Merhaba, geçtiğimiz günlerde ispanyolca öğrenmeye karar verdim. Çeşitli kaynakları araştırdıktan sonra Fono Yayınları Kendi Kendine İspanyolca 1 ve 2 kitaplarını edindim.Bunlara devam ederken İnci Kut-Yoğun Metodla İspanyolcayıda aldım,aynı zamanda fono yayınlarının birde İspanyolca Gramer kitabını edindim.

İnternet bölümünde ise Udemy'de bir İspanyolca kursu,Duolingo,Memrise,Busuu ve pratik yapmak için Tandem'i kullanıyorum.

Fakat hala kendi kendime çalışırken eksikmişim gibi hissediyorum. Bir çalışma metodu oluşturamadım tamamen karışık ve kafama göre çalışıyorum bu da beni rahatsız ediyor. Farklı bir A1 ve A2 kaynak arıyordum kitap olarak ama hangi kitabı almam gerektiği konusunda hiç bir fikre sahip değilim. Aula serisini çok öneren gördüm fakat dili sanırım Türkçe anlatımlı değil, az da olsa bir Türkçe anlatımlı kaynak istiyordum.(belki de öyledir tam bir fikrim yok) veya son zamanlarda Si Hablo Espanol A1 ve A2 isimli kitabı gördüm. Bende bulunan kitaplar dışında üzerinden geçebileceğim ve kaliteli bir kitap kaynak önerisi istiyordum sizlerden.

Bunca şeye karışık bir biçimde çalışıp metot oluşturamamak sanki hiç bir şey öğrenememişim gibi hissettiriyor. Sizlerden en azından kaynak veya bir metot önerisi bekliyorum. Belki konuyu okuyacak olan farklı kişilere de ilham kaynağı olmuş olur.

Foruma yeni üye oldum fakat rat.planet isimli hesabın bu konu hakkında bir çok yorumu ve konu başlığı olduğunu gördüm genelde ingilizceler gözüme çarptı ama belki ispanyolca içinde bir kaç önerisi olucaktır