O

Teğmen
19 Aralık 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
81 (Bu ay: 3)
Gönderiler Hakkında
O
11 yıl
Outlook 2.Bilgisayardan Gönderilen Maillerin Diğer Pcde Görülmesi
Arkadaşlar Microsoft Outlook 2013 kullanıyorum . İş yerinden gönderdiğim mailleri evde ki bilgisayarımda göremiyorum . Evden gönderdiklerimi de İş yerinde göremiyorum . Maillerimi hem evde hem iş yerinde kontrol etmem gerekiyor . Yardımcı olursanız sevinirim .
O
11 yıl
LYS 2\u0027ye Girmeden MF4 Puanı Hesaplama
Arkadaşlar LYS 2 sınavına girmeden sadece LYS 1 netleriyle MF4 puanımız hesaplanır mı ? Tercih yapılabilir mi ?
O
11 yıl
MF 4 Puan Hesaplama
Arkadaşlar LYS 1 Matematik sınavına girdim . Mat ve Geo toplam 15 netim gelecek . Puan hesaplama sitelerinden hesapladığım kadarıyla YGS ve LYS 1 netleriyle birlikte puanım kıl payı 184 oluyor . MF4 puanımın hesaplanması için ikinci sınav olan FEN sınavına girmek zorundamıyım ? Sadece LYS 1 netlerim ile MF4 puanı hesaplanır mı ? Fizik çözebileceğime inanmıyorum ve MF4 puanımın barajın altına düşmesini istemiyorum . Bilgilendirirseniz sevinirim.
O
13 yıl
Flash Foto Galeriyi FTP ile Yükleme Sorunu
Arkadaşlar Web sayfama slaytlar şeklinde geçecek bir Foto Galerisi yaptım . Fakat FTP ile siteye yükleyince galeri çalışmıyor . Dosyaları yüklerken veya verilen Kodları siteye eklerken bir yanlışlık yapıyorum heralde . Bu galeriyi yüklerken nelere dikkat etmeliyim ? Yardımcı olursanız sevinirim...

Verilen KOD
<script type="text/javascript" src="gallery11/js11/jquery.js"></script>
<script type="text/javascript" src="gallery11/js11/swfobject.js"></script>
<script type="text/javascript" src="gallery11/js11/flashgallery.js"></script>
<script type="text/javascript">
jQuery.flashgallery('gallery11/gallery11.swf', 'gallery11/config11.json', { width: '790px', height: '480px', background: '#ff6600' });
</script>

Bu kodu web sayfamda dreamweaver ile boş bir yere yapıştırıyorum . Fakat siteye yükledikten sonra çalışmıyor .

Kodun verildiği yerde birde liste var :

You will get approximately this list of files:
/yourWebPage.html – your webpage
/gallery11/
/gallery11/config11.json
/gallery11/gallery11.swf
/gallery11/js11/
/gallery11/js11/jquery.js
/gallery11/js11/swfobject.js
/gallery11/js11/flashgallery.js
/gallery11/images11/
/gallery11/images11/1.jpg
/gallery11/images11/t1.jpg
/gallery11/images11/2.jpg
/gallery11/images11/t2.jpg
/gallery11/images11/3.jpg
/gallery11/images11/t3.jpg
...
/gallery11/images11/n.jpg
/gallery11/images11/tn.jpg

Bu listeyi eklemelimiyim , ekleyeceksem nereye eklemeliyim ? Teşekkürler...
O
13 yıl
Web Sitesi için Foto Galeri Yapma Programı
Arkadaşlar web sitem için anasayfaya fotoğrafların slayt şeklinde gösterileceği bir galeri yapmak istiyorum . Bildiğiniz güzel programların isimlerini paylaşırsanız çok sevinirim...

Saygılar
O
13 yıl
Güvenlik Kamerası Sisteminde DVR kayıt Cihazımı , Pc için Kayıt Kartı mı Tavsiye Edersiniz ?
Arkadaşlar iş yerimize güvenlik kamerası sistemi kurmak istiyorum . Web sitelerinde bulunan güvenlik paketlerinden birini alıp kullanmayı düşünüyorum . Fakat Kayıt Cihazı mı yoksa Pc'ye takılan DVR Kayıt Kartlarından mı kullanmalıyım ? Cep telefonumdan ve evimdeki bilgisayarımdan da izlemek istiyorum . Hangi şekilde en iyi kalite ve rahatlığa ulaşabilirim ?

