W

Er
15 Ağustos 2020
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
9 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
W
3 yıl
NVIDIA Kontrol Paneli sadece 3D Ayarları Gösteriyor
Arkadaşlar nvidia denetim masasından ayarları kontrol ettiğimde sadece 3d ayarlar çıkıyor. Leno ideapad g3 kullanıyorum cihaz yeni dos gelmişti kurulumu ben yaptım (biosla ilgili olabilir diye eklemek istedim). Sürücüler güncel bir sıkıntı yok. Herhangi bir çözümü var mı acaba?
AMD Ryzen 5 4600H with Radeon Graphics  
GTX 1650
< Resime gitmek için tıklayın >
W
4 yıl
Yazılım dünyasına hangi programlama dili ile başlamalıyım?
C programlama için kitap önerisi istediğim konudan sonra dil konusunda da biraz arafta kaldığımı ve emin olmadığımı fark ettim. Ee mühendisliği okuyacağım önerileriniz için yardımcı olabilir diye belirtmek istedim. Sizce hangi programlama dili ile başlamalıyım?
W
4 yıl
Programlamaya (C) Giriş Kitap Önerisi
Programlama çalışmaya başlayacağım fakat hangi kitaptan başlamam gerektiği noktasında emin değilim.Dil konusunda C ile başlamayı düşünüyorum.Önerebileceğiniz ve gelişimime katkıda bulunacak bir kitap öneriniz var mı?

The C Programming Language / Brian W. Kernighan & Dennis M. Ritchie bu kitap başlangıç için nasıl bir seçim sizce yabancı dil konusunda sıkıntım yok o konu bir kriter değil benim için.

< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.