P

Teğmen
12 Mayıs 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
9 üye
Görüntülenme (?)
90 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
P
2 yıl
asus p8h61 pro bios sorunu
Silinebilir.
P
9 yıl
..............................
.....................................
P
11 yıl
fotoğraf arkadaşı arıyorum
istanbul'dayım . fotoğraf çekmek bu işi öğrenmek istiyorum . haftada bir gün en azından çıkıp gezen ve halihazırda bu işi dediğim şekilde yapan ve gel katıl bize (yada bana) diyebilecek kadın erkek fark etmez fotoğraf arkadaşları arıyorum ... anadolu yakası yada avrupa farketmez buluşur konuşur gezer bilgi paylaşırız ..
P
11 yıl
laptop alacağım yardım ,
marka ayırt etmiyorum ama acer olmasa iyi olur :)) 1000 - 1300 arası bir bütcem var dota 2 oynarım arada .. genelde program kullanacağım bana tavsiyede bulunacaklara açığım yardım için şimdiden teşekkürler ... bu model hem fiyat hem özellik olarak ilgimi çekti yorumlarsanız sevinirim .

http://www.incehesap.com/lenovo_b580_59335529_notebook-762-24034.html?ref=akakce&v=1.30.6
P
12 yıl
telefon tavsiye
1000 lira para ayırabileceğim sadece :( samsung marka en iyi tercih ne olabilir ? bana bu konuda açıklama yapacak tavsiye verecek telefondan anlayan arkadaşlardan yardım bekliyorum şimdiden teşekkürler ...
P
14 yıl
KLAVYE YARDIM
GECE KARANLIK TA PARLAYAN (uv boya veya başka bir alternatif )KLAVYE YAPMAK İSTİYORUM BUNA UYGUN BOYA VE NASIL YAPILACAGINA YARDIM EDEBİLECEK VARMI ACABA :)
P
14 yıl
HDD ALICAM TAVSİYE
1 tb hdd almayı dusunuyorum hızlı sessız bir disk arıyorum tavsiyesi olan arkadaslar yardımcı olursanız sevınırım ...
P
15 yıl
YARDIM
Uygun fiyatlı düzgün bir fotograf makınesı almayı dusunuyodum bu ilana denk geldım ürün "Refurbished" olarak satılıyor bu konuda pek bı bılgım yok bılgısı olan arkadaslar yardımcı olurlarsa sevınırım saygılar......

http://urun.gittigidiyor.com/KODAK-EASYSHARE-Z8612-DIJITAL-FOTOGRAF-MAKINESI_W0QQidZZ21187231
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.