K

Er
04 Ağustos 2020
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
39 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
K
2 yıl
Kafaüstü Bluetooth Kulaklık Tavsiyesi
Merhaba arkdaşlar. TaoTronics TT-BH085 SoundSurge 85 ile Anker Soundcore Life Q10 arasında kaldım. Evde kullanıcam dışarıda kullanmak için başka kulaklığım var zaten. Evde sürekli kulaklık takıyorum o yüzden uzun saatler sıkıntı olmadan kullanabilmem lazım, benim için en önemli şeylerden biri bu. Anker'in bu konuda biraz zayıf olduğunu gördüm yorumlarda. Uzun kullanımda ağırlığı ve üst taraftaki süngeri sıkıntı yaratıyormuş sanırım. Ses kalitesi açısından aralarında pek fark yok diye biliyorum, yanlışım varsa düzeltin. Özellikle dinlediğim bir müzik türü yok, genel ses kalitesi iyi olsa yeterli olur. Telefon ve bilgisayarda kullanıcam. Benim için şu an en önemli şey gürültü engellemesi, pasif olur aktif olur fark etmez, gürültüyü en iyi şekilde engelleyen hangisi olur sizce? Bu tarz kulaklıkların kulağı tam kapadığı için o konuda iyi olduklarını duymuştum. Aslında aktif gürültü engelleme özelliği olmasa da Anker'in çok iyi bir şekilde gürültüyü engellediğini okudum yorumlarda ve almakta kararlıydım ancak komfor açısından sıkıntı yaratması kafamı çok karıştırdı. Bana uzun saatlerde ekstradan baskı yaratacak değil de belli bir süre sonra kulaklığın olduğunu unutacağım bir model lazım. Tabii ki bütçe dahilinde bunu en iyi sağlayan kulaklığı arıyorum, yoksa eminim çok daha iyi kulaklıklar vardır. Başka bluetooth kulaklık tavsiyesi de verebilirsiniz, 600-700 liraya kadar bütçem var. Şimdiden çok teşekkürler, iyi forumlar diliyorum.
K
3 yıl
🔥🔥🔥 EFSANE YKS KİTAP + DENEME + FASİKÜL SATIŞI 🔥🔥🔥
< Resime gitmek için tıklayın >
Herkese iyi forumlar diliyorum arkadaşlar. Az kullanılmış ya da sıfır kitaplardır. Toplu halde ya da tek tek satılır. Detaylı bilgi için PM atınız lütfen, iyi günler.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.