A

Çavuş
22 Eylül 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
28 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
2 yıl
350 bin TL’ye otomatik araç önerisi
Merhaba, 350 bin tlye kadar otomatik vites 2012 2013 üstü araç arıyorum. Yakıt olarak, bakım parça vb olarak ekonomik olsun. Modeli ne kadar yeni olursa o kadar iyi. Robotize şanzıman çok fazla tercih etmiyorum. Dediğim gibi önceliklerim otomatik, yakıtı az arabalar. Teşekkür ederim şimdiden.
A
6 yıl
FIFA 18 Lig [PC] - Katılımlar başladı
Evet arkadaşlar PC platformunda FIFA 18 ligi kuruyoruz. Daha önce bu tarz bir lig çalışmasının içinde bulunmuştum, ilk tecrübem olmayacak. Evet FIFA 18'in artık son ayları fakat 19 çıkana kadar bu boşluğu böyle değerlendirebiliriz. Öyle basit bir lig çalışması da olmayacak, bir kaç haftadır yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Gerçekten çok keyifli bir organizasyon olacak. Maç yap geç sistemi de olmayacak, bütün detaylar en ince ayrıntısına kadar düşünüldü. Yani bir lig nasıl olması gerekiyorsa öyle olacak. Lige katılmak isteyenler yazarsa sevinirim. Kısa süre içerisinde toplanıp ligi başlatmayı planlıyorum. Katılımlarınızı bekliyorum.
A
6 yıl
Acer AN515-51 mi Monster Abra A7 V9.2 mi?
Arkadaşlar gaming laptop arıyorum. Kafamda istediğim özellikleri ve fiyatı sınırlandırınca bu iki laptop arasında kaldım.
https://www.monsternotebook.com.tr/abra/MONSTER-ABRA-A7-V9-2.html#.WyyoO6czbIU
https://www.hepsiburada.com/acer-an515-51-7383-intel-core-i7-7700hq-16gb-1tb-256gb-ssd-gtx1050ti-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-nh-q2qey-003-p-HBV000009XJ8P

Monster'da cazip olan ekran boyutu. Acer'da 16 gb ram, 1 tb harddisk + ssd. İki laptoptan birini tercih edecek olsanız hangisini ederdiniz? Kalite anlamında hangisi daha üstün? Genel olarak değerlendirirseniz çok sevinirim.

Ek olarak benzer donanımlarda 5000-5200 TL'yi geçmeyecek laptop önerilerinize de açığım. Teşekkürler.
A
7 yıl
45-60 bin TL arası öneri
Arabamı satıp yerine bütçeyi düşürüp başlıktada söylediğim gibi 45 bin TL'den başlayıp 60,62 bin civarına kadar çıkıp bir araç almayı planlıyorum. Tabi ne kadar fiyat az olursa o kadar iyi ama istediğim özellikleri söyleyincede fiyat artıyor mecbur.

Hatchback, sedan, jip, suv, coupe, cabrio farketmez. Dizel ve otomatik vites olsun kesinlikle. Motor 2.0 tercihim fakat performansı yüksek 1.6 motorlu bir araçta olabilir. Şu an son kasa Fluence'im var. Tabi ki işimi görüyor sorunsuz bir araç fakat motor sesi, performansı ve konforu pek istediğim seviyede değil. İstediğim aracın eski modelde olsa kaliteli olmasını istiyorum. Performansı, konforu kesinlikle şu anki aracımdan daha iyi olmalı. Donanım olarakta aracım boş paket ve gerçekten boş adının hakkını veriyor. Ben normalde donanıma çok fazla önem vermezdim fakat insan boş paket kullanınca daha çok farkediyor. Ön park sensörü, arka park sensörü, far sensörü, deri koltuk, sunroof gibi özellikler istiyorum alacağım araçta.

Araştırıyorum uzun süredir ikinci el piyasasını fakat kafamda karışıyor baktıkça. Şu ana kadar not ettiğim araçları söyleyim istediğim özelliklerde ve fiyatta; Chrysler Sebring 2.0 CRD Limited(2009), Chevrolet Epica 2.0 D LT(2011), Kia Sportage 2.0 CRDİ EX(2008), Chevrolet Captiva 2.0 D High(2008), Opel Antara 2.0 CDTI Cosmo(2007), Volkswagen Passat 2.0 TDI Comfortline(2009), Alfa Romeo 159 1.9 JTD Distinctive(2008)

Bu araçlar gözüme çarptı istediğim düzeylerde. Mesela bu araçlar alınır mı? Alacağım araçların kilometresi maksimum 150 bin olacak. Bazılarında çamurlukta, kapıda falan lokal boya var sadece. Bilgili arkadaşlardan acil tavsiye bekliyorum, teşekkürler.
A
7 yıl
Fluence\u0027den Sebring\u0027e geçiş?
2015 model Renault Fluence 1.5 DCI otomatik vites, boş paket, 40000 kmde bir araca sahibim. Kazası belası, boyası değişeni yok Allah'a şükür. Sizce bu araçtan Chrysler Sebring 2.0 CRD'ye geçilir mi? Aracım tabi ayağımı yerden kesiyor fakat motor sesinden, donanımından vb. çok memnun olduğum söylenemez. Aracımı satarsam sattığım fiyattan daha ucuza 2009 model 120 150 bin km civarı full paket, ufak tefek boyası olan Sebring almak sizce mantıklı olur mu? Çünkü performans olsun, donanım olsun, şıklık olsun her bakımdan daha üst seviyeye geçmiş olacağım. Sadece aklımı kurcalayan model olarak daha eski olması, km olarak fazla olması ve ülkemizde çok az tercih edilen bir araba olması. Parçaları pahalı muhabbeti de var bir de tabi. Bilgili arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum. Teşekkürler şimdiden. Üniversite öğrencisiyim bu arada onu da belirteyim yorumlarınızdan önce.
A
7 yıl
FIFA 17 PC - Transferli Lig
< Resime gitmek için tıklayın >

