A

Yüzbaşı
09 Ocak 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
6 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
12 yıl
Roundcubede engelleme sorunu
arkadaşlar merhaba , bizim webhostingimizin bize sağlamış olduğu mail sistemi roundcube ün onu kullanıyoruz ve ben istenmeyen kişiden sürekli hergün aynı mesajları alıyorum bu mail adresini engelliycektim ama roundcube un mail sisteminde mail engelleme karaliste gibi birşey bulamadım yapabilen yada roundcube de bunu bilen varsa lütfen bana yardımcı olabilirmı ?
A
12 yıl
Roundcubede engelleme sorunu
arkadaşlar merhaba , bizim webhostingimizin bize sağlamış olduğu mail sistemi roundcube ün onu kullanıyoruz ve ben istenmeyen kişiden sürekli hergün aynı mesajları alıyorum bu mail adresini engelliycektim ama roundcube un mail sisteminde mail engelleme karaliste gibi birşey bulamadım yapabilen yada roundcube de bunu bilen varsa lütfen bana yardımcı olabilirm ?
A
12 yıl
Philipsmi Sonymi ?
arkadaşlar merhaba , philipsin 46PFL9705 modeliyle sonynin 46EX720 modeli arasında kaldım . Acaba hangisini tavsiye edersiniz kullanan eden varsa ? yada dersenizki bunlar eski model yeni şu modeli al o görüşerinizide bekliyorum teşekkürler
A
14 yıl
flashta problem yardım edermisinz ??
arkadaşlar merhaba elimde hazır bi template var ve bu templatein bir menüsü var . 5 ader buton var ve bu butonlara index1.html index2.html 5 e kadar gitcek şekilde link verilmiş . şmdi flashta açıyorum bunu action kısmında hiçbir şekilde bu linkleri göremiorm ve kendim link vermek istersemde butonların flash özelliği kayboluyor yani üstüne gelince animasyonu varken flashta link verdikten sonra bu animasyon kayboluyor bunu nasıl halledebilir ??
on (release) {
getURL("Http://www.dnee.com", "_blank");
}

bu kodu kullanıyorum link verirken ama animasyon özelliği gidior butonun .

not : butona 1kere tıklayıp o halde link versem bir bozukluk olmuyor ama siteyede gitmiyor . 2.nci sefer tıklayışımda butona geçince link verdiğimde animasyon bozuluyor ve siteye gidior .
A
14 yıl
javascript değişen resim
arkadaşlar merhaba elimde internetten bulmuş olduğum şu script var :

<script language="JavaScript1.1"> 
//Picture Cube slideshow - By Tony Foster III
//Modifications by JK
var specifyimage=new Array() //Your images / resimler
specifyimage[0]="Buralara resim ekleyin"
specifyimage[1]="http://www.kralhacker.com/banyo101.jpg"
specifyimage[2]="http://www.kayikcituning.ws.tc/3.JPG"
specifyimage[3]="http://www.kayikcituning.ws.tc/4.JPG"
specifyimage[4]="http://www.kayikcituning.ws.tc/5.JPG"
specifyimage[5]="http://www.kayikcituning.ws.tc/6.JPG"
specifyimage[6]="http://www.kayikcituning.ws.tc/7.JPG"
specifyimage[7]="http://www.kayikcituning.ws.tc/8.JPG"
specifyimage[8]="http://www.kayikcituning.ws.tc/9.JPG"

var delay=3000 //3 seconds / 3 saniye bekleme

//Counter for array / syralamadaki ikinci resim
var count =0;

var cubeimage=new Array()
for (i=0;i<specifyimage.length;i++){
cubeimage[i]=new Image()
cubeimage[i].src=specifyimage[i]
}
function movecube(){
if (window.createPopup)
cube.filters[0].apply()
document.images.cube.src=cubeimage[count].src;
if (window.createPopup)
cube.filters[0].play()
count++;
if (count==cubeimage.length)
count=0;
setTimeout("movecube()",delay)
}
window.onload=new Function("setTimeout('movecube()',delay)")
</script>
<img src="http://www.kayikcituning.ws.tc/1.JPG" name="cube" border=0 style="filter:progid:DXImageTransform.Microsoft.Stretch(stretchStyle='PUSH')" width="461" height="58" align="left">


