K

Haber Editörü
09 Haziran 2021
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
9 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
K
3 yıl
Huawei Nova 8 SE Vitality Edition, Çin’de sessiz sedasız ortaya çıktı



Yeni bir orta sınıf Huawei akıllı telefon Nova 8 SE Vitality Edition tanıtıldı. Yeni Nova serisi telefon, geçen yılki Nova 8 SE’nin bir alt versiyonu olarak karşımıza çıkıyor.



Nova SE Vitality Edition’ın OLED yerine LCD bir paneli olmasına rağmen, FHD+ çözünürlüğe sahip 6,6 inç büyük bir ekranı mevcut olacak. Su damlası çentiği 16MP Selfie kamera için, bir delikli kesim ile değiştirilmiş gibi gözüküyor.





Type-C girişli 40W hızlı şarj desteği !



Arka kameralar, makro çekimler ve derinlik verileri için iki adet olmak üzere 2MP, ana kamera ise 48MP olarak bizleri karşılıyor olacak. Telefonun donanımında, 8GB RAM ve 128GB depolama ile eşleştirilmiş bir Kirin 710A yonga seti yer alıyor. Pil ise 4.000 mAh ve 40W hızlı kablolu şarjı destekliyor. Şarj girişi Type-C girişli olarak geliyor.





Android 10 bir işletim sistemi olarak EMUI 10.1 yazılımını destekliyor. Maalesef bu telefonda HarmonyOS 2 yer almıyor.



Huawei Nova 8 SE Vitality Edition, 178 g ağırlığında ve müzik seveler için 3,5 mm kulaklık jakı mevcut. Kullanışlı olması açısından telefon kilidini açmak için yandan parmak izi tarayıcısı ile sunuluyor. Ancak, telefonun yalnızca 4G bağlantısı var ve bu bir dezavantaj olabilir.





Huawei Nova 8 SE Vitality Edition, Magic Night Black ve Frost Silver olmak üzere 2 renk seçeneği ile beraber tanıtıldı. 1,899 CNY ( 292 Dolar, 247 Euro ) gibi bir fiyatla sunuluyor olacak. Telefon 27 Temmuz’da Çin’de tanıtılmış olup ilk resmi satışı 12 Ağustos’ta başlayacak. Ancak, küresel lansmanın ne zaman olacağı henüz bilinmiyor.




Kaynak:https://www.gsmarena.com/huawei_nova_8_se_vitality_quietly_launched_in_china-news-50277.php
Kaynak:https://www.huaweicentral.com/huawei-nova-8-se-vitality-edition-launched-with-48mp-triple-camera-40w-charging/
K
3 yıl
Twitter, haber uygulaması Brief’i satın aldı ve ay sonunda kapatmayı planlıyor



Twitter haber uygulaması Brief’i satın alarak bünyesine kattı. Fakat Brief uygulaması 31 Temmuz itibariyle kapatılacak.



Brief’in kurucu ortakları Nick Hobbs ve Andrea Huey tarafından duyurulan açıklamada, ayrıntılara yer vermemekle beraber Twitter bünyesine katıldıklarına memnun olduklarını dile getirdiler. Yapılan açıklama şu şekilde;



‘’Brief’in Twitter’a katılacağını duyurmaktan heyecan duyuyoruz ! Ekibimiz her zaman Twitter’ın herkese açık sohbet geliştirme misyonundan ilham almıştır ve orada tanışacağımız nazik, harika insanlarla çalışmak için sabırsızlanıyoruz. Birlikte, harika şeyler yapacağımızdan şüphemiz yok.’’





Ve yapılan duyuruya ek olarak, Brief uygulamasının 31 Temmuz’da kapanacağını ve aboneliklerin iptal edilerek geri ödemeler hakkında ek ayrıntılar sağlanacağı söylendi.



Brief kadrosu Twitter’a neler katacak ?



2020’de eski Google mühendisleri tarafından kurulan ve başlatılan Brief, aşırı bilgi yüklemesini azaltmayı ve doğruluk yerine katılımı ön planda tutan algoritmalarla mücadele etmeyi amaçlayan abonelik tabanlı bir haber özeti uygulamasıydı.



TechCrunch’ın bilgilerine göre, Brief ekibi Twitter’ın experience.org grubuna katılacak. Bunun yanı sıra Twitter Spaces ve Explore’da halka açık sohbetleri destekleyen projeler üzerinde çalışacaklar.