PC platformunda FIFA 17 ligi düzenliyoruz. Hemen sistemden ve kurallardan bahsedeyim. Ligimizde 10 takım olacak. İlk sezon istenilen düzeyde olursa ikinci sezon takım sayısı artabilir. Herkes istediği takımı seçebilecek fakat seçeceğiniz takım sadece formanızı ve logonuzu belirleyecek. Kadrolar draft sistemiyle kurulacak, NBA draft sistemine benzer yani. Whats App grubu kurulacak ve ligin ana yeri orası olacak. Draft sistemini anlatayım, takım sayısı 10'a ulaştığında Whats App grubunda belirlenen saatte toplanacağız. Kura çekilecek ve draft sıraları belirlenecek(her tur sıralama değişecek adil olsun diye), birinci sırada olan kullanıcı ilk oyuncuyu seçecek ve kadro kurma işlemi bu şekilde devam edecek. En son kadrolar kurulmuş olduğunda bir kaç gün takas dönemi olacak ve kullanıcılar birbirlerinden transfer yapabilecek. Daha sonra lig başlayacak. Bu arada kupa müsabakaları da olacak.

Merak ettiklerinizi sorabilirsiniz, zaten Whats App grubunda daha detaylı üzerinden geçeceğiz tekrar. Lige katılmak için Origin ID'nizi bu konuya yazın. En önemli kısma gelirsek, geçtiğimiz lig aktiflik konusunda sıkıntılar yaşandı. O yüzden bu sefer daha sert olacağız. Belirlenen tarihlerde ve saatlerde aktif olamayan, maçını yapmayan çok geçerli bir mazereti yoksa ligden atılacak. Mazeret belirttiği halde aktif olmamaya devam edende atılacak. Yani lige katılacak olan aktif bir şekilde devam etmeli.

Katılımcılar(forum id - origin id):

1)alpingo43 - alpingo43
2)PnshR88 - PnshR888
3)zfrsvm - jin1486
A
8 yıl
Doğuş Üniversitesi Mimarlık
Arkadaşlar, abiler, ablalar merkezi yerleşme puanımla bölüm değiştireceğim. Özel üniversitede Mimarlık düşünüyorum, puanım sebebiyle maalesef. İstanbul'da Anadolu yakasında olacak okuyacağım okul. Doğuş Üniversitesi, Maltepe Üniversitesi aklımdaki iki okul. Puanımın yettiği yerler yani. Doğuş Üniversitesi mimarlık nasıldır, araştırma yapıyorum elimden geldiği kadar fakat güncel bilgilere ulaşamadım. Herkesten yorum bekliyorum bilen, şimdiden teşekkürler.
A
8 yıl
Bölüm değiştireceğim kritik sorularım var..
Herkese merhaba arkadaşlar bölüm değiştireceğim bir kaç sorum var. Sözel puanım yok Radyo Televizyon, Medya gibi bölümler nasıl okuyabilirim? Özel okul olacak fakat nasıl girebilirim hiç bir yolu yordamı yok mudur bunun? İkinci olarak psikoloji alanının maaşı sınırlı diyorlar. Hiç mi önü açık değil, 2000 TL ile başlasam kendimi geliştirsem 5000 TL yi geçemez mi hiç bi şekilde, neler yapmak gerekir? Son sorum mimarlık dersleri zor mudur? Özel okul bazında konuşuyorum yine. Matematik içeriyor mu mesela, matematikten kaçıyorum ısrarla çünkü. Sorularımın hepsini cevaplarsa bilgili arkadaşlar çok sevinirim.
A
8 yıl
Antalya maçına Batı veya Doğu bilet lazım
Batı ve Doğu tükenmiş galiba bileti, kombinesi olup gitmeyecek varsa irtibata geçebilirmi acil iki bilet arıyorum, fiyat falan konuşalım çok acil pm bekliyorum.
A
8 yıl
İkinci el max 50.000 TL öneri
Evet otomobil almayı düşünüyorum uzun zamandır ve araştırmalarım tam gaz devam ediyor. İkinci el, maksimum 50.000 TL, otomatik vites, kazasız değişensiz boyasız, modeli minimum 2013-2014, kilometresi 80 bini geçmeyen, donanımı ve multimedya desteği iyi seviyede, dış görünüşü spor gözüken ve motor olarakta fena performansı olmayan bir araç arıyorum. Diyeceksiniz bu fiyata bu özellikler olmaz dalga mı geçiyosun, tabi ki bende biliyorum tam olarak bu seviyede olmayacağını. Fakat bu özelliklere en yakın olan ve yarın satmak istediğimde rahat satabileceğim bir araç arıyorum. Tecrübeli ve bilen abilerimden, kardeşlerimden öneriler tavsiyeler bekliyorum.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.