M

Çavuş
21 Mart 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
17 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
12 yıl
Kardeşlik FiFa 12 + Renegade ops, Shank - Castle Crashers
selamlar, en geç bugün ya da yarın öğlen gibi Fifa 12 + renegade ops + shank ya da castle crashers'ı kk ile alıcam, 2'yiz şu anda 3 kişiyle 5 ediyoruz. katılmak isteyen olursa shank - castle crashers konusuna da kesinlik verebiliriz.



kişi başı 3 oyun 36 tl'ye geliyor.



kişi sayısı:

mickeyknox * 2
...
...
...
M
17 yıl
Kablolama Önerileriniz
Herkese selamlar, neredeyse bütün evi sizin önerileriniz sayesinde günlerce okuyarak beyaz eşyadan tv'ye döşedik, ama maalesef bu kablolama konusunda takılıp kaldım kaç gündür, o yüzden tavsiyelerinizi bekliyorum, elimdeki makineler;

TV: Samsung 42Q91
UYDU RECEIVER: Dreambox 600 PVR
SES: ONKYO 590
DVD: VOXLINE 933
OYUN KONSOLLARI: PS2
NINTENDO WII

PS2 ve WII'nin komponent kablolarını yurtdışından almıştım, o yüzden onların kabloları şu anda mevcut ama diğerleri için resmen şu anda kafam allak bullak oldu, neyi nereye bağlıyayım hangi kabloyu kullanayım, markası ne olsun, ya da markası çok önemli midir?

Şimdiden cevaplar için hepinize teşekkürler..
M
17 yıl
Yeni Ev için Neredeyse Herşey
Herkese selamlar ilk önce, temmuzda evleniyorum ve şimdiye kadar donanımhaber ve diğer forumlarda neredeyse sırf okumakla, ve mağazalara gidip ürünleri görmekle geçti zamanım diyebilirim, sonucunda biraz netleştirdim gibi bazı şeyleri ama yine de sizin de düşüncelerinizi ya da tavsiyelerinizi duymak isterim;


Evde şu anda yakıtlı merkezi sistem var, doğalgaz geçen yıl içinde apartmana gelmiş dairelerin önüne çekilmiş, büyük ihtimal yerden de kazanmak için (termisifon ve makinesinin kapladığı alan) doğalgaza geçmeyi düşünüyorum, sizin de yazdıklarınızdan uygun fiyat olarak;

ECA Confeo 20000


Klima sadece soğutma ve 7*4 bir salon için tahminen 18000 BTU veya üstü split ;

Samsung - Elektra - Haier ya da fiyat farkı çok yoksa Mitsubishi


Buzdolabı, uygun fiyatı ve geniş hacmi nedeniyle max 1800 YTL olacak şekilde;

Samsung SLR 629


Ankastre Fırın - Ocak - Davlunbaz için tam netleşmiş bir kararımız yok ama kampanya olarak max 1500 YTL olcak şekilde;

Silverline - Bosch ürün grupları


Mutfak Robotu Braun'un Multiquick setini istiyor hatun, o konuda çok bir bilgim yok?


Bulaşık ve Çamaşır Makinesi için toplam max. 2000 ya da 2500 olacak şekilde her türlü görüşlerinize açığım, ama yazdıklarınızdan Electrolux - Siemens - Bosch sıralaması olduğunu gördüm?


TV için 1080p siyah performansı ve tabi ki sonrası ps3 performansı için, en fazla paranın gideceği yer tahminen, ama 5000 YTL bi şekilde primdi ıvırdı zıvırdı denkleşicek bir para ama yine de diğer modeller için öneriniz varsa hazırım dinlemeye;

Samsung 40m87b


Ses için ses bölümündeki arkadaşlardan dolayı max 800 YTL olacak şekilde;

Onkyo 590


Genel olarak bu şekilde herşey, rakamlar da aşağı yukarı bu civarlarda dolaşacak, tabi fiyat performans olarak söyleceyeceğiniz yazdığım fiyatları geçmeyen herşeyi dinlemeye hazırım, şimdiden cevaplarınız ve tavsiyeleriniz için teşekkürler!!!
M
19 yıl
Erişim İzni Yok - Bilgisayarlar Birbirini Görmüyor, Notebook - Desktop direk bağlantı sorunu
(Doğru bağlanmış sorunsuz) Cross kablo ile Acer marka Notebook(Win XP Home - Service Pack2) ile Desktop(XP Pro - Service Pack2) bilgisayarlar arası bağlantı bir türlü gerçekleşmiyor ve çeşit çeşit sorun veriyor...

