E

Çavuş
23 Ağustos 2001
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
6 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
E
14 yıl
CoolIT Bir Kez Daha Sıvı Soğutma Sistemleri Standartlarını Belirliyor

CoolIT Bir Kez Daha Sıvı Soğutma Sistemleri Standartlarını Belirliyor

Gelişmiş sıvı soğutma teknolojileri üreticisi CoolIT, bugün bilgisayar soğutma endüstrisi standartlarını değiştirecek 4 yeni ürününü daha duyurdu. Dünyada büyük yankı uyandıran ve kendi segmentinin lideri, CES 2008 IFA dizayn ödülü sahibi CoolIT Domino''nun ardından bu sene CES (Consumer Electronics Show) de duyurulan daha yaratıcı ve daha  performanslı  gelişmiş sıvı soğutma çözümleri ile geliştirilen ürün gamı daha fazla kullanıcıya ulaşmayı hedefliyor.

CoolIT ''in CEO su Geoff Lyon '' Sıvı soğutma gelecektir" diyerek '' CoolIT''in sıvı soğutma çözümlerinin avantajlarının herhangi bir hava soğutma sisteminden yada rakip sıvı soğutma sistemlerinden çok daha fazla ve bu sene CES''e bunu ispatlamak için katılıyoruz" şeklinde amaçlarını belirtti.

………………………………………………………………………………………………………………………

CoolIT ECO A.L.C

''Niyetimiz endüstrideki performans standartlarını belirlerken, giriş seviyesindeki sıvı soğutma bariyerleri kaldırmaya devam etmek" diyen Lyon ''ECO uygun satın alma maliyeti ile kolayca kendine her segment PC sisteminde yer bularak, yüksek performans PC kullanıcıları tarafında popüler olacaktır" açıklamasında bulundu.

ECO sessiz, üstün performanslı, pratik ve kolay kurulabilir yapısı ile uygun fiyatlı bir sıvı soğutma çözümü olarak yakında son kullanıcıya sunulacak. Lyon, ECO nun segmentindeki en iyi hava ve su soğutma sistemlerinden daha iyi performans ve fiyata sahip olacağı konusunda çok emin olduklarını belirtti.

Ürünün son kullanıcıya 99USD in altında bir fiyat ile ulaşması bekleniyor.

………………………………………………………………………………………………………………………

CoolIT VANTAGE A.L.C

CoolIT tarafından dizayn edilen ve geliştirilen, dünyanın ilk ''kablosuz haberleşmeye hazır"  sıvı soğutma sistemi CoolIT Vantage da CES fuarında ECO nun ardından lansmanı yapılan bir diğer ürün CoolIT''in CEO su Lyon, Vantage ile ilgili olarak '' PC soğutmasında daha gelişmiş özellikler, izleme ve kontrol isteyen kullanıcıların daha fazlasını beklemesine gerek kalmadı" dedi.

Vantage üzerinde dinamik ve farklı renklerde programlanabilir 84x84 pixellik LCD ekran ile 2.4GHz kablosuz haberleşme modülü bulunuyor. Ayrıca Vantage üzerindeki 2 düğme ile kullanıcılar, kasa üzerindeki fanları, RGB renklerindeki kasa ışıklarını, LCD arkaplan rengini kontrol edebiliyorlar. Ürün üzerindeki LCD ile fanların dönüş hızı, sıcaklık izlenebiliyor. İstenmeyen durumlarda son kullanıcıyı uyarmak için sistemin alarm modu da bulunuyor.

Vantage ayrıca CoolIT nin devrimsel nitelikteki, soğutucuyu bilgisayar üzerinden kontrol ve izleme imkanı sunan CoolIT Maestro yazılımı ve kablosuz USB kontrölcüsü üzerinden çalışan ESP (Extra Sensory Peripherals) kablosuz teknolojisini de destekliyor. Bu yazılımı ve kablosuz özelliği kullanarak Vantage''ın ekranına istediğiniz bir resmi yüklemeniz ve kablolu olarak yapabildiğiniz tüm işlemleri aynı şekilde bilgisayar üzerinden de takip edebiliyorsunuz.

Vantage''ın son kullanıcıya 200USD altında bir fiyat ile Şubat sonu gibi ulaşması planlanıyor.

