E

Onbaşı
11 Temmuz 2021
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
38 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
E
3 yıl
Beyler hamile olan biri kanayabilir mi adet görebilir mi?
Evet yine ben ama yapıcak bişey yok korkuyorum sldmeşmdd. Beyler sorum şu;
HAMİLE olan biri kanayabilir mi yani adet görebilir mi? Sevgilim ertesi gün hapı içtikten Bi kaç gün sonra kanadı yan etki olarak o su gibiydi diyor. Şuan 1 hafta sonra tekrar kanıyor adet periyoduna 5 6 gün var ve bu koyu kanmış adet gibi yani hamile olan biri bunu yaşayabilir mi onu bilmek istiyorum. Sizinde kafanızı çok sıktım ama kusura bakmayın çok korkuyorum. Teşekkür ederim cevaplarınız için.
E
3 yıl
Hamilelik eczaneden alınan testte kaç gün sonra çıkar?
Beyler hamilelik eczaneden alınan idrar testi ile kaç gün sonra doğru sonuç verir? Adetten hemen sonraki gün ilişki oldu 20 gün geçti şimdi doğru sonuç verir mi yapsak?
E
3 yıl
Ertesi gün hapı sonrası 10 gün sonra adet olunur mu?
Merhabalar kız arkadaşım ile 9 10 gün önce Bi sürtünme oldu nolur nolmaz diye 22 saat sonra ertesi gün hapı içti. Regl nın bitiminden sonraki ilk gündü. Şimdi 2 sorum var arkadaşlar, İlki kız arkadaşımı hapı içtikten 10 gün sonra adet gibi kanaması var bu normal mi? İkincisi de sadece sürtünme vajina nın üst kısmına boşalma oldu tam akması gibi içeri sildim zaten ayrıca regl biriminin ilk günüydü ve 22 saat sonrası ertesi gün hapı içti yine de hamile kalma ihtimali yüzde kaç? Görüşleriniz için şimdiden Teşekkür ederim ederim.
E
3 yıl
Hamile kalma ihtimali ne kadar?
Merhabalar konuyu kısa tutucağım. Kız arkadaşım bakire ve içine sadece penisin başı 1 dk girip çıktı zaten bakireliği bozulmadı o derece az soktum ve daha boşalmama çok vardı. Sonrasında vajinanın üstüne Bi boşalma gerçekleşti ve girişe kadar biraz aktı. 22 saat sonra Postpill One ertesi gün hapı kullandı. Ayrıca İlişkimizden 1 gün önce regl dı düşük gözüküyordu hamilelik riski. Şimdi sorum şu Kız arkadaşım Bakire olduğu ve ertesi gün hapı kullandığı halde üstüne boşalma ve sürtünme ile hamile kalır mı? Bu İhtimal ne kadardır? Değerli görüşleriniz için şimdiden çok teşekkür ederim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.