İlk hata mesajı :

(\\Notebook erişilemez. Bu ağ kaynağını kullanma izniniz olmayabilir. Erişim izninizin olup olmadığını öğrenmek için bu sunucunun yöneticisiyle temasa geçin. Hemen altında da ;Oturum açma hatası: Kullanıcıya bu bilgisayarda oturum açma türü sağlanamadı şeklince bi hata beliriyor.)

bilgisayarlar birbirini görüyor fakat bağlantı tek taraflı gerçekleştirilebiliyordu (sadece Desktop, Notebook unu paylaşıma açılmış dosyalarına erişebiliyordu)

Daha sonra her türlü ip ayarını yaptık ve firewall un erişimi engellemediğine de emin olduk fakat sonrasında

(ikinci hata mesajı :Bu sunucuya uygun erişim hklarınız yok. Ek bilgi için ağ yöneticinizle bağlantı kurun.)


ortaya çıktı ve iki bilgisayar da birbirini görememeye + Desktop un daha önceden yapabildiği yani Notebook un paylaşıma açılmış klasörlerine erişemediği görüldü ...Şimdi olay nedir? ve çözümü var mıdır? zaman ayırıp okuduğunuz için teşekkür ederim.
M
19 yıl
Notebook tercihi; 1500$ max..
öncelikle selamlar hepinize..

her teknolojik üründe olduğu gibi 100lerce sayfa forumları okuduktan sonra, bi kaç ürün arasında kaldım,ve bu ürünler hakkında deneyimlerinizi ya da tavsiyelerinizi bekliyorum..

bütçe olarak 1500$ düşünüyorum, centrino ağırlıklı düşünüyorum, şirket için şov amaçlı olarak kullanılıcak (video-animasyon), dvdrw'a gerek yok, 512 ram ve 5200 rpm ve daha yukarısı harddisk düşünüyorum.. bana ait olacağı için oyun kabiliyetinin iyi olması da artı bir özellik olur..
ama çok bir şey de beklediğim yok açıkçası, desktop bilgisayarım yeteri kadar iyi yeni nesil oyunlarda.. yolculuklarda ya da gezilerde oyun oynamak istersem sorun çıkarmasın yeter..

markalara gelince;


asus m6wr 1279$ (buna karar verirsem 256 ekstra ramle beraber alıcam)
a4k 1550$

hp nc6120 1380$


msi 510c 1390$


acer 4502 1599$
4002 1499$ (özellikle bu dikkatimi çekti ama acerı ya da bu markayı kimsenin önermediğini görmek te açıkçası şaşırttı ??)


dell d505m 1385$



fiyat performans ya da görünüş- stabillik olarak m6wr ve nc6120 öneriliyor gördüğüm kadarıyla, benim de düşüncem ikisinden biri gibi, ama yine de fikirlerinizi yazarsanız sevinirim..

şimdiden yazan herkese teşekkürler..
M
19 yıl
5+1 ses sistemi; max. 100$
beyler bi ses sistemi alıcam ama mali durum 100$a izin veriyor, forumlardan gördüğüm kadarıyla 3 marka arasında kaldım;

altec 251
logitech z640
philips mms 460

bilgisayarda oyun ve film için kullanıcam, çok aşırı bir sese ihtiyacım var ama komşuların genelde böle bi ihtiyaçları olmadığını deneyerek test ettim.. o yüzden volume makul düzeylerde kalıcak, bunun dışında ps2ye bağlantısı olması benim için + bir yanı olur..

şu an benim için altec ağır basıyor..

bu markalardaki deneyimlerinizi bekliyorum, büyük ihtimal yarın almayı düşünüyorum..

şimdiden cevap yazan arkadaşlara teşekkürler..
M
19 yıl
Klasik AMD 64 ve Anakart sorusu
selamlar.. genel bir araştırma yaptım, forumları da iyice karıştırdıktan sonra yeni alacağım sistem için şuna karar verdim;

amd 3000 64 bit soket 754 (m-2 soketler hakkındaki söylentiler ve finansal olarak ta 939ları geçmek zorunda kaldım)
2* twinmos 512 ddr 400
160 gb seagate sata ncq desteği
dvd-rw nec 3520a

anakartta yanlız kararsız kaldım şu 3ü arasında;

asus k8n deluxe
epox 8kda3+
abit nf8

diğer alıcağım ürünlerden de başka tavsiyeleriniz olursa sevinirim, daha siparişi vermedim ama bir iki gün içinde netleştirmem lazım..

şimdiden cevaplar için teşekkürler..
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.