M

Çavuş
25 Şubat 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
33 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
8 yıl
Led Ampül
Merhaba,

Aracım Corsa D stop gurubunu led ampüllerle değiştirmek istiyorum. Fren lambaları için aliexpresten aşağıdaki ürünü almıştım:

http://tr.aliexpress.com/item/2pcs-New-Arrival-12W-Super-Bright-Canbus-No-error-CREE-R5-LED-Backup-Light-1156-S25/1762543328.html?detailNewVersion=2

Ürünü doğrudan taktığımda haliyle çalışmadı araya bir sürücü koyarak sorunsuz çalıştırdım. Çok da güzel ışık veriyor fakat bu şekilde bütün lambalar için ayrı ayrı sürücü bağlamak çok zor olacak.

http://tr.aliexpress.com/item/2pcs-lot-Super-Bright-White-High-Power-21W-Samsung-LED-3528-SMD-1156-LED-Bulbs-For/2021278382.html?ws_ab_test=searchweb201556_7_79_78_77_82_80_62,searchweb201644_0,searchweb201560_1

Yukarıda linkini verdiğim ürünün 21watt olduğu yazıyor, bu sürücüsüz çalışır mı ?
M
9 yıl
Birazdan Derse Gireceğim Soruları Alayım (İkinci Öğretim)
Evet gençler birazdan derse gireceğim, yaklaşık 3 saat falan sürecek. Sabah da 7.45 de kalkıp birinci öğretimlerle başka bir derse girmiştim baya da uykum geldi
M
9 yıl
BÖBREK TAŞI DÜŞÜRÜYORUM (ACİL)
4 yıl önce böbrek taşı düşürmüştüm, 20 gün kadar önce de benzer bir ağrıyla hastaneye gittim. Ultrason, tomografi derken taşın böbrekten çıktığını mesaneye doğru gideceğini söylediler, o günden sonra tekrar ağrı olmadı. Dün gece yemek yedikten birkaç dakika sonra çok fena bir ağrı başladı, acele acile gittim. Durumu da aynı bu şekilde anlatınca taşın mesaneye düştüğünü oradan da çıkacağını söylediler, 1 şişe de serum bağlayıp gönderdiler. İlaç olarak buscopan plus kullanıyorum 8 saatte 1. Ağrım hafifledi fakat geçmedi. Sıcak duş, sıcak su torbası falan ağrıyı hafifletse de geçirmiyor, dün geceden beri rahat 5 litre su içmişimdir fakat tuvalete de çıkamıyorum.

Taşın çapı 4mm. 1-2cm olsaydı ameliyatla çıkartıcaklardı. Önerebileceğiniz, ağrımı geçirecek, tuvalete çıkartacak yöntemleriniz nelerdir ?
M
9 yıl
Katlamalı Harçlar İade
Evet gençler katlamalı harçlar iade ediliyor, bugüne kadar fazladan harç yatıran varsa da onlar da iade edilecek.
M
9 yıl
ODAMI TOPLUYORUM (BOL SS\u0027Lİ)
Tatilim bu pazar günü bitecek ve ben tekrar Isparta' ya döneceğim. 6 yıldır gidip geliyorum her geldiğimde yapmam gereken şeylerden dolayı en basit olan oda toplama işini 6 yıldır ertelemekten bıktım. Aslında daha da dağınıktı bu kısmen de olsa toplanmış, eşyaların dolaplara çekmecelere tıkılmış hali. Fotoğraflarda göreceğiniz dolap ve çekmeceler tıka basa doldu. Onları boşaltarak, artık işime yaramayacak şeyleri atacağım ve bu dolap ve çekmeceleri boşaltarak dağınıklığı engellemeye çalışacağım.

Yapacağım bu toplama esnasında ara ara fotoğraflar çekip ekleyerek, sizin fikirlerinizi de alıp, tartışarak odayı en yaşanılabilir şekle sokmaya çalışmak istiyorum.

Başlamadan önceki odamın hali aynen bu şekildedir.

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
M
9 yıl
BUGÜN DE ANKARA GÖLBAŞINDAYIM SORULARI ALAYIM
Evet başlıktan anlaşılacağı üzere bugün Ankara Gölbaşındayım var mı sorusu olan?
M
9 yıl
ŞAŞMAZ SANAYİDEYİM SORULARI ALAYIM
Evet beyler başlıktan da anladığınız üzere şaşmaz sanayideyim varsa sorularınız çekinmeden sorabilirsiniz.
M
9 yıl
2 Adet Hediye LED TV Geldi
2 sene önce de hediye araba gelmişti, bir konu da yazmıştım geçmiş mesajlardan bakabilirsiniz. Bunlar' da bugün geldi. Bu yeni nesil TV' lerden hiç anlamam biri Sony öteki Samsung marka. Samsung olanı laptopa bağladım monitör diye kullanıyorum.
M
9 yıl
Edison\u0027a ve Tesla\u0027ya Mezarda Bağdaş Kurduran Ablalar
Akşamdan beri bütlere çalışıyorum, biraz ara vermek için internete girdim ve bu videoyu buldum. Lisede, din kültürü ve ahlak bilgisi dersinden zar zor hep 2 alırken fizik, kimya, biyoloji ve matematik derslerim hep 5 idi. Şu an Makina Mühendisliği bölümünde son sınıf öğrencisiyim, Termodinamik, Makina Elemanları, Akışkanlar Mekaniği, Termik Turbo Makinalar gibi derslerim hep AA fakat şu videoya bir türlü akıl sır erdiremedim.

Açıklayacak birileri vardır kesin

http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/242721/edisona-ve-teslaya-mezarda-bagdas-kurduran-ablalar
M
9 yıl
Corsa D Koltuk Sökmek
Corsa D' nin koltuklarını nasıl sökebilirim bilgisi olan var mı?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.