M

Onbaşı
01 Eylül 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
4 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
7 yıl
Joying DE-JY-UM135N2 double din multimedya nasıldır?
Joying DE-JY-UM135N2
https://www.carjoying.de/android-6-0-car-autoradio/double-2-din-android-stereo/joying-new-released-android-6-0-1-marshmallow-2gb-ram-32gb-rom-double-2-din-7-inch-car-autoradio-pip-gps-navigation-hd-1024-600-in-dash-head-unit-for-vehicle-with-intel-cpu-support-wifi-.html
Dacia Sandero Stepway 2017 için düşünüyorum. Sizce nasıl bir cihazdır.
Pure Android 6.0.1 Marshmallow 7 Inch Universal Double Din Car Audio
. CPU: Intel SoFIA 3GR, support 1080P Video
. RAM: DDR3 2GB, Flash: EMMC 32GB
. Support PIP, DAB+, OBD2, NFC, Blutooth 4.0 handsfree call and streaming music
. Support Steering Wheel Control, fast-boot
. Built-in Google Maps, Support GPS Navigation Waze, Sygic, TomTom, Here etc.
. Bulit-in WiFi, Support 3G/4G/Wifi Hotspot Sharing
. Support DVR Front Camera, PAL and NTSC Rear View Camera
. Doesn't support the Ipod, headrest

"Support PIP, DAB+, OBD2, NFC, Blutooth 4.0 handsfree call and streaming music"
"Support Steering Wheel Control" yabancı dil özürlü olduğumdan bu özellikler var mı? Yoksa eklenmesi mi gerekir?
Teşekkürler.
M
17 yıl
başlangıçta gaz sesi?
vestel cxp-24 maceramdan sonra bioplus-15 ve bioplus-12 olmak üzere 2 klima aldım. (ev dubleks) bioplus-12 yerine sx-12 adore diye bir model geldi. Tüketici hizmetlerini aradım ikiside aynı model dediler. servisde aynı dedi. kurdurduk. 12 likte ilk çalıştırışta yoğun bir gaz sesi geliyordu. (sular kesildikten sonra yeni gelirken çıkan lıkır lıkır ses gibi). güçlü servis ağını araya araya 1 haftada geldi. boruda eziklik vardır dediler boruyu kontrol ettiler birşey çıkmadı. gazı boşaltıp havasını alıp tekrar gaz bastılar. ses azaldı ama yinede var. (15 likte bu ses hiç yok). 12 liklerin peteği küçük olduğunda bu ses kesilmez dediler.
1- doğrumu söylediler,
2- bioplus-12 ile sx-12 adore aynı model midir?
3- ne yapmamı tavsiye edersiniz? (klimalar 13 eylülde takıldı)
teşekkürler.
M
17 yıl
Vestel CXP24 sorunu
Vestel servisine danışarak oturduğum dubleks 160 m2 evi nasıl soğutabilirim dedim. CXP24 modelini tavsiye ettiler. gittim 1300 tlye aldım. 29.06.2007 tarihinde üst kata kuruldu. çalışınca sanki kamyon çalışıyor gibi ses çıkartıyor ve sesi dışarıdan borular vasıtasıyla içeriye yoğun bir şekilde duyuluyor. kuran eleman normal dedi. sana kıyak olarak dış üniteye sesi kesmek amacıyla başka takoz takacağım dedi gidiş o gidiş. bir gün yolda karşılaştım. işler yoğun dedi. klima akşam saatlerinde açılınca bir süre çalışıyor ve termostatı atınca bir daha çalışmama gibi bir sorunda çıkardı. servisi aradım voltaj düşüklüğünü bahane gösterdi, gelmedi. bu arada üst kattaki kullanmadığım diğer odaların kapıları kapalı olmasına karşın aşağı kat hamam gibi. gelen giden dalga geçmeye başladı, 2 tane 450 tl lik markette satılan klimalardan alsaydın bundan daha iyi verim alırdın ve çok daha az elektrik parası verirdin dediler. tabii bir arayışa girdim vestelin sitesinde sorunumu bildirdim. aradılar, servisi yönlendirdiler, servis kompresör arızalı dedi, zaten bu klima bu evi soğutmaz dedi. bir hafta oldu 60 km öteden kompresör gelemedi. bu arada servis ile sürekli görüşüyorum madem bu cihaz soğutmaz ise niye tavsiye ettiniz dedim, siz evin dublesk olduğunu söylemediniz dedi. (servise danışmaya gittiğimde yanımda babamda vardı söylediğime dair şahitlik yapabilir). Madem soğutmaz bu cihazı iade edeyim aradaki fiyat farkını vererek 2 tane 12 btu/h lik klima ile değiştirelim dedim bizim yapabileceğimiz bir şey yok dediler. laf fazla uzadı bir tüketici olarak bu durumdan nasıl kurtulabilirim. görüşlerinizi rica ediyorum. teşekkürler.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.