2006 Model Suzuki Jimny için 27.500 TL istemiş :

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-jimny-sifir-ayarinda-14825-km-de-orjinal-otomatik-vites-37064709/detay


Başka ve daha mantıklı bir vatandaş 2010 Jimny için gerçek değeri olan 27.400 istemiş. Yani gerçek satış rakamını istemiş. Üstelik bu satıcı galerici. Sahibi olsaydı fiyat daha düşük olacaktı.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-sadece-1-350-km-de-jimny-1-3-otomatik-4x4-37085686/detay

Bence ilanlara bir standart getirilmeli. Kötü kullanımda nasıl ehliyet, yetki, makam, izin belgesi vs. gibi resmi haklar geri alınıyorsa, ilan vermeyi bilmeyen ya da hayal aleminde yaşayanlara da aynı yaptırım uygulanmalı.

Ve ilanlar kesinlikle ücretli olmalı. Olmalı ki, kimse keyfinden canı sıkılıp ilan vermesin, ilan kirliliği oluşmasın.