C

Er
24 Kasım 2020
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
11 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
C
3 yıl
Tarayıcılarımda böyle bir hata oluyor
< Resime gitmek için tıklayın >
Arkadaşlar chromeda bir şey aratınca 3 4 saniye böyle bembeyaz bir ekran geliyor aynı sorun operada da oldu kmspicoyu yükledikten sonra oldu bu silindce düzelmişti ama tekrar başladı. Ne yapmam lazım
C
3 yıl
Hızlı ve Öfkeli 9 Hakkında
Ülkede vizyona daha dün girdi ama belki gidenler olmuştur diye soruyorum, dostlar ben hızlı ve öfkeli serisinin önceki filmlerinden birkaçını izledim sadece onlardan da bir şey hatırlamıyorum. Bugün arkadaşlarla 9. filmi izlemeye gidiceğiz, 2 arkadaşım da daha önce izlemedi hiçbir filmini. Sizce daha önceki filmleri izlememiş veya fikri olmayan biri 9. filmden zevk alabilir mi, olaylar önceki filmlerle bağlantılı mı? Cevap veren olursa sevinirim
C
3 yıl
Alerjili aile bireyinin olduğu evde köpek bakmak
Merhaba dostlar babam astım hastası kedi köpek alerjisi var babam işten geç dönüyor bu yüzden babamın bulunduğu odaya girmemek kaidesiyle yani koridor ve benim odamla (gerçekten büyük bir oda) kıstlı kalcak bir alanı olacak. Sabah ve akşam yürüyüşe çıkarabilirim. Golden düşünüyorum.
C
3 yıl
Chrome arama çubuğundan bir şey arattığımda yazdığım şey [QUERY] şeklinde bir yazıya dönüşüyor
Chrome arama çubuğundan bir şey arattığımda yazdığım şey [QUERY] şeklinde bir yazıya dönüşüyor
< Resime gitmek için tıklayın >
C
3 yıl
Kasadan Çıkan Aşırı Ses
Merhaba kasamdan çıkan ses beni rahatsız edecek derecede yüksek bilgisayarımı toplayalı çok olmamasına rağmen. Bu sesi sıfıra veya çok aza ya da aza indirmemin bir yolu var mı?
Özellikler:
Anakart: Msi H310 A PRO
Ekran kartı: AMD Radeon RX570
Ram: 16 GB
İşlemci: i5 9. nesil
< Resime gitmek için tıklayın >
C
3 yıl
Monitörde Mavi Pembe Pikseller Beliriyor.
< Resime gitmek için tıklayın >
Merhaba dostlar, bir kaç ay önce bilgisayar topladım ancak belirli aralıklarla bilgisayarımın monitöründe bu tarz pikseller beliriyor ve bilgisayarı donduruyor, ancak kasayı kapatıp açınca düzeliyor. Bu piksellerin sebebi nedir? Bilen varsa yardımcı olabilir mi?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.