E

Yüzbaşı
11 Kasım 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
41 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
E
5 yıl
22 Eylül\u0027e kadar internetim yok
Dünden beri evde internetim, yok çağrı merkezinden müşteri bağlanmak mümkün değil, facebook ve twiter kullanarak zar zor arıza kaydı oluşturdum, neyse biraz önce aradılar ve arıza olduğu ve 22 eylül gece on ikiye kadar internetimin olamayacağı söylendi, karşılığında ise herhangi bir hediye gb veya maddi zararımın temini olmayacakmış. Internete aylık 70 tl, netflix e ise 40 tl veriyorum.

Gerçekten hayretler içerisindeyim hava gibi su gibi elzem internetten 10 gün yararlanamayacagım söyleniyor.

Sizce bana şaka mı yapıyorlar?
E
5 yıl
Kılıçdaroğlu\u0027yla Chp\u0027nin İktidara İnanıyor musunuz?
Sizce Kılıçdaroğlu ve ekibinin iktidar olma gibi bir derdi var mı?

Iktidarı burada hergün eleştirenler Chp'nin liderinin yetersizliğini ve başarısızlığını neden görmezden geliyor? Eğer ki sol kesim daha okumuş, mantıklı ve kültürlüyse bu adama nasıl ses çıkaramayıp koltuğundan indiremiyor?
E
5 yıl
Ofis İçin Laptop Tavsiyesi
World, exel, power point uygulamaları kullanmak ve internette gezinmek maksadıyla maksimun 2500 TL'lik laptop arıyorum, tavsiyeleriniz nelerdir?
E
5 yıl
Ofis İçin Laptop Tavsiyesi
World, exel, power point uygulamaları kullanmak maksadıyla maksimun 2500 TL'lik laptop arıyorum, tavsiyeleriniz nelerdir?
E
7 yıl
Tunceli\u0027de pkkya Darbe Üstüne Darbe
Tunceli Pülümür ve Aliboğazı'nda dünden beri yapılan operasyonlarda son durum:
15 leş,2 yaralı,10 teslim, TOPLAM=27
Geberiyorsunuz ulan geberiyor.....
E
7 yıl
Mardin\u0027de 7 Leş Var
Bu aralar mağaralarda topluca geberiyor bunlar. İnanmayanlar sosyal medyada leş fotolarına bakabilirler. Allah artırsın inşallah.
E
7 yıl
2 günde 47 leş
Yüksekova'da 22 leş,
Tunceli'de 14 leş,
Kuzey Irak'ta 8 leş,
Tatvan'da 1 leş 2 yaralı.

Allah daha da artırsın.
E
7 yıl
Kısmi İnternet Yok!
Dün akşam eve geldiğimde wifi den internete giremediğini gördüm, neyse wi-fi bilgilerine baktığımda benim wi-fi min her nasılsa şifresiz hale geldiğini gördüm ve hemen 192.168.1.1 den wi-fi şifremi değiştirdim ama ondan sonra masaüstü bilgisayarımda hiçbir siteye giremiyorum hatta 192.168.1.1 e bile giremiyorum ve ara ara internet "kullanıcı adı veya şifre hatası nedeniyle internete baglanamıyorsunuz" uyarısı çıkıyor ama ve bu uyarının sağ altında bulunan modem ayarlarının düzeltilmesi için de gerekli aşamaları da geçemiyorum hata veriyor.

İlginç olan tablet ve cep telefonundan wi-fi ye bağlanıp twiter, whatsap, youtube, facebook ve bazı internet sitelerini görüntüleyebiliyorum; yani kısmı olarak internet yok.

Forumda biraz araştırdım ve sorunun benden kaynaklı değilde sokak veya cadde bağlantılarından kaynaklanabileceği de yazılmış.

Bu problemi yaşayan var mı?
E
7 yıl
Engellediğim kişinin profilini de görmek istemiyorum
Ben birisini engelledim ama bu kişinin profilini,beğenilerini,vb.başka paylaşımları görebiliyorum.Ancak facebook'ta olduğu gibi engellediğim kişi ile alakalı hiçbir şeyi görmemem mümkün müdür?
E
8 yıl
Ermeni Çeteleri Büyük Yenilgi Aldı!
Azerbaycan'lı gardaşlarımız Dağlık Karabağ'da Ermenileri dümdüz ettiler, araya Ruslar girdi de Ermeniler kurtuldu.

Korkun ulan korkun bizden!
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.