S

Onbaşı
21 Ağustos 2021
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
4 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
2 yıl
buderus logamax plus gb012 25k için oda termostatı seçimi
Merhaba, kombim buderus logamax plus gb012 25k fakat seçilecek oda termostatının modülasyon ,on /off,derece hassasiyeti gibi özellikleri hakkında pek bir fikrim yok. Acaba bana kaliteli işimi görebilecek bir oda termostatı önerebilir misiniz?
S
3 yıl
Ev sinema sistemi için hoparlör önerisi
Mehaba,

Denon AVR S650H'ye sahibim. Bu AVR'ya uygun olarak hoparlör almak istiyorum. 5+1'lik 2000 tl'yi geçmeyecek mümkünse. Ayrıca yan hoparlörlerin kablosuz olması gerekiyor eğer böyle bir ürün mevcut değilse bana 2+1 hoparlör sistemi önerebilir misiniz? Teşekkür ederim.
S
3 yıl
DENON S650H\u0027a mi box s\u0027ten ses taşıma ve kablo önerisi
Elimde Denon marka S650H modelinde bir AVR var. Bu AVR'ye kendisinden yaklaşık 7 metre uzakta olan Mi Box S'ten sesi taşımak istiyorum. Bunun için hangi tür kablo kullanmak en temizi olur? 7 metrelik kablo evin ortasından halının altından geçicek bu kablonun olabildiğince ince olması gerekiyor. HDMI kablosu kalın bir kablo bu yüzden tercih etmiyorum. Mi Box S'in yorumlarına baktığımda 3.5mm Jack aynı zamanda optik ses çıkışı olarak kullanılabiliyor. Sizce sesi bildiğimiz 3.5mm jackten mi yoksa optik ses çıkışı kablosu üzerinden mi taşımak daha iyi sonuç verir? Önerebileceğiniz kablo var mı?
S
3 yıl
Sony Str-Dh590 vs JBL BAR 2.1
25m2 lik salonumda bulunan projeksiyon için ses sistemi arıyorum. Fakat bir türlü soundbar mı yoksa AVR+hoparlör mü karar veremedim.

Elimde iki adet eski bir sony sisteminden kalma hoparlör var güzel çalışıyorlar. Bu iki hoparlör için Sony Str-Dh590 AVR mi almak mantıklı yoksa sıfırdan JBL BAR 2.1 almak mı?

Ses sistemi ile aramız yaklaşık 4 metre.

Benim için önemli olan bu iki sistemde de bluetooth özelliğinin olması, salonda kablo dolaştırmak istemiyorum. Projeksiyonuma bağlı olan Mi box üzerinden hoparlöre bağlanıp film/müzik dinlemeyi planlıyorum.

Bu iki hoparlör ile ilgili deneyimi olan arkadaşlar deneyimlerini paylaşabilir mi?
S
3 yıl
Ev sinema sistemi için Bluetooth\u0027lu AVR önerisi
Merhaba,

Evimin salonunda bulunan projeksiyon sistemi için AVR arıyorum. Elimde eski bir sony sisteminden kalma 2 adet güzel hoparlör var. Bu sisteme bu iki hoparlörü takacağım.
Benim için en önemli kriter AVR'nin bluetooth/wireless özelliğinin olması çünkü projeksiyonun yanında bulunacak Xiomi mi box tan salonun diğer ucuna ses çıkışı için kablo yürütmek istemiyorum. Salonum 25-24m2'lik(6x4m) bir alan.

Ses kaliteside önemli fakat bluetooth/wireless'in kesilmeden gecikmesiz bir şekilde gitmesi benim için bir adım daha önde. Fiyat aralığım 2000-3000 tl arasında fakat fiyat performans olduğunu düşündüğünüz bir ürün varsa biraz daha üzerine çıkabilirim.

Fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
S
3 yıl
Ev sinema sistemi için projeksiyon ses çıkışından kablosuz ses aktarımı.
Merhaba,

Evimde epson eh-tw5650 model bir projeksiyon bulunuyor bunun ses çıkışı mevcut. Fakat alacağım hoparlörü projeksiyonun bulunduğu duvarın tam karşı duvarına koymayı planlıyorum perde orada olduğu için.

Evin ortasından kablo geçirmek istemediğim için kablosuz bir çözüm arıyorum. Yeni ses sistemi alacağım. Projeksiyonun ses çıkışından bluetooth çevirici (TX) alsam ve alacağım ses sisteminin ses girişine yine bluetooth çevirici(RX) alsam sistem eşleşip düzgün çalışır mı? Bu konuda daha önce deneyimi olan var mı?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.