M

Onbaşı
16 Eylül 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
4 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
7 yıl
Yerli ve Yabancı Filmlerin Adresi Filmizlesene1.com
Her geçen gün büyüyen film sektöründe, onlarca internet sitesi mevcut. Yeni açılan filmizlesene1.com sitesi ise size kaliteli hizmeti ve reklamsız bir platform sunuyor. Arama motorlarında film izlesene kelimesini aratarak sitemize ulaşabilirsiniz. Sitemizde filmler büyük çoğunlukla Türkçe dublaj ve Türkçe altyazılı olarak yüklenmektedir. film izlemek istediğiniz anda siteyi ziyaret edip en güncel filmleri izleyebilirsiniz.

Filmizlesene1.com adresinde bulunan filmler sansürsüzdür. Yerli ve yabancı filmleri orjinal halinde en yüksek kalitede izleyebilirsiniz. Filmleri full hd kalitede izleyip sosyal medyada arkadaşlarınızla gönül rahatlığıyla paylaşabilirsiniz.
M
7 yıl
A Kalite Film/Dizi izleme sitesi Kalitelifilmizle.net
Sitenin başlığı : A Kalite Film/Dizi izleme sitesi Kalitelifilmizle.net
Sitenin türü : Film ve Dizi

Sitenin kayıt edildiği ay ve yıl : Ağustos 2017

Site ile ilgili açıklamalar : Gün geçtikçe büyüyen sinema ve dizi sektöründe rekabet ortamı kaçınılmaz. Bu rekabet ortamı sayesinde kullanıcılara en iyi şekilde hizmet vermeye çalışan yeni bir site, kalitelifilmizle.net

Kalitelifilmizle.net sitesinde adından da anlaşılacağı üzere hem dizi hem de film olmak üzere görüntü ve ses olarak en yüksek kaliteyi kullanıcılara ulaştırmaya çalışmaktadır. Filmler ve diziler büyük çoğunlukla 720p kalitesindedir. Ağırlıklı olarak yabancı sinema ve dizi üzerine çalışmalar yapan kalitelifilmizle.net sitesinde canınızı sıkan reklamlara rastlamazsınız. Şuan reklamsız hizmet veren kalitelifilmizle.net sizi rahatsız etmemeyi taahhüt eder.

Sitemizde en popüler dizi ve filmlere ulaşmanız mümkündür. Ayrıca sitede bulumadığınız ve izlemeyi çok istediğiniz dizi ve filmleri iletişime geçerek istemeniz mümkündür. Yabancı dizilerden Mr. Robot, The Walking Dead, Narcos, Rick and Morty gibi popüler dizileri ücretsiz ve kaliteli bir şekilde izleyebilirsiniz.

Hemen hemen her gün yeni çıkan dizi ve filmlerden kalitelifilmizle.net sitesini sosyal medyadan takip ederek sinema ve televizyon dünyasından haberdar olabilirsiniz. Telif ile engellenen dizi ve filmlere de ulaşabilirsiniz. Tek yapmanız gereken kalitenin üst seviyede olduğu kalitelifilmizle.net adresini ziyaret etmek. Sizlere şimdiden iyi seyirler dileriz.
M
13 yıl
Aref Ghafouri ve Criss Angel Büyük Sır Çözüldü
Arkadaşlar daha önce paylaşıldıysa özür dilerim.

Az önce dolanırken gördüm paylaşmak istedim

http://www.facebookvideoizleme.net/aref-ghafourinin-buyuk-sirri--criss-angel

bu adamı sevmedim gitti, babamdan çok bu adamı görür oldum
M
13 yıl
Aref Ghafouri - Yarı Final Yetenek Sizsiniz Türkiye
Evet arkadaşlar bu adam yine geldi, ilk geldiğinde adamın şifrelerini çözmüştük, yarın(pazar) bakalım neler yapacak

işte fragmanı

http://www.facebookvideoizleme.net/aref-ghafouri--yari-final-yetenek-sizsiniz-turkiye

arkadaşlar bu adam ilk geldiğinde burada konusu açılmış şifreleri çözülmüştü

işte o şifrelerin çözüldüğü video

http://www.facebookvideoizleme.net/aref-ghafourinin-sirri-cozuldu
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.