T

Çavuş
25 Temmuz 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme (?)
112 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
T
4 yıl
Switch Joypad Tamir Yardımı
Arkadaşlar Switch Joypadim'i şarja taktıktan sonra içinden bir kıvılcım çıktı ve son durumu bu. Ne yapabileceğim konusyunda bana yardımcı olur musunuz? Bunu bir elektrikçi tamir edebilir mi?

Transistörlerin isimlerini buldum ama kendilerini bulamadım, yardımcı olabilecek olan varsa çok sevinirim....

LVZX
2YL6

< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
T
9 yıl
Oyun için Monitör mü yoksa Televizyon mu?
Arkadaşlar fiyat limitim 1000 TL'ye kadar ama biraz daha altında birşeyler olursa fena olmaz. Bağlayacağım aletler PS3 ve bilgisayar olacağı için FULL HD kalitesinde oyunlarda beni üzmesin, MGS-Phantom Pain felan pre order yaptım, bana göz zevki versin istiyorum. GTA 5 te felan da oyunda pixellenme yapmasın akıcı bir şekilde oynatsın istiyorum ama bir türlü karar veremedim monitör mü yoksa TV mi alayım? 27'' monitör tavsiyeleri süper olur olmazsa 24'' de olabilir ama tv olursa yine 1000TL ye kadar tavsiyelerinizi bekliyorum.
T
9 yıl
4000TL\u0027ye Kadar Oyun Bilgisayarı
Arkadaşlar GTA V ve muadilleri oyunları akıcı bir şekilde oynamak istiyorum ve bir kere alıp daha sonra 4-5 sene uğraşmak istemiyorum bir daha bilgisayarla mümkünse. Bunun için araştırmalarımı sürdürüyordum şu anda Technopat'ta çok kafama yatan bir şey gördüm ama size danıimak, fikirlerinizi almak istiyorum. Değiştirilebilir, alternatif olabilir yada daha iyi olur dediğiniz şeyler yada yorumlarınızı bekliyorum.

Şimdiden hepinize teşekkür ederim arkadaşlar :)
< Resime gitmek için tıklayın >
T
9 yıl
Oyun Bilgisayarı Önerileri
Arkadaşlar bir kaç yerden fiyat ve parça tavsiyesi aldım ve listede görüldüğü gibi bir fiyat çıktı. Bana çok fazla gelen bir fiyat oldu açıkçası benim ortalama vermek istediğim para 4-5 bin civarında. Ekran kartından vazgeçmek istemiyorum ama diğer bileşenlerden vazgeçebilirim. Anakart da çok övenler oldu ama diğerleri konusunda bana sağlam birşeyler söylerseniz çok sevinirim. Bu bilgisayarı en azından 4-5 sene kullanmak istiyorum ona göre alacağım. Buradan kıstığım parayla da güzel bir televizyon almak istiyorum bilgisayarı bağlamak için. Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim...
< Resime gitmek için tıklayın >
T
13 yıl
Kasa Adam Etme Önerileriniz...
Arkadaşlar şu anda elimde bulunan parçaları elime para geçtikçe yükseltmek istiyorum. Ama şunu merak ediyorum acaba arttırdıktan sonra Windows 7 - 64 bit kullanabilirmiyim ve oyunları nasıl bir performans ile oynarım?

Anakart: Gigabyte P43-ES3G -http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=2645
Ekran Kartı: Ati Radeon Sapphire HD4670 -http://www1.sapphiretech.com/ne/products/products_overview.php?gpid=253&grp=3
Ram: Kingston (Sanırım) 2 GB RAM 667 (333 MHZ)
Supply: Cooler Master 650W -http://www.techwarelabs.com/reviews/peripherals/cm650rpp/images/011.jpg
İşlemci: Dual Core E2180 (Bu sisteme olmadı biliyorum...)

Şimdi şu anki planım bir tane E8500 Almak ve elime biraz daha para geçince 2x2 OCX Ram almak...

Ama sizden ricam şu ki arkadaşlar: Ben eğer bu alacağım parçaları aldıktan sonra Win7-64 Kullanıp oyunları en azından Orta seviyede oynayabilirmyiim? Yani bi crysis 2 geldiği zaman onu normal seviyede oynamak isterim açıkçası, abartıp High da oynamaya gerek yok tabi. Şu ana kadar Mafia 2 yi hiç takılmadan Normal seviyelerde oynadım. Tabi saolsun işlemcim arada işgüzarlık yapmadı değil... Herneyse bir fikrinizi sormak istedim arkadaşlar.

Şimdiden Teşekkür ederim.
T
14 yıl
Hangi Asus Anakart?
Arkadaşlar ben anakart alıcam. Asusta karar kıldım fiyat aralıklarınıda araştırdım elimde 3 tane seçenek kaldı. Hangisini alsam karar veremedim benim amacım anakartın üstüne daha sonradan eklemeler yapıp geliştirmek. Hangisi daha iyi destekler birde DDR2 ile DDR3 ün bir arada olduğu anakart (QC) ne kadar iyi performans verir? Hangisi daha iyi oyun anakartıdır? (Bu arada fiyat limitim Max : 300) Başka tavsiyeleriniz varsa söyleyin lütfen

1- Asus P5QC :
P5QC

2- Asus P5QL-E
P5QL-E

3- Asus P5Q-E
P5Q-E
T
16 yıl
2 anakart ?
Arkadaşlar hangisi daha iyi bana söylermisiniz? ikisinden birisini alıcam

ASUS P4P8X-SE

GIGABYTE GA-8IPE1000-g
T
16 yıl
Ekranın kararıp geri gelmesi
Arkadaşlar oyunlara girdiğimde nedense bazı renklerde bazı oyunlardada çok seri bir şekilde ekranım siyah renkte yanıp sönüyo mesela counter 1.6 gibi dandik bir oyunda belirli renklerde oluyo olay empire at war oynayaım diyorum oyun görüntüleri (grafikler) görünür görünmez yanıp sönmeye başlıyo ekranım... ayrıca titremede yapıyo ekranın belirli yerleri gözle görülür bir şekilde titriyo... Sorun sizce neyden olabilir? ekran kartını defalarca söktüm taktım .2-3 kere format attım en son driverını yükledim eski driverini yükledim ekranın hertzini düşürdüm arttırdım... her türlü şeyi yaptım Bana bir fikir verebilirmisiniz? bu sorunu çözemezsem yakında gözlerim bozulucak . unutmadan söyleyeyim ekrandamı problem diye test etmek için abimin monitörünü bağladım ondada aynı şeyi yaptı yani sorun monitörde değilmiş

Bu arada sistemi ekliyeyim

------------------------
Windows Xp SP2 sistem
Nvidia Geforce fx5200 128mb ekran kartı
P4P8XSE Asus Mainboard
Pentium 2.4 İşlemci
512 mb ram var
------------------------
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.