M

Teğmen
18 Ocak 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
32 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
16 yıl
Pes Demosu çıktı mı?
Tüm forumu aramama rağmen net bir cevap bulamadım. PS3 için pes demosu çıktı mı? İngiltere adresinden PSN ye kayıt yaptırmıştım ve demolar arasında göremiyorum. Lütfen birisi cevaplayabilir mi?
M
17 yıl
1080p Full HD Satınalma Rehberi
Sanırım artık hepimiz biliyoruz ileriye yönelik teknolojiye sahip bir LCD için ön koşul Full Hd 1080p yüksek kontras oranı ve düşük tepkime hızı gerekiyor. Fiyatlar piyasaya giren yeni ürünlerle fiyatları hızla duşüyor. Benim gibi (ps3 alıp mecburen veya başka sebeplerle) lcd almak isteyenler için bir rehber oluştursak nasıl olur? Hepimiz forumlara giriyor online mağazalarda geziyor ve yabancı kaynakları araştırıyoruz. Bulduğumuz fiyat/performans oranı iyi veya teknik açıdan etkileyici "FULL HD 1080p" ürünleri buradan özet olarak versek sanırım bir çok araştırmacı için güzel bir kaynak yaratmış oluruz. Benim aklımdan geçen başlıklar ve karşılıklarını aşağıda veriyorum. Sanırım bu konuya katkıda bulunmak isteyenler bu başlıları geliştirebililer. Benim araştırmalarım sonucu bulduğum en etkielyici ürün aşağıda. Umarım diğer teknohobiklerin katkısıyla bu liste genişler.

Marka : Philips 42PFL7662D FULL HD LCD TV
Fiyat : 4.999,00 YTL (Teknosa)
Ekran boyutu : 42"
Önemli özellikleri
Çözünürlük (piksel) : 1920 x 1080
Parlaklık(lumen) : 500 cd/m2
Kontrast oranı : 5000:1
HDMI girişleri : 2 Adet
Girişler 1 : S-Video, YPbPr, Audio
cart : 2 Adet
Girişler 2 : CVBS, RGB
KULAKLIK ÇIKIŞI : Var
Picture in picture : Var
Yanıt süresi (ms) : 5
Detaylar :http://forum.donanimhaber.com/m_13337462/mpage_1/key_42pfl7662d//tm.htm#13337462
Yabancı kaynak :http://www.lcd-compare.com/televiseur-PHI42PFL7662D-PHILIPS-42PFL7662D.htm
Online mağaza :http://www.teknosa.com.tr/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=110010646&CS_Category=_LCD_TV117&CS_Catalog=_ses_ve_goruntu
M
17 yıl
D900 alacaklara ve kullananların dikkatine!
D900'üaldıktan bir ay sonra hiç bir darbe olmadığı halde iç ekranı kırıldı. Dışında ve dış ekranında en ufak bir çizik bile yok. Servise görütürdüğümde aynı problemden dolayı sıra bekleyen iki kişiyle daha karşılaştım. Servis kullanıcı hatası olduğunu söyledi ve tamir için 130 ytl istedi. 20 gündür serviste bekliyor. İki aylık telefonumu neredeyse bir aydır kullanamıyorum. Dış ekranı da dahil olmak üzere darbeye dair en ufak bir belirti bile yok. İç ekranı nasıl olduysa çatlamış. Bu olaydan sonra servistekiler de dahil olmak üzere 6 kişide de aynı sorunun olduğunu öğrendim. Bunlar benim karşılaştıklarım. Kimbilir daha kaç kişi aynı durumda. Samsung Türkiye maillerime cevap vermeyince telefonla aradım. Bir cevap vermediler sadece cepte taşınınca bunun olabileceğini söylediler. Mail gönderirsem 24 saat içinde yanıt alacağımı söylediler. İki defa daha mail attığım halde hiç bir cevap alamadım. Samsung'un müşteri şikayetleri konusunda görmeme duymama gibi bir politikası olduğunu anlamış oldum. Telefonu çok severek almıştım ama bu olaylardan sonra iyice soğudum. zaten hala kullanamıyorum. bu tür firmaların satış sonrası duyarsızlığının tüketiciyi aptal yerine koydukları anlamına geldiğini düşünüyorum. Samsung almayı düşünen veya kullanan arkadaşları bu konuda uyarmak istiyorum. umarım kimsenin başına bu tür sorunlar gelmez.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.