Twitter’ın Brief’in sosyal medya uygulamasını nasıl geliştireceğini tam olarak açıklamayı reddetmesine rağmen, Brief kurucularının uzmanlığı düşünüldüğünde kamuya açık konuşma ile ilgili projelerin geliştirilmesini hızlandırmak ve geliştirmek için bünyesine kattığını planladığı söyleniyor.




Kaynak:https://appleinsider.com/articles/21/07/27/twitter-acquires-news-summary-startup-brief-ios-app-to-shut-down
Kaynak:https://www.imore.com/twitter-buys-news-app-brief-and-plans-close-it-end-month
K
3 yıl
Yeni enerji yönetmelikleri, Dell’in yüksek performanslı bilgisayar satışlarını durdurabilir



Altı ABD eyaleti, enerjiye aç bilgisayarların artan kullanım ücretlerini ve sera gazı emisyonlarına katkıda bulunduklarını dile getirerek yüksek performanslı PC’ler üzerinde yeni yönetmelikler uyguladı.



The Register’ın haberine göre, başta California olmak üzere, Colorado, Hawaii, Oregon, Vermont ve Washington önceden yapılandırılmış olan bilgisayarların satışını da etkileyebilecek olan yeni enerji tüketim standartlarını benimsedi.



Belirlenen bu standartlara karşılık Dell, 6 eyaletteki Alienware masaüstü oyun bilgisayarı modellerinin ikisi hariç hepsini kısa süre önce geri çekti. Mevcut satış durdurma yapılandırması, Intel ve AMD işlemcili makinelerin yanı sıra üst düzey Nvidia ve AMD Radeon GPU’lara sahip makineleri de içeriyor.



Dell firmasının konu hakkındaki açıklaması !



‘’Belirlenen ürünler California, Colorado, Hawaii, Oregon, Vermont ve Washington eyaletleri tarafından kabul edilen güç tüketimi düzenlemeleri nedeniyle bu eyaletlere gönderilmeyecektir. Bu eyaletlere bağlı olarak verilen tüm siparişler iptal edilecektir.’’





Mevcut yönetmelikler önceden yapılandırılmış bilgisayarlar için de geçerli olduğundan, alıcılar siparişlerini özelleştirerek kısıtlamayı ortadan kaldırabilecek.



California Enerji Komisyonu (CEC), AIO sistemler ve mobil oyun sistemleri dahil olmak üzere PC’ler için zorunlu bir enerji verimliliği standardı tanımladı. Bu tanımlama Tier 2 uygulaması kapmasında yapıldı ve 1 Temmuz 2021’de yürürlüğe girdi.



Bir CEC sözcüsü The Register’a, California’da Tier 2 kapmasında var olan herhangi bir satıcı kesintisinden haberdar olmadığını söyledi.



Dell dışındaki firmalar da kısıtlamadan etkilenecek mi ?



Apple’ın en üst seviye Mac cihazı 2019 Mac Pro’nun eyaletlerin enerji tüketimi kısıtlamalarının kapmasına girip girmediği belirsizliğini koruyor. Bakıldığında Mac Pro’nun rakamları, belirlenen oranlara ve 6 eyalete gönderilemeyen bir Alienware modelinden çok daha yüksek görünüyor.



Bir raporun bilgilendirmesine göre ise, donanım gereksinimleri aygıt türüne ve yapılandırmasına göre değişiklik gösterebilir olduğundan Mac Pro’nun CEC yönergelerine uymasının mümkün olacağı yönündedir.



Raporda, California’nın 2016 yılında, devletin iklim politikası hedeflerini karşılamaya çalıştığı için bilgisayarların enerji verimliliği sınırlarına ilişkin bir dizi düzenlemeyi onayladığını belirtiyor. O tarihte yayınlanan bir CEC personeli raporu, bilgisayarların ve monitörlerin eyaletteki konutların yaklaşık %3’ünü ve ticari enerji kullanımının %7’sini oluşturduğunu gözlemledi.



2019’da yayınlanan müteakip bir araştırma ise, bilgisayar oyunlarına ve bunun güç tüketimi üzerindeki etkisine daha yakından baktı. Rapora göre, California’daki oyun bilgisayarları 2016 yılında, yılda 4,1 terawatt/saat tüketimde 700 milyon dolarlık bir enerji faturasına ve 1,5 milyon ton karbondioksit emisyonuna sebep olduğunu belirtti. Bu fatura, ‘’çeşitli tüketim’’ kategorisine atanan tüm elektrik kullanımının beşte birini oluşturuyordu.



