S

Çavuş
10 Eylül 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
8 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
16 yıl
***FORUMDAKİ SATICILARLA YAŞADIĞIMIZ SORUNLARI PAYLAŞMALIYIZ***
Merhaba

Forumda satış yapan kişilerle yaşadığımız sorunları paylaşmalıyız diye düşünüyorum.Satıcılar iyi geçen,sorunsuz satışlarını zaten referans olarak belirtiyor,fakat kimse sorunlu satışlardan bahsetmiyor.O nedenle forumdaki satıcılarla yaşadığımız sorunları saygı sınırları içerisinde buraya yazalım ve böylece herkes alışveriş yaparken daha dikkatli olmuş olur.

İlk açtığım konuda büyükbir yanlışlık yaptığımdan konu kapatıldı,o nedenle şimdilik kendi yaşadığım sorunu yazmıyorum,konu biraz ilerleyince ben de paylaşacağım.
S
16 yıl
Gt prologue almayı düşünüyormusunuz?
Selam arkadaşlar,geçen gün nette gezerken gran turismo prologue un çıkmak üzere olduğunu gördüm,ne dersiniz sizce çıkar çıkmaz 80-90ytl verilip alınacak oyun mu,yoksa yaramaz mı?
S
17 yıl
PS3 OYUN TAKASINA KAÇ PARA VERİRSİNİZ?
Merhaba

Play Station 3 oyunlarının takası konusunda biliyorsunuz ki,piyasada değişik firmalar var ve bunların da değişik fiyatları var.Sizce son çıkan,bir ps3 oyununun takas ücreti ne kadar olmalıdır,bu takas için ne kadar para verirsiniz?

A-)15-24
B-)25-34
C-)35-40 ytl

Herkes,anket şeklinde düşündüğü seçeneği yazar ve altına da yorumlarını yazarsa sevinirim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.