M

Er
01 Ekim 2021
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
10 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
3 yıl
TurkNette IPTV de throttling (hız kısıtlama) var mı?
Netspeed akşamları throttling uyguladığı için başka bir İSS geçmek istiyorum, Turknet bu konuda nasıl?
M
3 yıl
Netspeed IPTV throttling (kısıtlama,sınırlama) sorunu için tavsiye istiyorum.
Yaklaşık 5 senedir Netspeed kullanmaktayım, şuana kadar kesinti-bağlantı gibi konularda ciddi bir sıkıntı yaşamadım. Çok kişiye de tavsiye edip kullandırdım. Son 2 senedir de IPTV hizmeti alıyorum. Daha öncesinde hiçbir sıkıntı yaşamamışken son 3 aydır maalesef ağır bir şekilde akşamları throttling uygulanıyor.

Dün gece artık isyan etme derecesine geldikten sonra bugün teknik desteği arayıp konuştum yaklaşık 10 dakika boyunca ve sürekli aynı şeyleri tekrar edip durdular: ''Netspeed olarak IPTV yasal olmadığı için hiçbir şekilde desteklemiyoruz, bu konuda yaşayacağınız sorunları da çözemeyiz''

Aklımda iki soru var:

  • IPTV throttling olmayan bir ISS var mıdır? (TT ve Superonline dışında)
  • VPN ile bu durumu bypass edebileceğimi biliyorum, gerekli testleri yapıp kendim de deneyimledim. VPN hizmeti satın alıp modem-router üzerinden konfigure edip TVde de kullanmak istiyorum IPTVyi, fakat kurulum için yardıma ihtiyacım var. (Zyxel VMG3312-B10A model, IPsec ve PPTP VPN desteği var cihazda)
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.