X

Teğmen
06 Mayıs 2003
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
5 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
X
16 yıl
ASUS Maximus Bios Update
selam arkadaşlar.başlıktanda anlayacagınız gibi ana kartım Asus Max. bios güncelemesini kendi programıyla otomatik oalarak yaptım.version 0907 ye yukseltim.fakat performasda gözle görülür bi şekilde düşüş oldu.özellikle oyunlarda fps oldukça düştü.bu sürümü kullanan varmı ? yada diğer bi soru, bu sorunu çözmek için nasıl bir yol izlemeliyim.
tavsiyeler için şimdiden teşekkurler
X
17 yıl
Titan Quest Save
Arkadaşlar, bir ay önce oyunun savelerini saklayıp oyunu sildim.malum ek paket geliyor oyunu tekrar kurup save dosyalarını içine attım (Belgelerimin içindeki dosyaya).ama ne yaptıysam çalıştıramadım.update ini de yaptım (1.20) yine yok.lütfen ne yapmam gerektiğini soylermisiniz.lvl 57 full legendary assassinim var.baştan oynamak istemiyorum

not :oyun orijinal.kopye degil
X
19 yıl
Notebook Ati Mobility Radeon 9600
Arkadaşlar, bir arkadaşım labtopunu bakımı için bana bıraktı.işin açıkçası bende bu konu hakkında pek fazla bilgiye sayip degilim.ekran kartının driver'ını güncellemek istiyorum.ekran kartı Ati Mobility Radeon 9600 Series.benim bilmek istediğim acaba labtoplar için ayrı bi driver mı var.çünkü bir tane indirdim kabul etmedi.yardımcı olursanız sevinirim.bide bu kart için en iyi sürücü hangisi.şimdiden teşekkur ederim.
X
19 yıl
6600 GT Vampire-bloodlines sorunu
arkadaşlar oyunu yukledim.kısa yolu bastıgım anda monitor kararıyor ve bi kare içersinde '' Sync. out of Range '' altındada 98.3 khz 149 hz NP yazısı çıkıyor.demoları bile göstermiyor.ama ses var.ekran kartım 6600 GT ne en son drive'rını yukledim.sorunun kaynagı ne olabilir.
X
21 yıl
WinFast A 250 ve Çekiç
arkadaşlar bu ekran kartı hakkında bişeyler bilen varsa lütfen belimle paylaşsın.bu kartla başım belada.Antialiasing'ği açtıgım zaman tüm oyunlarda takılmalar oluyo.hayır madem desteklemiyor neden 4x olayına girmişler??? Nvidia nın son sürücülerini indirdim (sanırım 43.45)daha da kötü oldu.bu karttan tam performas alabilmem için ne yapmalıyım.yoksa bi çekiç darbesiyle parçalıyımmi[stmd]
Ana Kart Asus b533
işlemci 2.4 intel
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.