S

Onbaşı
15 Ocak 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
2 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
14 yıl
LCD Alıcak Arkadaşlara Önerilerim ve Almış arkadaşların önerileri.
Arkadaşlar ben bir doğubank LCD mağduru olarak bu konuyu açıyorum. Benim gibi mağdur olmak istemeyen arkadaşlar doğubanktan birşey alırken 100 kere düşünsünler. Elektronik şans işi demeyin heleki LCD de. Sharp marka LCD tv aldım ve 1 senedir tv yi kullanamıyorum 3 kere yeni tv geldi 3 üde bozuk çıktı elektronik şans işi diyenler buda benim şansızlığım olarak düşünebilirler. Tüketici haklarından anlayan ve başına böyle bir durum gelmiş arkadaşlar yazarlarsa sevinirim. Faturam var ama garanti belgem yok, teknik servis raporum var TV nin tamir edilemiycek raporu aldım firmaya ihtarname çektim 5 gün izin verdim bekleme sürecindeyim 5 gün daha ses çıkmaz ise tüketici mahkemelerine baş vurucam. Şimdiden cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim.

TV alırken belirli bilindik garanti kapsamını en iyi şekilde uygulayan büyük firmaları seçin, benim gibi mağdur duruma düşmeyin;)
S
15 yıl
NEXT YE-15000 HD SMART
Arkadaşlar 1 haftadır bu cihazı arıyorum fakat satan hiç bir yer kalmamış. Next'i goldmaster' a değişirmisiniz. Bu cihazı kullanan arkadaşlar varsa sorunu varmıdır. İlla next olmasada olur mu diyenlerdensiniz? Bende goldmaster vardı hdsmart lı Tv mi yaktı böyle birşey başına gelen arkadaş var mı?
S
16 yıl
sharp 46xl2 lcd genel sorun kısa devre...
Arkadaşlar 1 haftadır bu tv ile uğraşıyorum ilk aldım ps3 bağladım hdmi kablosu taktığımızda ilki tanımadı sonra ikincisini taktığımızda zor bela tanıdı ve herşey yolunda giderken 5-6 saat sonra tv yi otomatik kapattı tv de sorun var derken ps3 ile bağlantısını kestim ve tv düzeldi. Sonra ps3 ü bakıma götürdüm hiçbir sorun olmadığını söylediler ve evimde kullandığım hdmi kablosu ile başka tv de kullandığımda sorunsuz bir şekilde çalıştı. Eve geldiğimde ne yazık ki görüntü alamadım. Tv yi aldığım yeri aradım ve bana 2. tv yi getirdiler bunda sorunsuz bir şekilde ps3 ümü hemen tanıdı ve d-smart ın hd recever ını hdmi ile bağladığımda hepsi süper şekilde çalışıyordu 1-2 saat geçtikten sonra tv nin arkasından bir kıvılcım çıktı tv ve ps3 çalışmaz hale geldi ve sonra binanın uydu alıcısı bozuldu ve binada başkalarınında receverlarından kıvılcım gelmiş. Aldığım yeri aradığımda bana hiç sormadan 3. tv yi getirdiler ve kurdular bu benim şansızlığımmıdır yoksa başka birşeymidir bilmem ama bu elektrik sorunu ya da anten sorununu nasıl çözebilirim başına böyle birşey gelmiş arkadaşlar varsa yada bilgisi olan arakadaşlar varsa bana yardımcı olabilirler ise sevinirim...
S
16 yıl
PSP 3\u0027 e internetten full oyun yüklenebilir mi?
Arkadaşlar psp' ye iyi kötü demo oyun yüklüyoruz ama full oyun yüklemek bizimde hakkımız psp 3 üne full oyun yükleyen var mı ya da bir yolu var mı?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.