Saygılar...
O
13 yıl
İrritabl Barsak Sendromu ( Hassas Barsak , İbs , Spastik Kolon )
Arkadaşlar Tıp Dünyasında İrretabl Bağırsak Sendorumu diye bilinen bir hastalığa yakalandım . Hastalığın Özeti Sürekli Büyük Tuvaletinizin gelmesidir . Birçok Dahiliye doktorunun yaptığı Tahlil ve çekilen Filmlerden sonra hastalığımın psikolojik olduğunu öğrendim . Bir ara çıldıracak duruma geldim nereye gitsem tuvaletim geliyor , sabah kalkıyorum tuvaletim var , birşeyler yiyorum hemen tuvaletim geliyor ve eğer tuvalete gitmessem bağırsağımdan gelen sesler aşırı derecede artıyor . Sessiz ortamlarda kalamaz hale geldim . Bırakın Sınıf ortamında oturmayı berberde bile tuvaletim geliyor . Tuvalete gitsem bile o tuvalet hissi bir türlü gitmiyor . Sürekli Tuvaletim varmış hissiyle geziyorum . Yaşam Kalitesi diye bir şey bırakmadı. Psikiyatrist'e gittim bana bu hastalıkta ilk olmadığımı söyledi ve bir kaç ilaç verip yolladı . En geç 1,5 sene sonra tedavi cevap vermeye başlar dedi .

Bu tarz bir hastalığı geçiren veya geçirmekte olan arkadaşlardan destek ve yardım bekliyorum . Saygılar...
O
13 yıl
Komponent mi ? Scart mı ? Ucuz HDMi çıkışlı uydu alıcısı mı ?
Arkadaşlar Samsung marka LCD TV 'yi Goldmaster SAT - 76000 FTA markalı uydu alıcısını Scart bağlantısı ile kullanıyorum . Daha iyi görüntü alabilmek için Scart yerine Komponent bağlantıyı tercih etmeyi düşündüm . Bir ucu Scart olup Uydu alıcısına , diğer ucu komponent olup TV'yi giricek . Komponent ile scarttan daha güzel görüntü alabilirmiyim ? Uydu alıcımın Komponent destekleyip desteklemediğini nasıl anlarım ? Destekliyorsa Komponent mi Altın uçlu Scartı mı tavsiye edersiniz ?

Birde Goldmaster'ın HDMI çıkışlı uydu alıcısı var aşağıda linkini veriyorum . Yukarıdaki bağlantı şekillerini boşverip HDMI çıkışlı ucuz bir uydu alıcısı edinsem görüntü kalitesi daha mı iyi olur ?

http://www.hepsiburada.com/Liste/goldmaster-hdmi-girisli-dijital-uydu-alicisi-sat-85400/ProductDetails.aspx?productId=evgoldsat85400&categoryId=155057

Yardım ederseniz çok sevinirim...

Saygılar...
O
13 yıl
HDMI Çıkışlı Uydu Alıcısı Tavsiyeniz ?
Arkadaşlar Samsung 40c653 LCD TV aldım fakat şuan eski uydu alıcımı scart kablosuyla kullanıyorum . Daha iyi bir görüntü için HDMI çıkışlı bir uydu alıcısı kullanmak istiyorum . Uydu alıcısı piyasasından hiç anlamam , Bana 150 TL 'yi geçmeyecek bir HDMI çıkışlı uydu alıcısı tavsiye edermisiniz ?

Teşekkürler...
O
13 yıl
Altın Uçlu Scart mı ? HDMI çıkışlı Uydu alıcısı mı ?
Arkadaşlar Samsung marka LCD TV aldım ve şimdi sıra Uydu Alıcısına geldi . Eski Uydu Alıcıma Altın Uçlu Scart mı alayım yoksa ona para verene kadar HDMI çıkışlı bir uydu alıcısı mı alayım ? Hangisi ile daha kaliteli görüntü alırım ? Tavsiye edeceğiniz Kablo veya Uydu alıcıları nelerdir ?

Saygılar...
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.