M

Yüzbaşı
17 Şubat 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
6 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
15 yıl
PSP acil yardım !
Arkadaşlar Psp aldım 3004 model aldıktan sonra açtım kapattım 4 gb lik hafıza kartındaki her şey gitti silinmiş yani tel ettim aldığım yere eğer bir kaç saniye açma kapama tuşuna basılı tutarsan hafıza kartı 0 lanır dedi hep stand by konumunda durucakmış bu doğru mu ? eğer doğruysa ömür boyu böle kalmazki şarj bitince nolucak ?

Ps1 emilatörü at dedim adam makinaya atılmaz dedi 3004 modelleri yarım kırılmıştır dedi olmaz dedi send e atmayı deneme dedi makina yanar dedi bir de hafızana kartına kafana göre netten indirdiğin psp oyunlarını atma dedi yine makina yanar dedi çöpe atarsın dedi bunlar doğru mu ? Kırılmış olan versiyon olarak psp 2000 de olur onlar dedi.

Bir de normal dvd ya da vcd filmini direkt makinaya atıp seyredemem mi ? yoksa psp formatlı filmler mi olucak ?

Bir de makina 3004 ama bataryanın üstünde sps mi ne 1004 yazıo 3004 diil yani normal mi bu yoksa değiştirilmiş mi batarya ?

cevaplarsanız sevinirim !
M
19 yıl
WebCam Tavsiye Eder Misiniz? Acillllllll...
Arkadaşlar bana en kaliteli WebCam'in özelliklerini yazar mısınız?

Bir de bana şöyle kaliteli ve çok fonksiyonlu,uzun ömürlü,görüntü kalitesi çok kaliteli olan bir WebCam tavsiye eder misiniz?
M
19 yıl
A.B.D\u0027de PlayStation satılmayacakmış...
www.chip.com.tr'nin haberine göre Playstation A.B.D'de satılmayacakmış.

Sony'nin bir Amerikan mahkemesi tarafından ABD'de PlayStation konsolu satması yasaklanmış ve Amerikan firması Immersion'a tazminat ödemekle cezalandırılmış.

Ayrıntılı bilgi :http://www.chip.com.tr/haber/oku.asp?id=1960 'da.
M
19 yıl
Sizce PS3 beklentilerimizi karşılayabilecek mi?
PS3'ün özellikleri beklentilerin de üstünde bir makina olacağına işaret.Bence burakın beklentilerimizi beklentilerimizin üstüne çıkacak bu makina.Peki PS3 sizin beklentilerinizi karşılayabilecek mi?
M
19 yıl
Resident Evil 5 Japenese Trailer
PS3 ve kötürüm konsol X Box 360(Şaka yaptım ha!!!!!!!) için çıkacak olan RE 5'in bu fragmanı manyakkkkkkkkkkk güzel ha!!!!!!!!

http://www.gametrailers.com/player.php?id=6904&type=wmv
M
19 yıl
Oyuncu Arkadaşlar Yardım Edin!!!!!!!!!!
Arkadaşlar biliyorum bu konunun buraya açılmayacağını ama sizden yardım almassam kimden alacağım arkadaşlar.Donanimhaber'in gereksiz mesajlar bölümünde bir kız Erkeklerin kızların bilgisayar öğrenmelerini sitemediklerini yazıyor ve bazı erkekler de onu destekliyor.Sizden ricam lütfen DH'nin gereksiz mesajlar bölümüne girip ona erkeklerin kızların bilgisayar kullanmalarını ne kadar istediklerini yazmanız.

Biz erkek oyuncular kızların oyun oynamasına ve bilgisayar öğrenmelerine her zaman destek vermişizdir.

Onları mesaj yağmuruna tutalım.
M
19 yıl
MGS 4,Onimusha 4: Dawn of Dreams ve Ace Combat: Squadron Leader geliyor...
MGS 4, 31 Aralık 2007'de PS3'e çıkacak.Çok kaliteli grafikler olcağı söyleniyor.MGS macerasına devam etmek için biraz bekleyeceğiz.Bekleyen derviş muradına ermiş.

Gelelim Onimusha 4: Dawn of Dreams'e.Onimusha 4: Dawn of Dreams'in yapım çalışmalarına başlanmış.Özellikle kamera açıları ve diğer serilerden daha farklı bir oynanabilirlik için detaylı bir şekilde çalışıyorlarmış.Onimusha 4: Dawn of Dreams'in Japonca versiyonu 31 Aralık 2005 tarihinde piyasaya sunulacak.

Ace Combat: Squadron Leader'da Osea ve Yuktobania ülkeleri arasındaki savaştan dolayı bu ülkeler arasında mekik dokuyacaksınız.Oyunun başından sonuna kadar aksiyon azalmayacakmış.Ayrıca uçuş esnasında kanatlarınızdaki adamlarınızı kontrol edebilir adamlarınızla telsiz bağlantısı kurup yardımlaşabilirsiniz.Düşman kuvvetlerini daha kolay yenmek için müttefiklerinizle beraber çalışabilirsiniz.Ayrıca oyunun grafikleri çok güzel olacakmış.Oyundaki manzaralar çok güzel olacakmış.Ayrıca bir çok uçağıda kullanabilecekmişiz yaw.

Ben bu oyunları 4 gözle bekliyorum.Ya siz!
M
19 yıl
Sizce Bir Oyunu İyi Yapan En Önemli Özellik Nedir?
Bence bir oyunu iyi yapan özellikler başta Senaryo'dur.Senaryo nekar iyi olursa o kadar da oyun akıcı olur ve oyunun grafikleri kötü olsa bile oyun çok iyi olabilir.Mesela Resident Evil 1,2 ya da Silent Hill 1 ya da bir Dino Crisis 1 ya da grafik yönünden zayıflar ama halen oynanıyorlar ve en iyi oyunlar arasındalar.

Sizin düşünceleriniz nedir bu konu hakkında?
M
19 yıl
Konsol Oyunlarınızı Hangi Televizyonda Oynuyorsunuz?
Ben Konsolumu yeni aldığımız 80 küsür ekran LCD Vestel televizyonumda oynuyorum ve görüntü gerçekten de çok kaliteli.Sony'de de oynadım ama hiç beğenmedim görüntüyü.

Vestel'den şaşmam.
M
19 yıl
GT 4 ve Bazı Oyunların Orijinal Cd\u0027lerinin Fiyatları...
Grand Turismo 4 : Kdv dahil 142.840.000 Lira.

Need For Speed UnderGround 2 : 143.890.000 Lira.

Golden Eye Rogue Agent : 143.890.000 Lira.

TY2 The Tasmanian Tıger 2: Bush Rescue : 143.890.000 Lira.

The URBZ Sıms In The Cıty : 143.890.000 Lira.

Thıs Is Football 2005 : 57.560.000 Lira.

Rode Rage 3 : 57.560.000 Lira.

Valla bu gidişle hiç orijinal cd sahibi olamayacağım beaaaaaa...

Arkadaşlar bulamadığınız oyunları ya da alamadığınız oyunları eğer paranız çoksa bu siteden alabilirsiniz...

http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?CategoryId=10389&productId=oyuncdakpsx319
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.