E

Er
16 Şubat 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
2 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
E
14 yıl
yeni tbl editör\u0027e ihtiyacım var
Arkadaşlar elimdeki tbl editörler eski,tbl'leri açmıyor.İllegal bir yontem yapmayacam ama bazı item kodlarini gormem gerekiyor bana işe yarar bir tbl programı verebilecek olan var mi ?

teşekkürler
E
14 yıl
Discount premium alıpta mağdur olduğunuzu mu düşüyorsunuz ?
Slm arkadaşlar


Ben bir disc pre sahibiyim,eğer sizde disc pre almışsanız eminim memnun değilsinizdir bu üründen,yanlış tanıtılan(coin kazanmanın vaad edildiği ama aslında hiç alakası olmayan bir premium) ve vasıfları çok az olan bir premium.Sonuç olarak başlatmış olduğumuz protesto ve kampanyaya elinizden geldiği kadar katılmanızı gmlerle ve modlarla işbirliği içinde şikayetlerinizi iletmenizi rica ediyorum.Aşağıdaki linke yorum yaparak konuyu canlı tutabilir,gm ve modlara ozel msj atarak şikayetleri bizzat kol teame iletmelerini sağlayabilirsiniz.

http://forums.gamersfirst.com/index.php?s=9a3e27d7b5a00031f71e65c89bb6b8cd&showtopic=68783

Her zaman verdiğimiz paranın karşılığını alma hakkına sahip tüketiciler olarak,sizden de bu bilinci bekliyor ve mümkün olduğu kadar özverili olup bu konuda birçok kişiye ulaşmanızı rica ediyorum.Ürünlerinin verdiğimiz protesto ve şikayetler ile yeterli düzeyde olmadığını bildirmeliyiz!

Forumda da bu konuyu güncel tutalım lütfen.

Saygılarımla.İyi oyunlar (Kronos Joehenry nicki ile bana ulaşabilir,bu konuda konuşabiliriz)
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.