CEC, oyun cihazları tarafından tüketilen tüm enerjinin %66’sının konsollara, %31’inin masaüstü bilgisayarlara, %3’ünün dizüstü bilgisayarlara ve %1’den azının da gelişmekte olan medya akış cihazlarına gittiğini tespit etti. California’nın belirlediği kısıtlamalar kapsamında enerji tüketiminin büyük bir kısmını oluşturmasına rağmen, konsollar yeni düzenlemelerden etkilenmiyor.




Kaynak:https://appleinsider.com/articles/21/07/28/dell-stops-sales-of-high-performance-pcs-in-six-states-citing-new-energy-bill
K
3 yıl
Spotify üçüncü çeyrekte 23,6 milyon dolar kaybetti, toplam kullanıcı hedefinin uzağında kaldı



Spotify, artan maliyetlerini dengelemek için yeterli bir ücretle abone ve reklam geliri elde ederek uzun süredir net bir zarar ile faaliyet gösteriyor. Şirket, nadir olarak bazı çeyreklerde kâr bildirebiliyor.



Wall Street Journal, Spotify’ın toplam aylık aktif kullanıcı tahminine erişemediğini açıkladı. Hedefine ulaşamamasına rağmen Spotify, aktif kullanıcı sayısını bir önceki yıla göre %22 artırarak 365 milyona çıkardı.



Şu anda 165 milyon ücretli abone var ki bu, bir önceki çeyreğe göre %20 daha yüksek ve Spotify’ın hedeflerini karşılıyor. Ancak Spotify, yıllık büyüme hedefini yaklaşık 400 milyon aktif kullanıcı ve 177 milyon ücretli kullanıcıya indirdi.



Kullanıcı sayısındaki artışa ve iyileşen reklam performansına rağmen şirket, kâr edememiş ve nakit akışı da önemli ölçüde düşmüştür. Spotify, bir önceki yılın çeyreğindeki 48 milyon dolara karşılık yalnızca 40 milyon dolar gelir elde etti.





Spotify, diğer çeyreklerde zarar etmeye devam edecek mi ?



Devam eden kâr eksikliği nedeniyle çıkan tartışmalar Spotify’ı kötü etkiledi. Şirket, müzik dağıtımı ve ödemeleri ile ilgili çok sayıda davaya dahil oldu.



Spotify’ın ana rakibi Apple Music’in sanatçılara akış başına Spotify’ın iki katı ücret ödediği biliniyor. Her iki şirket de benzer ücret alıyor olsa da Apple reklam destekli bir kullanış olanağı sunmuyor.



Spotify, nihayetinde finansal olasılıkları kendi lehine çevirebilmek için podcasting’e yöneliyor.



Apple aktif kullanıcı sayılarını düzenli olarak paylaşmadığından karşılaştırma yapmak zor, ancak sayının Haziran 2020’de 72 milyon civarında olduğu tahmin ediliyordu. Apple Music yılda tahmini %30 ila %40 arasında büyümeye devam ederse, şirket 2021’de 100 milyon ücretli aboneyi geçebilir.



Ayrıca Bkz.Google, iOS cihazlar için ‘’Switch to Android’’ uygulaması üzerinde çalışıyor




Kaynak:https://appleinsider.com/articles/21/07/28/spotify-loses-236-million-in-q3-misses-total-user-targets
K
3 yıl
Sony, yeni değiştirilebilir lensli Vlogger kamerası ZV-E10’u açıkladı



Sony’nin yeni Vlogger kamerası ZV-E10, aslında Alpha 6400 modelinin daha basit hali olarak karşımızda diyebiliriz. Yeni ZV-E10’da daha basit kullanım için bazı özellikler kaldırılırken, üstüne birkaç vlog odaklı özellik eklenmiş gibi görünüyor.



ZV-E10, Sony’nin birkaç yıldır A6000 serisi kameralarında kullandığı 24,2 MP APS-C sensöre sahip. Aynı zamanda 8 bit’te 30 fps’e kadar 4K videolar kaydedebiliyor olacak. ZV-E10’da A6400 modelinde olduğu gibi daha geniş bir dinamik aralığı yakalamak için S-Log2, S-Log3 ve HLG profillerinde çekimi destekleyecek.





