M

Onbaşı
12 Ekim 2020
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
18 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
2 yıl
iMessage Telefon Numarası Doğrulama Sorunu
Merhaba, telefonumu aldığım günden itibaren hiçbir şekilde iMessage uygulamasındaki telefon numaramı doğrulayamadım. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Telefonda kullandığım hat Turkcell'e ait faturasız bir hat.
< Resime gitmek için tıklayın >
M
3 yıl
Bilgisayar Çalışma Zamanı Sorunu
Görev yöneticisine girdiğimde bilgisayarın çalışma süresinin 1 gün 20 saattir açık olduğunu gösteriyor halbuki bilgisayarı tamamen kapatıyorum. Neden böyle olduğu hakkında bir bilgi verebilecek olan var mı?

< Resime gitmek için tıklayın >
NOT: Örnek vermek gerekirse yatmadan önce kapatıyorum (ve gücü tamamen kesiyorum) ve sabah açtığımda sanki tüm gece pc açıkmış gibi çalışma zamanı gösteriyor.
M
3 yıl
TürkNet\u0027in Verdiği Hız Ve Modemi
Öncelikle selamlar. Yakın bir zamanda TürkNet'e geçmeyi planlıyorum. Sitesinden alabileceğim hızı sorguladığımda 75 Megabit gibi bir sayı söylüyorlar. ForumdaTürkNet kullanıp, verebilecekleri hızı tamamıyla alabilen kullanıcılar var mı? Ve sanırsam yanında tarifeye ek VDSL destekli bir modem de veriyorlarmış. Bu modemi kullananlar varsa yorumlarınızı da bekliyorum..
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.