………………………………………………………………………………………………………………………

CoolIT OMNI A.L.C

CoolIT sıvı soğutmanın sınırsız yararlarını şimdi de dünyanın ilk bütün ekran kartları ile uyumlu sıvı soğutucusu OMNI yi ureterek dünyaya sunuyor. '' Geleneksel olarak ekran kartları üzerindeki sıvı soğutma sistemlerinin pahalı, karmaşık ve uzmanlar tarafından kurulum gerektirdiğini belirten" Lyon Ekran kartı işlemcilerinin günümüzde yüksek seviye PC içindeki çok güç harcayan ve en sıcak komponentlerden biri olduğunu belirterek, ekran kartı üzerinde yapılandırılacak sıvı soğutma sistemlerinin CPU üzerindeki gelişmiş sıvı soğutma sistemlerinden daha yararlı bir çözüm olacağını da savundu.

OMNI, ekran kartı üzerinde yerleştirilen bir sıvı soğutma bloğu ve sıvının blok içerinde devri daim ederek soğutulmasını sağlayan radyatör sisteminden oluşuyor. Soğutma bloğu birçok farklı ekran kartları ile uyumlu ve son kullanıcı yeni teknoloji ekran kartlarına gelecekte sahip olduğunda da OMNI yi kolaylıkla yeni nesil ekran kartlarına takabiliyor.

OMNI, CoolIT''in geliştirmiş olduğu ESP yönetim yazılımı ile Vantage gibi kablosuz teknoloji kullanılarak kontrol edilebiliyor, sıcaklık değerleri yazılım üzerinden izlenebiliyor.

OMNI''nin son kullanıcının grafik kartı sayısı durumuna gore edinebileceği 120mm ve 240mm.lik radyatörlü 2 farklı modeli bulunuyor.

………………………………………………………………………………………………………………………

CoolIT Maestro E.S.P

 

CoolIT in geliştirmiş olduğu ESP kablosuz teknolojisi, öncelikli olarak Vantage ve Omni urunleri ile uyumlu olsa da bu teknoloji kasa içerisindeki farklı marka ve model tüm fanları ve soğutma cihazlarını kontrol ve izlemek içinde kullanılabilecek.

 

CoolIT Maestro adındaki yazılım ve donanım ile beraber kasa içerisindeki 3 yada 4 pinli 3 fan ve sıvı soğutma cihazları kontrol edilebilecek. PC için oluşturulan bu platform ile hem ısı değerleri anlık olarak ölçümlenebilirken hem de PC içerisinde görsel ve işitsel birçok düzenleme de yapılabiliyor.

 

Maestro Windows XP ve üzerindeki işletim sistemlerini destekleyen yazılımı, USB kablosuz dongle, harici ısı sensörleri ve 9 ayrı RGB renk te 16 milyon renk sunabilen donanımı ile beraber pazara sunulacak.

 

CoolIT Sistemleri Hakkında

 

CoolIT Sistemleri, teknoloji liderleri ile araştırma, dizayn ve geleceğin soğutma ürünleri konusunda beraber çalışan ve geleceğin kolay entegre edilebilir ve stabil ürünlerini tüm dünya bilişim pazarına sunan bir firma. Kendisine ait patentli teknolojilerle PC nin tüm potansiyelini kullanacak ve sessiz ancak soğutma performansı üstün PC ler yaratılmasını hedefleyen firmanın ürünleri şu anda Dell, Alienware, Velocity Micro Maingear, Biohazard ve Shuttle tarafından kullanılıyor.

E
23 yıl
Ücretsiz Email Servisleri
Arkadaşlar size ücretsiz e-mail hizmeti veren sitelerini teker teker yazmama gerek yok.
http://www.emailaddresses.com/

yüzlerce e-mail servisi veren siteler. ÜCRETSİZ hepsi. Güzel isimleri bulun alın. Hehheee
<img src='http://www.hardwaremania.com/lc/ub2k/Public/Images/Default/P000.gif' border=0>404 Error - Page Not Found
E
23 yıl
ejderbaba34
arkadaşlar artık ejderaba34 nicki yerine 404error nickini kullanıyom.
<font size=5><b>DUYURULUR</b></font id=size5>
<img src='http://www.hardwaremania.com/lc/ub2k/Public/Images/Default/P000.gif' border=0>404 Error - Page Not Found
E
23 yıl
quakerların kontrolleri
çok iyi quakerların hangi kontrolleri kullandığını bilen var mı(silahlar,zoom v.b)
<img src='http://www.hardwaremania.com/lc/ub2k/Public/Images/Default/P000.gif' border=0>404 Error - Page Not Found
E
23 yıl
Mp3 indirmenin en hızlı en güzel yolu? [Bence]
Sizce ne?

<img src='http://www.hardwaremania.com/lc/ub2k/Public/Images/Default/P000.gif' border=0>404 Error - Page Not Found
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.