K

Er
19 Ekim 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
362734 Gün Cezalı
356711 gün 19 s. 54 dk.
Gönderiler Hakkında
K
16 yıl
güvenlik kamerası
Merhaba ben 3 kameralı ufak çaplı bir kamera sistemi kurmak istiyorum bunun için ihtiyacım olan şeyler neler. Görüntüyü pcden alıcam. Ürünler hakkındada link vererek açıklayıcı bir bilgi verebilir misiniz?

Konuyu buraya açmayı uygun gördüm eğer yanlış yerdeyse özür dilerim.
K
16 yıl
Neden 12.Adam olamıyoruz?
Fenerbahçe ve galatasaray tribünleri maç boyunca maçın gidişatına göre rakibi ve hakemi etki altına almayı çok güzel başarabiliyor. Özellikle Fenerbahçe tribünleri top rakipteyken sürekli ıslık ve rakibin dikkatini dağıtacak hareketler yapıyorlar. Aynı şekilde galatasarayda hemen hemen hakemin her kararına hatta gs lehine verilen kararlarda dahil bir protesto oluyor. Ama nedense bizde sürekli şarkı söylemek gibi bir durum söz konusu. Yani tribün dediğimiz şey takıma katkısı olacak bir etkendir. Ama bakıyorumda maç boyunca sanki iki dans eden kişiye fon müziği yapan bir havamız var ve bu her maç bu şekilde oluyor. Sonuçtada rakip çok rahat topunu oynuyor. Bir takım için insanların tribünleri ne güzel şarkı söylüyor demesinin o takıma katkısı olmadığını düşünüyorum.
K
17 yıl
Hangi Programlama Dili?
Merhaba,

Benim bir sorum olacaktı. Güzel arayüzü olan içinde muhasebe sistemininde bulunduğu bir müşteri, takip programı yazmak istiyorum. Bunun için hangi programlama dilini önerirsiniz? Ya da bunu en basit öğrenebileceğim hangi programlama dili ile yapabilirim?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.