< Resime gitmek için tıklayın >

2 gün önce sizlere harika haberlerle gelmiştik. Çoğu EMUI 12’yi alması beklenmeyen model, EMUI 12 Beta süreci için uygun görülmüştü. Haberi hazırladığımız gün Huawei sunucularında bakım yapılıyordu ve görünüşe göre bu sorunlar düzeldi. Öyleyse ne duruyorsunuz? Haydi Beta’ya katılalım!

Yeni Beta sürecine dahil olan modeller şu şekilde:

✔️ HUAWEI Mate 10 Pro (BLA-LX9)
✔️ HUAWEI Mate 10 (ALP-LX9)
✔️ HUAWEI P20 (EML-LX9)
✔️ HUAWEI P20 Pro (CLT-LX9)
✔️ HUAWEI P30 lite (MAR-LX1A)
✔️ HUAWEI P30 lite (MAR-LX1B)
✔️ HUAWEI Mate 20 lite (SNE-LX1)
✔️ HUAWEI P smart 2019 (POT-LX1)
✔️ HUAWEI P smart Pro (STK-L21)
✔️ HUAWEI P smart S (AQM-LX1)
✔️ HUAWEI P smart+ 2019 (POT-LX1T)
✔️ HUAWEI P smart Z (STK-LX1)
✔️ HUAWEI Y9 Prime 2019 (STK-LX1)
✔️ HUAWEI P40 lite E (ART-LX1)

Tıpkı diğer Beta süreçlerinde olduğu gibi, başlamadan önce AppGallery bölgenizi İtalya olarak değiştirmeniz gerekiyor. Bunu yapmak için: AppGallery > Ben > Ayarlar > Ülle/bölge > İtalya olarak değiştirin.

Burada önemli bir noktaya dikkat etmeniz gerekli, eğer cihazınızı Türkiye harici bir ülkeden satın aldıysanız (Arabistan vs.) Beta’ya katılım için mevcut derleme numaranızının yanındaki bölge numaranızı (örnek C185) bakmanız gerekiyor. Eğer cihazınızın bölgesi C185 ise AppGallery bölgenizi Kuveyt olarak değiştirmeniz gerek. Haricindeki bir bölgede iseniz lütfen yorumlarda belirtin.

Son bir not, Beta sürecine katılmak istiyorsanız cihazınızda mutlaka güncel yazılımın yüklü olması gerekiyor. Aksi takdirde projeye katılamazsınız, ve geçenki Beta süreçlerinde de olduğu gibi, cihazınız operatör tarafından özelleştirilmişse (operatör yazılımı yüklüyse) cihazınızı sıfırlayıp Beta sürecine katılmanız gerekiyor.

Eğer halen projeyi göremiyorsanız bazı takipçilerimizin deneyip başarılı olduğu şu çözümü deneyin:
– Sim kartı çıkarıp telefonu yeniden başlatın.
– Beta uygulamasını kaldırıp yeniden yükleyin.
– Projeler kısmında proje gözükecek.

Her şey tamamsa, BURAYA tıklayarak Beta uygulamasını indirin. Kullanıcı sözleşmesini kabul ettikten sonra, Kişisel’e tıklayın, ardından Projeye katıl butonuna tıklayın. Mevcut projeler kısmına tıklayıp karşınıza çıkacak Beta projesini seçin. Projeye katıl tuşuna basmanız yeterli olacak. İşte Mate 10 Pro’dan bir ekran görüntüsü:


< Resime gitmek için tıklayın >


İşte Mate 20 lite’dan da bir ekran görüntüsü:

< Resime gitmek için tıklayın >


Katılım bu kadar basit, eğer bir problemle karşılaşırsanız, sormaktan çekinmeyin!