ZV-E10’un önceki modellerden farkı ne olacak ?



ZV-E10’daki ekran, kendinizi kaydetmek için dışa açılabilen ve diğer yöne dönebilen yandan menteşeli, tam eklemli bir ekran olarak tasarlandı. ZV-E10 modelinde elektronik vizörün çıkartılmasından dolayı dokunmatik ekran tek vizör olarak yer alıyor.



ZV-E10’da yer alacak bir diğer eksiklik ise, mod kadranı denilebilir. Mod kadranı, hareketsiz görüntüler, film ve ağır çekim video modu arasında geçiş yapmak için kullanılacak basit bir anahtar ile değiştirildi. Ayrıca flaş da kaldırıldı.





ZV-E10’un öne çıkan özellikleri !



Tabi ki daha önce de belirtildiği gibi, ZV-E10, A6400’e göre yeni birkaç özellik de kazanıyor. Artık üst kısımda göre çarpan bir video kayıt düğmesi yer alıyor, bu da kamera sizden uzağa bakıyor olsa bile kayda başlamayı kolaylaştırıyor. Ön taraftaki tally ışığı ve vizörün etrafındaki belirgin kırmızı kenarlık, kameranın ne zaman aktif olduğunu ve döndüğünü size belirtecek. Artık deklanşör düğmesinin etrafındaki kayan düğmeyi kullanarak, motorlu yakınlaştırma mekanizmalarına sahip lensleri kontrol edebiliyor olacaksınız.



ZV-E10’un üst kısmında büyük bir stereo mikrofon bulunuyor ve kutuda mevcut mikrofon için bir rüzgar koruyucu da olacak. ZV-E10’da mikrofon ve diğer kulaklıklar için ayrılmış bağlantı noktaları olmasının yanı sıra, eski mikro USB bağlantısı bir USB-C bağlantı noktası ile değiştirilmiştir.





ZV-E10, yeni başlayanlar için basitleştirilmiş bir kamera olması nedeniyle, alan derinliği gibi odak modu etkinleştirmelerinde kullanılabilir olan hızlı erişim düğmelerine sahiptir. ZV-E10, Ağustos ayının sonunda siyah ve beyaz olmak üzere 2 renk seçeneği ile piyasaya sürülecektir.




Kaynak:https://www.gsmarena.com/sony_launches_zve10_interchangeable_lens_camera_for_vloggers-news-50261.php
K
3 yıl
Realme Flash’ın tanıtım lansmanı tarihi duyuruldu



Markanın yeni telefonu Realme Flash ve yeni manyetik kablosuz şarj özelliği hakkında ilk bakış bilgileri verilmişti. Şimdi Realme, 3 Ağustos Salı günü telefonun ilk tanıtımını ve manyetik kablosuz şarj çözümünü göreceğimiz İnovasyon Etkinliği’ni onayladı.



https://twitter.com/realmeTechLife/status/1420255196228227073



Etkinlik afişi, başlangıç saati olarak 17.30 IST (12PM UTC) göstermektedir. Her zamanki gibi açılış konuşmasının YouTube’da canlı yayınlanması bekleniyor. Etkinlikte muhtemelen en az iki MagDart şarj cihazı ve Realme Flash’ın dışında ürünler de bizleri bekliyor olacak. Etkinlikte görüşmek üzere…



Ayrıca Bkz.Realme Flash ilk MagDart uyumlu akıllı telefon olacak




Kaynak:https://www.gsmarena.com/realme_flash_coming_on_august_3-news-50268.php
K
3 yıl
Google, iOS cihazlar için ‘’Switch to Android’’ uygulaması üzerinde çalışıyor



9to5Google, teknoloji devi Google’ın iOS cihazlar için yeni bir uygulama üzerinde çalıştığını ortaya çıkardı. Google’ın Android Data Restore Tool isimli aracındaki kodlarda keşfedilen ‘’Switch to Android’’ uygulaması iOS kullanıcılar için Android sistemlere geçişi oldukça kolaylaştıracağa benziyor. Tıpkı Apple’ın Android cihazlar için geliştirdiği ‘’Move to iOS’’ uygulaması gibi, Google’ın da iOS App Store için bir ‘’Switch to Android’’ uygulaması geliştirmek istediğini görüyoruz.



