R

Onbaşı
05 Aralık 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
1 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
R
17 yıl
Mail Mask
selam
nereye acıcagımı bilemedim bu konuyu

arkadaşlar domanimden bir mailim var xx@xx.com diye bunu xx@gmail.com a forwardlıyorum ama bildiginiz gibi gelen maili gmailden yanıtlayınca insanlar xx@gmail.com olarak görüyorlar.. gmailden yanıtladıgım halde xx@xx.com olarak göstermenin bir yolu varmı domain mask gibi ?
outlookta rahat degilim cok karmaşık geliyor..tüm contactlerim gmailde ayrıca gmail eklentilerinide cok fazla kullanıyorum bagımlı gibi oldum yani..
R
17 yıl
80sata + 160sata sürekli yavaşlık
elimde 80sata maxtor (C:) ve 160sata samsung (D:) harddisk var..özellikle bu harddiskler cok fazla ses cıkarıyor..o&o defragment ilede arada sırada sıkıştırıyorum..emule ve bearshare gibi programlarla sürekli download yapmaktayım bu yavaşlama , ses gibi şeylerin nedeni ne olabilir..özellikle photoshopta büyük imajlar ile 1-2 saat clışmanınardından harddiskte veri transferi cok yavaşlıyor...nasıl performans artışı saglıyabilirim.


amd athlon am2 +3200
1gb ram
nforce i570s anakart.
R
17 yıl
Apple\u0027a altarnatif arıyorum (LCD)
Arkadaşlar selam, ben pc üzerinden grafik işleri yapan biriyim ekranda aldıgım renk degerleri cok önemli baskıya kadar yolu olan birşey biliyorsunuz..

bugune kadar hep crt monitör kullandım hepinizde crt kalitesini bilirsiniz artık bir LCD ekrana geçme vakti geldi, canlı canlı bakıp görebildigim en iyi lcd monitör apple cinamaticti . gerek arkadaşlarda gerek işyerlerinde gerekse magazalarda hangi LCD ye baksam hep bir sorun var..cogu lcd siyah degerini tam olarak yansıtmıyor birsüre sonra gözlerim yanmaya başlıyor yakıcı bi görüntüsüvar uzun süre crt takılanlar daha iyi anlar beni

apple 23" istiyorum Türk Lirası olarak 2milyar 300...1 yıl garanti sadece...applea hem fiyat hemde görüntü kalitesi olarak bir lcd Altarnatif arıyorum ama hala bulabilmiş degilim..önerileriniz varsa ne mutlubana
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.