K

Er
10 Aralık 2021
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
1 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
K
geçen yıl
İphone ekran kapanınca gelen ses
İyi günler. Bugün iphone 13 telefonumda bir şey farkettim. Ekranı kilitleyince veya ekranın kapanması sağlayacak bir işlem yaptığımda telefondan küçük bir çıt sesi geliyor. Kulağıma iyice yaklaştırınca çok net duyuluyor. Ekran kilidi sesini duymamak için sessize alıp denedim ve her ekranı kapadığımda aynı sesi duydum. Güç tuşuna basıp ekranı kapattığımda çıkan bu sesi XR telefonumda denedim aynı ses ondan da geliyor ama çok daha az 13 te daha fazla geliyor. Bir kaç gün önce çok hafif sıvı teması oldu ama onunla ilgili olduğunu düşünmüyorum. Bu teknik bir sorun mudur. Yoksa donanımsal olarak bunun olması mı gerekiyor. Bilgilendirirseniz sevinirim.
K
2 yıl
İphone 11,12, 13 arka kasadan gelen çıt sesi
Merhaba bu yeni model iphoneların arka apple logosu veya çevresine baskı uygulayınca gelen çıt sesi durumu sizde de var mı? Bende var bu sorun telefonumu yeni aldım. Ama şöyle diyim çok sessiz ortamda ve kulağınıza yaklaştırırsanız duyuluyor. Bu normal midir. Bir rus kanalında arkaya yapılan yapıştırıcıdan dolayı deniyor. Kullanan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim ayrıca sizce teknik servise götürülmeli mi onarım veya değişim bu durumda olur mu.
K
2 yıl
Aracımın motor yüzdesi sonucu sizce nasıl?
.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.