Bu bağlamda, Google’ın şu anda iOS kullanıcıları için Android’e geçirme yöntemi, kişileri, takvim etkinliklerini ve fotoğrafları Google Drive’a yedeklemek üzerine gerçekleşiyor. Daha sonrasında aynı Google hesabı ile yeni bir Android cihaza geçildiğinde ilgili uygulamalar üzerinden yedeklenen içeriğe erişilebiliyor.





Google’ın yeni uygulamasında bizleri neler bekliyor ?



Data Restore Tool’da yer alan 1.0.382048734 numaralı sürümünde bulunan yeni kod satırları, iOS için Google tarafından geliştirilen ‘’Switch to Android’’ isimli uygulamanın varlığına işaret ediyor. Uygulama da yer alan kod metinlerinin içeriği ise şöyle;





  • Adım 1 : App Store’dan ‘’Switch to Android’’ uygulamasını edinin.




  • Adım 2 : Wi-Fi ayarlarınıza gidin.




  • Adım 3 : ^1 ağına bağlanın ve ^2 şifresini girin.





Ayrıca, araçtaki bazı diller, geçmişte olduğundan daha fazla iOS verisinin aktarabileceğini gösterecek şekilde değiştirilmiş olarak gözüküyor. Örneğin, artık uygulamanın uygulamaları da aktarabileceğinden söz ediliyor.



Ayrıca Bkz.Google Drive, olası problemlere karşı diğer kullanıcıları engellemenize izin verecek



Google’ın iOS uygulamalarını Android sürümlü cihazlara indirmek dışında, uygulama verilerini nasıl aktarmayı planladığı henüz bilinmiyor. Ancak, ücretli uygulamaların aktarılmayacağından ve Google Play Store üzerinden tekrar satın alınması gerekeceğinden emin olabilirsiniz.




Kaynak:https://www.gsmarena.com/google_is_working_on_a_switch_to_android_app_for_ios-news-50264.php
K
3 yıl
Google Drive, olası problemlere karşı diğer kullanıcıları engellemenize izin verecek



Google Drive, platformda olası tacizi ve spam’ı önlemek için tasarlanmış bir özellik ile kullanıcıların, diğer hesapların kendileriyle dosya paylaşmasını engelleme seçeneğini ekliyor. Önümüzdeki iki hafta içinde kullanıma sunulması beklenen bu özellik, hesapların geçmişte onlarla paylaştığınız dosyalara erişmesini de durduruyor. Aynı zamanda bu dosyaları sürücünüzden kaldırıyor.



Google’ın duyuru gönderisinde, ‘’Drive’ın paylaşım yetenekleri üretkenliği ve işbirliğini artırır, ancak kötü niyetli kişiler yararlı paylaşımı kolaylaştırması amaçlanan araçları kötüye kullanabilir’’ ve ‘’Bu yüzden kullanıcıları engellemenin bir yolunu yaratıyoruz.’’ denildi. Drive’da bir hesabın engellenmesi, bu kişinin Hangouts gibi diğer Google hizmetlerinde de sizinle etkileşim kurmasını engelleyecek.





Google, Drive’ı kötüye kullanımı engelleyecek !



Google, bu yeni özellikten Mayıs ayında bahsetmişti. Bağlantıların raporlarına göre, bir kullanıcının kötü niyetli eski bir iş ortağının paylaştığı bir klasörü Drive’ından kaldıramadığı bir durumu vurgulamasından sonra bu özellik gündeme geldi. Klasör zararsız fotoğraflar içerdiğinden, Drive’ın mevcut ‘’kötüye kullanım olarak bildir’’ özelliği uygun bir yanıt değildi ve hizmetin dosyaları kalıcı olarak kaldırmasını zorlaştırıyordu.



Ayrıca Bkz.Google, Android Auto Beta test programının kapsamını genişletiyor



Google’ın destek raporu sayfasına göre, özellik devreye girdiğinde Drive’da sizinle paylaştıkları bir dosyayı sağ click ile tıklayarak bir kullanıcıyı engelleme seçeneğiniz görünecektir. Fikrinizi değiştirirseniz daha sonra kullanıcıların engellerini kaldırma seçeneği de mevcut olacak.




