S

Onbaşı
23 Ocak 2003
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
358266 Gün Cezalı
356363 gün 7 s. 23 dk.
Gönderiler Hakkında
S
6 yıl
Laptop Altlığı 8 TL
https://www.englishhome.com.tr/rosy-days-0-fanli-laptop-altligi-32x20x24-cm-lila.html

Eşinize kız arkadaşınıza hediye edersiniz. Mağazadan teslimatta kargo ücreti yok. Yeni üyeliğe %10 indirim yapıyor.
S
21 yıl
nolacak bu cd fiyatlari
cd fiyatlari olaganustu artiyor. daha once 350 olan nortechler 500 e sonra 750bine cikti. bu gidisle cd yazamayacagiz.
S
21 yıl
divx kucultme
divx kucultme gibi birsey soz konusumu. Indirdigim filmler 720 mb filan. bu da tek cd'ye sigmiyor. filmi cdye yazdirabilmek icin ne yapmaliyim.[type]
S
21 yıl
mouse sorunu
mouse birseyler oldu. sol tus artik tek tiklamayi algilamiyor.ornegin internet exploreri acmak icin 1 kez tikladigim halde 2 pencere birden aciliyor.Kapatmak icin X isaretine tikladigimda ise iki sayfa da birden kapaniyor filan.Mouse mu degistirmem gerekiyor.
S
21 yıl
dijital tv karti
dijital tv karti diye bir sey duydum. Takiyormussun bilgisayara birde uydu antenine digiturku hatta movie salonlarını bile seyrediyormusun diye duydum. Dogrumudur?
S
21 yıl
cd writer tavsiyesi
Fiyati fazla olmayan iyi bir cdwriter tavsiye edin. LG 48X24X48 dusunuyordum ama bu modeli alan 1 kisinin cdwriteri 2 ay olmadan goctugu icin bu modeli almaktan vazcaydim.
S
21 yıl
mouse sorunu
mouse tek clicki cift click olarak algilamaya basladi. Dosyalar artik tek clickle acilmaya basladi. Dosyaları tek tiklamayla acin secenegi de isaretli degil. Duzeltmem icin ne yapmam gerekiyor. Format at demeyin sakın.
S
21 yıl
Aycell\u0027in Baglanti Ayarları ile ilgili bilgi PLS
Butun siteleri gezdim Aycell'in gprs baglantisi icin neler yapmam gerektigini bulamadım, Aycell'in kendi sitesi de dahil. Telefonum T65.telefona hangi ayarları yapmamız gerekiyor filan. Telefonu kırmadan once cevap verirseniz sevinirim. :Uzi:
S
21 yıl
LG Cdrom okuma sorunu
Bi arkadasin sahip oldugu LG 40X12X40 cdwriter ile yaklasik 15 tane cd yazdirdim. Bunlari bendeki ve bir arkadastaki LG cdrom da okutmaya calistigimda cdrom yavasladi, yavasladi, takildi ve bilgisayar kilitlendi.Sonuc olarak reset atmak zorunda kaldim. Ama bu cdler bir DVD-Cdrom okuyucusunda takir takir calisti. Sorun nerede acep?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.