B

Er
04 Aralık 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
2 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
8 yıl
Organik Saç ekimi yaptıran varmı?
Merhaba,

Yaklaşık 9 aydır Organik saç ekimi hakkında bilgileri formları takip ediyorum, fake olduğunu düşündüğüm ve resimsiz bilgiler dışında net bir bilgiye ulaşamadım. Malumunuz saç konusunda reklamlar almış başını gidiyor. ilgili firmanın ismi estetik international.

Kendim bizzat bu işlemi yapan klinik ile görüşmeye 2 kere belli aralıklarla gittim internetteki bilgileri copy'leyip tarafıma sesli olarak aktardılar.

Organik saç ekiminin ne olduğunu biliyor ve yaptırmayı düşünüyorum fakat bu uygulama ile ilgili 1 adet şikayet dışında bir kaç sitede iyi yorumlar (muhtemelen fake altına soru sorulmuş cevapsız kalmış tarihler 1 gün aralıklar ile) ve diğer bilgilerin hepsi tanıtım videoları ve haber kanallarındaki reklamlar.

Bu formdada forever333 adlı aynı kullanıcı tarafından 2 kere aynı bilgiler paylaşılmış başka bir yorum katanda yok.

https://forum.donanimhaber.com/m_103070354/tm.htm
https://forum.donanimhaber.com/m_44339750/tm.htm

Saç ektirmeyi düşünen veya ektiren olayın psikolojik boyutunu biliyor, Türk firmalarının prof olsun amatör olsun insanlara bir şekilde iyi reklam yaparak çektiğide biliniyor, bu şekilde paranoyalardan sıkıldığım için çevresinde veya kendisi yaptıran veya bilgisi olan lütfen bu başlık altında bilgilerini paylaşabilir mi.

Teşekkürler.
B
17 yıl
MAUSE GÖRÜNMEZ OLUYOR!!
Merhaba bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine üye oldum siteye lutfen bana yardım edebilcek birileri olursa çok sevinirim.

Pc açılıyor mause çalışıyor ama görünmez oluyor.
format attık arkadaşla sorun daha çok olmaya başladı
+ olarak pc'de bir takılma var muzık dınledıgım zaman cok bariz belli oluyor şarkı çalarken 1saliselik zırt cızırt fln oluyor yada bir sayfa açıyım gene aynısı oluyor.

Şimdiden tşkler.

ahmetjw@hotmail.com msn buranın dışında yardım edebilcek arkadaşları bekliyorum:)
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.