Kaynak:https://www.theverge.com/2021/7/23/22590096/google-drive-block-users-harassment-abuse-sharing-files
K
3 yıl
Oppo Watch 2’nin sızdırılan yeni görselleri ile beraber tasarımı netleşiyor

27 Temmuz’da Çin’de tanıtılacak olan Oppo Watch 2, arama desteğine sahip olacak gibi görünüyor. Sızıntıyı yapan Evan Blass tarafından paylaşılan görüntüler yeni akıllı saatin tasarımını da ortaya çıkardı. İlk Oppo Watch, Çin’de eSIM desteğine sahipti, ancak diğer ülkelerde yoktu, bu yüzden, kendi ülkesinden diğer pazarlara yayıldığında Watch 2’de de durumun böyle olup olmayacağını hep birlikte göreceğiz.





Blass tarafından paylaşılan bir başka görselde ise, Oppo Watch 2’nin bir harita üzerinde yol tarifi gösterdiğini ve muhtemelen yerleşik GPS’e sahip olacağını gösteriyor. İlk Oppo Watch’da da bu özellik vardı. Bu nedenle Watch 2’de yerleşik GPS’in olması olası olacak.





Oppo Watch 2’nin beklenen özellikleri !



Oppo henüz yeni akıllı saati Oppo Watch 2 hakkında çok fazla açıklama yapmadı. Ancak Çin’de çeşitli bağlantılar üzerinden akıllı saatin oyun modu ve kamera kontrolü gibi özellikleri olacağı sızdırılmıştı. Daha önceki sızıntılar ise Snapdragon Wear 4100’e sahip olacağını iddia etmişti. Ve dahası eSIM, LTE desteği ve yeni Oppo Relax uygulaması ve stres algılama seçeneklerinin de mevcut olabileceği söylenmişti.



https://twitter.com/evleaks/status/1418828005976199173



Oppo Watch 2, ColorOS’u çalıştıracak ve ayrıca daha uzun pil ömrü için ikincil bir gerçek zamanlı işletim sistemine sahip olacak. Akıllı saat 42mm ve 46mm boyutlarında olacak ve aralarından seçim yapabileceğiniz birden fazla renk seçeneği ile gelecek.




Kaynak:https://www.gsmarena.com/oppo_watch_2_features_call_support-news-50219.php
K
3 yıl
Facebook Gaming, iOS kullanıcıları için web uygulaması üzerinden aktif edildi



Apple’ın App Store yönergeleri, geliştiricilerin her sunulan uygulamayı inceleme için ayrı ayrı göndermediği sürece, bulut oyunu tabanlı uygulamaların platformda görünmesine izin vermez. Bu sınırlama, bulut oyun hizmetlerine sahip Apple ve Facebook arasında önemli bir çekişme noktası olmuştu.



Facebook yetkilisi, web uygulaması için nelere vurgu yaptı ?



Facebook Gaming’in Başkan Yardımcısı Vivek Sharma, The Verge’e yaptığı açıklamada, şirketin Microsoft ve diğer firmalarla aynı sonuca vardığını ve bulut oyunlarını bir web uygulaması aracılığıyla iOS kullanıcılarına getirmenin tek olası yol olduğunu söyledi. ‘’Birçoğunun belirttiği gibi, Apple’ın App Store’daki bulut oyunlarına izin verme politikası pek fazla bir şeye olanak sağlamıyor. Apple’ın her bulut oyununun kendi sayfasına sahip olması, incelemeden geçmesi ve arama listelerinde görünmesi, bulut oyununun amacını ortadan kaldırıyor. Bu belirtilen engeller, oyuncuların iOS uygulamalarında yeni oyunlar keşfetmesinin, cihazlar arası oyun oynamasının ve yüksek kalite oyunlara anında erişmesinin, en yeni ve en pahalı cihazları kullanmayanlar için bile engel olduğu anlamına geliyor.’’ diyerek sözlerini tamamladı.



Ayrıca Bkz.Google, Android Auto Beta test programının kapsamını genişletiyor



Haziran ayının başlarında Microsoft, Xbox Cloud Gaming’i iOS kullanıcıları için Safari aracılığıyla kullanılabilir hale getirmişti.



Apple Store üzerinden indirilebilen normal uygulamalarla karşılaştırıldığında, web uygulamaları işlevsellik açısından son derece sınırlıdır. Kullanıcıya bildirimler gönderilemez. Bir cihazın donanımından yararlanılamaz. Üstelik kullanıcılar için bulması oldukça zordur.




Kaynak:https://www.macrumors.com/2021/07/23/facebook-gaming-available-through-safari/
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.