A

Er
07 Şubat 2022
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
5 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
geçen yıl
Turak Mobilya - Yenilikçi Özel Üretim Mobilya
* Site Adı: turakmobilyatuzla.com.tr
* Hizmet verdiği Bölge: İstanbul, Kocaeli, Tuzla, Pendik, Kartal, Maltepe, Sultanbeyli, Ümraniye, Sancaktepe, Kadıköy, Üsküdar, Çekmeköy, Beykoz, Ataşehir
* Açıklama:Yenilikçi Özel Ölçü İmalat
* Hizmetleri : Mutfak Dolabı, Banyo Dolabı, Gardırop, Portmanto, TV Ünitesi, Kapı
* Sitenin ilerleyen günlerdeki hedefleri: Tüm türkiyeye en kalitelive müşteri odaklı hizmet vermek.
A
geçen yıl
Yeni Tuzla Mobilya Sitesi yaptım
Herkese merhabalar arkadaşlar
Kendim için Turak Mobilya adlı lokasyon ağırlıklı bir mobilya,marangoz,özel ölçü dolap yapan web sitesi yaptım. Kendim yaptım . Wordpress tabanlıdır. Tema Özel bir temadır.
Web Sitesi adresi : https://www.turakmobilyatuzla.com.tr/
Siteyi inceleyip gerek tasarım gerek seo açısından eleştiri ve önerilerinizi bekliyorum.
A
2 yıl
Hizmetlerde windows ınstaller yok
merhaba windows 11 kullanıyorum hizmetlerde windows ınstaller hiç yok nasıl yapabilirim yardımcı olurmusunuz
A
2 yıl
Teknoloji Haber Ve Makale - Caps Tekno
Site Adı : Caps Tekno

Site adresi :
https://www.capstekno.com


Site içeriği / Hizmet verdiği alan : Teknoloji tarzında haber ve makale paylaşan site

Kullanılan Dil : Türkçe

Güncel Teknoloji Haberleri Sitesi
Teknoloji, günden güne gelişmeye devam eden ve farklı icatların ortaya çıkarılmasını sağlayan bir alandır. Teknoloji tutkunları ise güncel haberleri takip edecekleri platformlar aramaktadır. Güncel teknoloji haberleri takip etmek isteyen bireyler, sitenin ana sayfasını ziyaret edebilirler. Çünkü bu platformda, farklı konular hakkında teknolojik gelişimlerle ilgili haberler yer almaktadır. Site üzerinde, bilim haberleri, donanım, giyilebilir teknoloji, eğitim, internet, kripto para, mobil, mobil uygulamalar, oyun, otomobil ve sektör bazlı teknolojik haberlere yer verilmektedir. Güncel bilim teknoloji haberleri, gündemin değişmesiyle birlikte, güncellenmektedir. Her gün farklı haberler yayınlanarak, bilim konusunda bilgilenmenize imkân sağlanır. Site üzerinde yer alan teknoloji haberleri videolu ya da videosuz olarak seçeneklere ayrılır.

Teknolojinin etkilediği birçok farklı sektör bulunmaktadır. Teknoloji haber siteleri arasında yer alan bu platform ise en doğru ve güncel haberleri okurlar ile buluşturmaktadır. Haberlerin niteliği kadar, ilgilendirmiş olduğu sektör de geniş bir kategoriye ayrılmaktadır. Teknoloji haberlerini okuyarak, gelecekle ilgili planlamalar yapabilirsiniz. Aynı zamanda, gündemi yakından takip ederek, kültürünüzü geliştirme imkanına da sahip olabilirsiniz. Çeşitli teknolojik konular hakkında, site üzerinden bilgi alabilmeniz mümkündür. Çünkü bu anlamda, geniş bir konu seçeneğine site üzerinde yer verilmiştir. Ülkemizde ve dünyada yaşanan çeşitli gelişmeler de en doğru ve zamanlı bir şekilde yayınlanır. Gündelik olarak teknoloji haberlerini takip edebilmeniz için www.capstekno.com linkini ziyaret edebilirsiniz.
A
2 yıl
Harika tasarımıyla viral ve teknoloji tarzındaki web site
Capstekno.com 2022 yılında teknoloji haber ve makale içerikler misyonuyla genel haber ve makale sitesi olarak yayın hayatına başlamıştır. Web sitemizde ki şuanlık Bilim HaberleriDonanımEğitimGiyilebilir Teknolojiİnternet, Kripto ParaMobilMobil Uygulama,OtomobilOyunSektörelSinema ve DiziSosyal MedyaUzayYapay ZekaYaşam Yazılım kategorileri olmak üzere toplamda 17 kategori bulunmaktadır.

Bunun yanında aynı zamanda forum sayfası da vardır daha geliştirme aşamasında olmasına rağmen erişime açıktır.

Caps Tekno - Güncel Teknoloji Haber ve Makale marka bilinirliğiyle yer almaktadır.

Blog yazarlığı yapan, blog sitesi olup backlink alacak maddi gücü olmayan site sahipleri veya gönüllü yazarlar için Siteye üye olarak Misafir yazarlık içerikleriniz paylaşabilirsiniz.

Caps Tekno sitesinde de Gönüllü Yazarlık yaparak web sitenin gelişiminde sizde katkıda bulunmak istiyorsanız İletişim sayfasındaki formu doldurarak iletişime geçebilirsiniz.

Sitemizi incelemek ve ziyaret etmek isterseniz Capstekno.com bağlantısını kullanabilirsiniz.

İnceleme geri bildirim ve eleştiriler için Geri dönüşlerinizi beklerim
A
2 yıl
Caps Tekno - Güncel Teknoloji Haber ve Makale
Caps Tekno - Güncel Teknoloji Haber ve Makale tarzı paylaşım içim açtığım sitenin tasarımını nasıl 10 üzerinden kaç verirsiniz?
https://www.capstekno.com
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.