M

Er
13 Ağustos 2020
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
11 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
4 yıl
Astra K ısıtma problemi
2016 1.6 cdti 136 lik otomatik astra ka aracım kaloriferi ısıtma yapmıyor. motor tarafından kalorifer petegi giriş ve çıkış hortumlarını söktük motoru çalıştırdık ve deviri 3000 e de getirsek çok az su geldi.elektrik ustası devirdaimde sorun vardır diyor.Arac ısısı 90 c den asagi veya yukarı oynamiyor. Ustaya gittim devirdaim bozuk olsa araç harareti yukselir diyor.emin olmadanda söktürmek istemiyorum hicbirseyi.elektrikli devirdaim pompasi varmış bu araçlarda galiba araştırdığım kadariyla.böyle bi durum yaşayan varmi yada bilgisi olan varsa fikirlerinizi söylerseniz sevinirim..
M
4 yıl
Astra K kalorifer sorunu
2016 1.6 cdti dynamic Astra K aracimi 2019 kasım ayında aldım(dijital klimali) kisin kalorifer ısıtma sisteminde hiçbir anormallik yoktu.yaz boyunca klima kullanıyorum.1-2 hafta önce gece hava serindi.kaloriferi açtım fakat sıcak hava çok az geliyordu.disaridaki havamı felan baya inceledim arada az fark ile belli oluyor.ustaya gittim kalorifer peteği girisi sıcak çıkışı ilik olduğu icin yanlış antifriz kullanımından tikandigini söyledi.kale marka aldık ve taktık.(cikan Petek temizdi).netlestirmek icin yeni Petek ile devam ettik fakat aynı olay hala devam ediyor.petek girisi el yakıyor fakat çıkışı ilik( sıcak konumda fan açmadığımda çıkışta sıcak oluyor.fani açtığımda 15-20 saniye geçmeden iliklasiyor)Sıcak Soguk klapesi dügmeler ile oynadığımızda motor sesini azda olsa duyuyoruz.usta Petek ile motor arasındaki borunun tıkanmış olabileceğini söylüyor.petek tıkalı degil ise petekten sonraki hortum nasıl tıkalı olabilir.2-3 ustaya gittim aracı bilen de olmayınca cozum bulamadık.ayni derdi yaşayan varmi?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.