script çok güzel sorunsuz çalışıyor yanlız sitemde koymak istediğim noktaya tıklayım code a gelip yapıştırdığımda bunu sitenin düzeni bozuluyor herşey kayıyor istediğim bölgeye nasıl koyarım bu scripti boyutlarınıda ayarladım açılacak şekilde 461 58 tam ama istediğim yere koyamıyorum yardımcı olabilirmisinz lütfen .
A
14 yıl
Photoshopta kopyalama problemi ???
arkadaşlar merhaba...

photoshop cs4 ü indirdim internetten . yapmam gerekn 465 e 115 boyutlarında bir resim var ve bu boyutlarda new diyip bir dosya açıyorum . 2.nci bir kez daha new diyip daha büyük beyaz bir sayfa daha açıyorum ve yukarıda 2 adet dosya oluyor . şimdi internet sitelerinden gereken resimleri printscreenshott yapıp açtığım o 2.nci dosyaya kopyalıyorum ve gereken resmi kırpma aracıyla kesiyorum sonra layer to via copy vs... yapmama rağmen o resmi 1.nci açmış olduğum 465 e 115 boyutlarındaki sayfaya aktaramıyorum bunun için ne yapmam gerekiyor yardımcı olurmusunz ??
A
15 yıl
server makinasi tanıtmak ?
arkadaşlar merhaba ,

bizim işyerinde 3 adet makina var ve birtanesi server olarak belirlenmiş zamanında bilgisayarcı tarafından(ağ balantılarına girdiğimde direk server çıkıyor) . O bilgisayarda muhasebe programı var ve c: klasörüde paylaşımda komple . Şimdi diğer 2 bilgisayarda hubla bu server olarak belirlenmiş makinaya bağlı adsl yazıcılar vs... herşey . Mesela 2 bilgisayardan muhasebe programıyla işlem yapıp kaydeden kişi direkt olarak serverin içerisindeki ana dosyaya kaydetmiş oluyor .

ben bu bilgisayarları komple yenileyeceğim çünkü bayağı yavaşladılar yeni sistemler alalım dedik . Şmdi ben format vs... herşey atarım yanlız ana makinayi server olarak nasıl belirleyeceğim ve diğerlerini nasıl tanıtacağım . work group kurarsam olmaz dediler direk ? yardımcı olabilirmisiniz aacaba ?
A
16 yıl
nod32 + virüs bulaştı acilll
arkadaşlar nod32 içinwww.serials.ws den crack indireyim dedim indirdim bişey yükledim sonra bişey olmadını anladım tabi . şimdi 2-3 dakkada bir siyah bir ekran çıkıp masa üstünde kapanıyor zannedersem bi keylogger falan filanmı bulaştı acil yrdm edebilirmisiniz ??? birde nod32 yi var bende yükledimde update etmiyor yeni crack lazım onu nerden bulacam ??
A
16 yıl
Race07 ve rFACTORR
arkadaşlar herkeze merhaba ben logitech g25 oyun direksiyonu aldım . logitechin orjinal internet sitesinde race07 yi öneryior ve birde içinden rfactor çıkıyor neyse :) baya bi uğraş sonucu rfactor içine arabaları internetten indirip yükleyeceğimizi anladım ve başardım :) şmdi race 07 de 300cars ve 52 tracks dior ama ben sadece 5 tane araba görüyorum race07 de . Bu oyundadamı arabları internetten yükleyip oyuna enttegre edecez bilgisi olan varmı ?? (oyunlar demo version değildir)
A
16 yıl
Connection PVP SHARD
Arkadaşlar sunucumuz temmuz ayından beri hizmetinizdedir . Pvp yapabilmeniz için hertürlü sistem hazırdır gerekli bilgi içinwww.connectionpvp.org
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.