T

Teğmen
26 Ocak 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
9 üye
Görüntülenme (?)
13 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
T
10 yıl
z5500 detection Sorunu
Merhaba arkadaşlar;

z5500 ses sistemin geçenlerde 2 gün normal ses düzeyinde açık kaldı sonrasında 3 gün şehir dışına gittim geldim ses sitemini açtığımda 3-5 dakika çalıştıktan sonra ses gidiyor decoderda detection yazısı yanıp sönüyor ne denediysem sorunu çözemedim. Acaba evdeki beyaz eşya vs. etkileniyormu diye düşündüm herşeyi prizinden çıkardım, prize sadece z5500 ü bağladım yine sorun devam ediyor. Sorunun decoderden olduğunu düşünmüyorum, ne yapmam gerekiyor ne kadara patlar garantisi bitmiş z5500 servise göndermek, bu konu hakkında bilgisi olanlar cevap yazarsa sevinceğim.

İyi günler.
T
11 yıl
Bune Şaçmalık
Merhabalar 3 gündür yazıcam aklımda fakat iş yoğunluğu nedeniyle yazamıyordum şimdi aklıma gelince hemen konuyu açtım.

Hattımda 0,15 kuruş vardı ve bir sms geldi hattıma 10 tl yüklein seçtiğiniz bir numara ile 2000dk konuşun paketi satın almak için seçtiğiniz numarayı yazıp 9182 ye gönderiniz diyordu.

Ben bu hattı kız arkadaşım için kullanıyorum ona sınırsız faturalı almıştık bende buna 2-3 ayda bir 10-20 artık ne denk gelirse yüklüyordum bu mesajıda görünce hemen yazayımda paketi alayım sonrada lira yüklediğimde aktif olur dedim yazdım gönderdim haliyle hesabımda 0.15 lira vardı sistemden dönen mesaj hesabınızda enaz 10 lira bulunması gerekli diye mesaj geldi bende 10 lira yukledim ve tekrar gödnerdim ve yine 10 lira ve üzeri mesajı geldi hesabımda hala 10,15 kuruş var hala bana dönen mesaj aynı 10 lira ve üstü diyor ve az önce arkadaşımı aramak zorunda kaldım ve hesabımda 2.68 lira kaldı, ŞİMDİ SÖYLEYİN BANA BU SAHTEKARLIK DEĞİLDİR DE NEDİR UTANMADAN BİRDE RAKLAM YAPIYORSUNUZ YOK ÖYLE YOK BÖYLE DİYE TERBİYESİZSİNİZ BU PARALAR SİZE HELAL DEĞİLDİR BU HATTIDA ŞUANDAN İTİBAREN KULLANMIYORUM ÇARE Mİ DEĞİL OYÜZDEN 6 AYDA BİR 10 LİRA YÜKLEYECEĞİM BİRİNİZ DEĞİL Kİ HEPİNİZ AYNISINIZ DİĞERİDE AYNI REZALET AĞZIZMI BOZMAK İSTEMİYORUM SADECE TERBİYESİZSİN AVEA...
T
16 yıl
Ağ üzerinden aynı anda tüm makinalara ghost atmak ?
Merhaba arkadaslar bana bu konuda yardımcı olabilecek arkadas varmı acaba istediğim tam olrak tek tek deilde sadece bi makineyi server olarak belirleyip yine dos ortamında tüm makinalara aynı anda ghost atmak istiyorum bunula ilgili eskiden duyduğum linux tabanlı bi program vardı o program sayesinde makinenin birini server yapayordun diğer makinerleride flopyden baslatıyordun ve onlarıda ghostlanacak makina olrak seciyordun ama ben bunu duyduğumda 6 sene önceydi keske ozamanlar öğrenseydim, yardımlarını bekliyorum arkadaşlar cok tşkler şimdiden.


Tşkler arkadaslar ben arastırıp buldum kendi blok sitemde yayınladım tuberk inceliyeiblirsiniz.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.