S

Teğmen
12 Eylül 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
7 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
S
7 yıl
s6 knox sayacı rapor
merhaba orjinal samsung garantili S6 aldım ama root lu çıktı ve ben bunu kanıtlayamıyorum tüketici heyeti de bilir kişi aynı doğrultuda karar verdi. mahkemeye başvuracağım ama ilk önce knox sayacından rapor almam lazım acaba bunu yapabilecek bir kişi veya servis varmı?
S
14 yıl
dts sorunu?
iyi günler, bir film indirdim divx player de açıyorum ama dts sorunu veriyor ve ses çıkmıyor nasıl hallederim
S
16 yıl
win32:Agent-TFO(Tri) YARDIM!
bulaştığı dosya: C:\WINDOWS\system32\msasno.dll
virüs adı: win32:Agent-TFO(Tri)

avast 4.8 home kullanıyorum bu bu virüsü ikinci buluşum her ikisindede baraşarıyla silindi dedi. problemim kullandığım kullanıcıda oturum açamıyor olmam, birisi gelmiş o da bulup silmiş ve oturum açık şu an ama söylediğine göre hala risk altında. ne yapacağım bilgisayarı yeniden başlatamıyorum yada kapatamıyorum tekrar oturum açamayacağım diye ve bilgisayar güncelleme yaptığı için kendikendine yeniden başlayacak, bu olana kadar bunu çözmem gerek yardım lütfen.
not: google de aradıgımda msn vürüsü diye geçiyor, işin ilginci ben msn kullanmıyorum ve netten programda indirmem risk faktörü yok ama nasıl bulaşmış olabilir ve nasıl sileceüğim.
S
16 yıl
açılış sorunu, masa üstü gelmiyor
bilgisayarı açıyorum iki kullanıcı var kendi kullanıcımı seçip giriyorum ama masa üstü resmi geliyor başlat ve masa üstündeki hiçbir şey gelmiyor ctrl+alt+delete yaptığımda görev yöneticisinde kullanıcılarda gözükmüyor, sonra güvenlik modunda açıp geri yüklüyorum düzeliyor ama yeniden başlattığım da yine aynı şey oluyor bu iki gündür aynı lütfen yardım!
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.