W

Er
26 Haziran 2020
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
4 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
W
4 yıl
Başlangıç seviye fotoğraf makinası önerisi
Herkese merhaba hobi olarak fotoğraf çekmek istiyorum daha önce fotoğraf makinası ile tecrübem olmadı en baştan başlayarak hangi fotoğraf makinası almalıyım bütcem 2500 tl teşşekkürler.
W
4 yıl
Başlangıç seviye fotoğraf makinası
Herkese merhaba hobi olarak fotoğraf çekmek istiyorum daha önce fotoğraf makinası teçrübem olmadı en baştan başlayarak hangi fotoğraf makinası almalıyım bütcem 2500 tl teşşekkürler
W
4 yıl
Hangi akıllı saati almalıyım
Herkese merhaba 1500 tl bütce ile akıllı saat almak istiyorum ama akıllı saatler hakkında pek bir bilgim yok önerileriniz ve tavsiyelerinize ihtiyacım var benim için kişiselleştirilebilir ekran/tema ve nfc desteği önemli bunlar olmasa bile önerilere açığım teşşekkürler.
W
4 yıl
Haziran 19 dan beri SGK sız çalışıyorum.
Merhaba. Formda ilk paylaşımım. Arladaşlar Haziran 19 da okuduğum çıraklık eğitimim sona erdiği için okulun yaptırdığı sigortam bitti ama iş verenime hem okul hem de ben sigortamın bittiğini soylediğim halde hâlâ bi işlem gerçekleştirmediler sadece sana haber vericez diyorlar ben de şikayet etmek istiyorum acaba 7 günlük sigortasız çalıştığım için iş verene nasıl bir ceza uygulanır. Üstelik benim bu durumdan kazancım nasıl olur. Teşekkürler sağlıklı günler.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.