B

Onbaşı
22 Mart 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
3 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
14 yıl
AVEA\u0027DA EN EKONOMİK KULLANIM = DAKİKASI 8 KRŞ. NASIL MI?
arkadaşlar biraz araştırdım ve kullandığım faturasız avea hattıyla artık her yöne dakikası 8 kuruşa konuşabiliyorum. 20 tl yüklediğim zaman bana 3 ay gidiyor ve her yöne toplam 250 dk konuşabiliyorum. eğer sizde benim gibi ayda ortalama 75-100 dk konuşuyorsanız, mesaj atmıyorsanız ve her yönü aynı fiyata arayabilmek istiyorsanız bu sizin içinde en uygunu. peki bu dakikası 8 kuruş (eski tl olarak 80 bin) nasıl oluyor?

öncelikle faturasız avea hattınızı katlayan tarifeye geçiriyorsunuz ( bunu internet avea online işlemlerden tek tıklamayla ücretsiz yapabilirsiniz)

daha sonra 20 tl kredi yüklüyorsunuz ve katlayan tarifenin size verdiği 40 tl'lik kredi hediyesiyle her yöne arama yapabiliyorsunuz (aramanın dk'sı her yöne 40 kuruş, yani toplam bir ay kullanabileceğiniz 100 dk hediye konuşma süresi)
eğer bu 100 dk süreyi aşmazsanız 1 ay boyunca yüklediğiniz 20 tl hiç eksilmeden duracaktır.

peki bu 1 aylık süre bitince ne olacak, bu seferde yine avea online işlemlerden tarife değişikliği yaparak tarifenizi heryöne tarifesi olarak değiştireceksiniz. (eğer ikinci ayın başında tarifenizi değiştirmezseniz dakikası 40 kuruşa arama yapacaksınız ve 20 tl'lik kredinizle sadece 50 dk konuşabilirsiniz)
her yöne tarifesine geçince tarifenin özelliği olarak konuşma süresi satın alacaksınız. 9333 e mesaj göndererek 10 tl karşılığı 75 dakika satın alacaksınız. ( 75 dakikalık sürenin kullanım süresi 1 aydır)

ikinci ayda bu şekilde bitiyor ve üçüncü aya gelince kredi bakiyenizde 10 tl kalıyor, bu ayda aynı şekilde 10 tl karşılığı 75 dk satın alıyorsunuz ve üçüncü ayın sonuna kadar 75 dk her yöne arama yapabiliyorsunuz.

bu olay bu şekilde ilerliyor. dördüncü ay en başa dönüp kontör almanız gerekiyor (artık 20 tl bitti, e bitsin artık değil mi :) kontör almadan önce katlayan tarifeye geçmeyi unutmayın...
------------------------------------------------

gördüğünüz gibi 20 tl ile toplam 250 dk konuşma süresi ve 3 ay boyunca. dk'sı 8 kuruş...
B
15 yıl
TEK KASA İKİ MONİTÖRDE FARKLI İŞLEMLER VE UYUMSUZ DVR PROGRAMI SORUNU
merhaba arkadaşlar, iş yerime güvenlik kameraları taktırdım ve tek bilgisayara da iki monitör bağlayarak monitörün birinden sürekli kamera görüntülerini izliyorum, diğer monitörde de farklı işlemlerimi yapıyorum, buraya kadar sorun yok gibi ama, kameraların bağlı olduğu dvr kartı programı yüzünden bu tek kasa iki monitör özelliğini tam olarak yapamıyorum. Bunun nedeni de dvr programını açtığım zaman sürekli program pencerisinin ekranda sol üst köşede durması ve hiç bir yere bu pencereyi taşıyamamam. dvr kartlar ve yazılımları hakkında bilgisi olanlar ya da sabit bir pencereyi farklı programlar yardımıyla ekranda nasıl oynatabileceğimi bilen arkadaşlar yardımcı olabilirse çok mutlu olucam, şimdiden teşekkürler..
B
15 yıl
GNCTRKCLL ŞİFRESİ LAZIM ARKADAŞLAR
ACİL NİSAN AYI GÜNCEL GNCTRKCLL ŞİFRESİ LAZIM ARKADAŞLAR, SİNEMAYA GİTCEZ ARKADAŞLARLA.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.