bozuk parayla uğraşmadan cep telefonlarıyla hızlı ve kolay ödeme yapabilmeyi mümkün kılıyor. Türkiye''deki bankalar ve tüketiciler, yenilikçi teknolojileri sahiplenmekte her zaman öncü oldu. Bu nedenle pek çok ilki Türkiye''de gerçekleştiriyoruz. Tüm araştırmalarımız çok yakın gelecekte mobil ödemelerin, tüm ödemeler içinde çok önemli bir yer tutacağını gösteriyor. Bugün açıklanan ve kredi kartları kadar ön ödemeli kartlara da uygulanabilen bu yenilikçi çözümün, Türkiye ve bölgedeki NFC  teknolojisinin gelişimini hızlandıracağına inanıyoruz"  dedi.

 

 

 

 

Türkiye''nin  dünya çapında oldukça dinamik olan temassız mobil pazarında güçlü ve büyüyen bir potansiyele sahip olduğunu vurgulayan Gemalto Güvenilir Servis Yönetimi (TSM) Direktörü Remi de Fouchier de yaptığı açıklamada; "Gemalto olarak, Türkiye''deki tüketicilere alışverişlerinde yepyeni bir ödeme şekli sunacak olan mobil temassız ödeme servislerinin, başarıyla sunumuna katkıda bulunmaktan büyük gurur duyuyoruz. Garanti Bankası ve Avea''nın bu yaratıcı vizyonlarını hayata geçirmelerinde kendileri ile birlikte olmaktan çok memnunuz" dedi.

 

E
14 yıl
1,1 Milyonu Aşkın Avealı; e-fatura ile Doğaya Destek Veriyor

 

1,1 Milyonu Aşkın Avealı;

e-fatura ile

Doğaya Destek Veriyor

 

 

E-fatura abonesi olan Avealılar hem çevreyi koruyor hem de hediyeler kazanıyor

 

Türkiye''de "e-fatura" uygulamasını başlatan ''ilk" operatör olan Avea, kâğıtsız fatura uygulamasını yaygınlaştırmak amacıyla yürüttüğü çalışmalar ile hem çevrenin korunmasına katkıda bulunuyor hem de abonelerine çeşitli hediyeler kazandırıyor.

 

E-fatura uygulamasını başlatan ilk operatör olarak, özellikle çevreye sağlanan katkıya büyük önem verdiklerini belirten Avea Müşteri Hizmetlerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Orçun Onat; ''Avea olarak, çevreye karşı sorumluluğumuzu çeşitli projelerle yerine getirmeye çalışıyoruz. E-fatura uygulaması da bu konuda attığımız en önemli adımlardan biri... Uygulamadan yararlanan abone sayımızı her geçen gün artırarak, çevrenin korunmasına katkıda bulunuyoruz. Bugün 1,1 Milyonu aşkın abonemiz faturalarını elektronik ortamda alıyor. Bu rakam, toplam faturalı müşterilerimizin yaklaşık %30''una denk geliyor. 2008 yılından bu yana 17.500 ağaç, 4,2 milyon kw / saat enerji ve 30.500 metreküp su, bu uygulama ile çevreye kazandırılmıştır. E-fatura aboneliği, çevreye sağladığı katkının yanı sıra abonelerimizin hayatını da büyük ölçüde kolaylaştırıyor. Abonelerimiz, aldıkları düzenli e-postalar ile faturalarına kolaylıkla ulaşabiliyor, isterlerse Webonline İşlem Merkezi üzerinden de faturalarına erişebiliyorlar" dedi.

 

Avea''nın başlattığı "e-fatura" kampanyası kapsamında, 15 Şubat –15 Nisan tarihleri arasında e-fatura abonesi olan 10 Avealı, BlackBerry Storm kazandı. Avea, e-faturalılara yönelik çeşitli kampanyalarla müşterilerine kazandırmaya devam edecek.

 

E
14 yıl
TTNET, Türkiye’nin Tanıtımına Verdiği Desteği Sürdürüyor

TTNET, Türkiye''nin Tanıtımına Verdiği Desteği Sürdürüyor

 

İletişimin her alanında yenilikçi ürün ve hizmetler sunan TTNET, topluma karşı sorumluluğu çerçevesinde ülkemize değer yaratacak çalışmalarına devam ediyor; ABD''de düzenlenen Anadolu Kültürleri ve Yemek Festivali''ne ikinci yılında destek vererek ülkemizin yurtdışında tanınmasına katkı sağlıyor.

TTNET, ABD''nin Kaliforniya eyaletinde 6-9 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek olan ve Amerikalıların, Anadolu kültürünü yakından tanıma fırsatı elde edeceği Anadolu Kültürleri ve Yemek Festivali''nin iletişim sponsor olarak Türkiye''nin tanıtımına desteğini sunuyor.

Geçtiğimiz yıl ilki düzenlenen; Amerikalılardan ve Amerika''da yaşayan diğer kültürel oluşumlardan büyük ilgi gören Festival, bugüne kadar Türkiye dışında gerçekleştirilen en büyük Türk festivali olma özelliğini de taşıyor.

TTNET, bu yıl Türkiye''nin tanıtımına ve yaratıcı fikirlere destek vermek amacıyla ana sponsoru olduğu Call4Istanbul-Avrupa Interaktif Reklam Yarışması''nın ardından, Anadolu Kültürleri ve Yemek Festivali''nin iletişim sponsorluğunu üstlenerek, Türkiye''nin zengin kültürel çeşitliliğinin yurtdışında tanıtılmasına verdiği önemi vurguluyor.

 

E
14 yıl
Huawei’nin İletişim Danışmanı Excel Oldu

Huawei''nin İletişim Danışmanı

Excel Oldu

 

Excel İletişim Danışmanlığı, gelecek nesil telekomünikasyon ağları sunucusu konusunda dünya lideri olan Huawei''ye iletişim danışmanlığı hizmeti vermeye başladı

 

 

Sektörlerinde lider ulusal ve uluslararası saygın birçok "iş ortağına", marka değeri, kurumsal itibar konularında stratejik iletişim danışmanlığı, planlama ve uygulama hizmetleri veren Excel, 100''den fazla ülkede dünyanın önde gelen 50 operatörünün 45''ine, dünya çapında bir milyarı aşkın kullanıcısıyla birlikte hizmet veren; gelecek nesil telekomünikasyon ağları çözümlerinde dünya lideri Huawei''nin Türkiye operasyonuna destek olacak iletişim faaliyetlerini yürütecek.

 

Hill & Knowlton''ın Türkiye Ortağı olan Excel, uzmanlığını ve deneyimini, 100''ün üzerinde ülkede uzun vadeli değer ve müşterileri için büyüme potansiyeli ortaya çıkaracak yenilikçi ve özelleştirilmiş ürünler, hizmetler ve çözümler sağlamaya odaklanan Huawei ile de paylaşacak.

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.